Leclerc: Oproti Red Bullu máme výhodu len prvých pár kôl | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari malo v Singapure ďalšiu dobrú šancu na víťazstvo a opäť je z toho „len“ druhé a tretie miesto. Ťažko povedať, či monopost F1-75 dnes mohol RB18 poraziť na trati. Už sa tiež nikdy nedozvieme, ako by preteky vyzerali, keby si Charles Leclerc podržal vedenie aspoň do prvej zákruty. Partičku z Maranella môže tešiť aspoň fakt, že výrazne navýšila svoj náskok na druhom mieste Pohára konštruktérov.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/78008/leclerc-oproti-red-bullu-mame-vyhodu-len-prvych-par-kol

Ako jo Ferrari dnes fungovalo

Suhlas, obaja isli to, co auto umoznilo. Zbytocne v tychto tazkych podmienkach neriskovali a dvojite podium je viac, nez sa ocakavalo. :+1:

3 Likes

A to som ešte zabudol čo po dlhej dobe som videl u Ferrari Maximalizovali výsledok

2 Likes

Nie si ty nejaký Fiatov bratranec?

To je Fiat samotný. :slight_smile:

Tiež ma to napadlo, dlho som tu nášho obľúbenca nevidel

On dostal ban a tohle je jeho nový účet. Píšu to bez ironie. :slight_smile:

On je tu admin nene neverím

Tak nie je to víťazstvo, ale aj tak gratulujem Ferrari k peknému výsledku, 2. a 3. miesto. Myslím, že dnes Ferrari neurobilo žiaden vážny kiks …

Myslím si, ze Perezovi pomohol vyjazd SC po vymene na slicky. Leclerc uz mal s tymi pneu jedno kolo za sebou a aj ked to bolo pomale kolo, uz do nich dostal nejaku energiu a otestoval ako to s nimi ide. Perez sice natiahol rozdiel na 10 sekund, ale ten by Leclerc ihneď stiahol, kedze Perez mal pred sebou výjazdov kolo…no v tom prisiel SC a znegoval Leclercovu sancu vyuzit skorsiu zastavku.

Fiata predal a kúpil Seat Leon Cupra :slightly_smiling_face:

1 Like