Nebol to Forbes. Daj mi jeden zdroj, kde má Lewis majetok blízky miliarde alebo aspoň dosť cez pol miliardy.
Neviem, čím si zaslúžil jazdec, ktorý ako jediný zinkasoval tento rok vo Ferrari nejakú výhru, také perlisté pomenovanie ako “tragédia”.
Tragédia je druhá sedačka v RB.
Keby tam sedel Sainz aj túto sezónu, tých bodov by tam masívne viac nebolo, a dovolím si bezpečne tvrdiť, že ani tá šprintová výhra.
Zasluzil si ju svojou priepastnou stratou na Leclerca. Je to hodnotenie prisne? Je. Ale bavime sa o 7-nasobnom sampionovi, ktory prisiel do Ferrari ako spasitel a vsetci chodili okolo neho po spickach a oslavovali ho tam. Lewis vsak sam priznal, ze je v tom aute strateny. Sprintova vyhra bola, bohuzial, ojedinela vynimka.
Urcite suhlasim, ale to uz je od 2019, takze nikoho to neprekvapuje. Tsunodu som tiez ohodnotil negativne (resp. ako ziadny rozdiel od Pereza).
Ja si dovolim tvrdit, ze keby tam je Sainz, tak je Leclercovi ovela blizsie. Sainz vsak nie je mnohonasobny sampion a spasitel Ferrari.
Ale nemusis suhlasit, kazdy mame svoj nazor.
nepochybujem o tom, ze si zhuleny kazdy den, lebo takuto tragediu napisat
Hamilton aj ked dostaval od Russella stale mal vacsiu oblubu a bol vacsim lakadlom a viac ludi mu fandilo a to je aj teraz. Je to ikona a taky Ver sa s nim ani zdaleka nemoze porovnavat…
Ty si riadne urevane decko, vsade len spinis na Hamiltona a Norrisa Zatrpknuty chudacik, co si sem chodi liecit mindraciky a neustale sa tu s kazdym hadat… musis mat riadne prazdny zivot ked tu sedis kazdy den a mas cas napisat 30komentov
Sem pridem raz za cas a pokazde mi svietia komenty od teba aspon 4
Zas si ukradol ocovi mobil, aby si mohol ist na internet? A zas si si nedal lieky?
Neviem kto na koho neustale reaguje.
Celé Ferrari musíte zobrať rozum do hrsti a poskladať to do víťaznej sezóny. Ste predsa najúspešnejší tím v histórii.
Inak keď LEC porazí Hama, tak ten jeho životopis bude extrémny. VET, HAM to je ekvivalent 11 titulov
Tak to je jasný, že ho porazí. Byl jsem si jistej hned, jak ho ve ferrari podepsali.
NO vsak to znaci ze najvciac reagujem na teba, lebo mi stale vypisujes svoje Verstapenovinky a myslis si ze ti to budem bastit spolu s Massom
Ja mám teba úplne na háku, väčšinou si to ty, kto reaguje prvý.
Dnes si ešte nevytiahol Silverstone 21, máš teplotu?
Trafil si klinec po hlavičke s posledným tvrdením, že nemusíme súhlasiť.
Na druhú stranu, treba zakladať názory aspoň na nejakom rozumnom základe. Lebo potom je tá diskusia len taká búrka v šerbli Alebo je to možno taký zaobalený ragebait, čo je dobrá forma zábavy, o tom potom.
Každopádne, slová ako tragédia by som si nechal na skutočné katastrofy, Hamiltona vo Ferrari ako jediného víťaza v červenom tento rok treba hodnotiť triezvejšími počastovaniami.
Nie je to nejaký masívny vstup do tímu, ale ani to Ferrari nie je žiadna extra sláva, aj keby tam sedí znovuzrodenie Sennu, tak by z toho moc viac extra nebolo.
Hamilton vo Ferrari je zatiaľ veľké sklamanie. Lepšie?
Ferrari jako největší favorit? No když nepočítáme McLaren, kterej byl jasnej, tak možná ano. A ještě teda je tu vždycky faktor Max
Vždycky ne. Někdy ten faktor spí.
Když zazáří, tak je to jeho velkolepostí. A když ne, tak je to autem a nešlo víc.
Sorry jako
Jsi zbytečně skromný.
Každé jeho umístění je velkolepost a více nešlo.
Dneska nam Verstpaen znova ukazal ze ma dominantny monopost, nebyt 5s penalizacie tak by vyhral… nastastie jazdi ako prasa a komisari si uz na tie jeho trapne finticky davaju pozor
V tretom najrychlejsom monoposte ziskal titul a dnes v top monoposte len druhy ? No ide mu nejao ta forma dole… asi to psychicky neunasa viac ako Lando… A co to bude este buduci rok, ak tam nahodou vydrzi…
Vidis… Loz ma kratke nohy, ako sa hovori…
Josa tu uz kazdy pozna, ze sem chodi iba Verstapena vyzdvihovat a vyrabat hadky… Podla mna je na vozicku a nechodi von, ked tu sedi cele dni…