Lawson nemá pre rok 2025 nič garantované, tvrdí Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Liam má krásný německý rysy dle norem. Nějaká uniforma od Huga by mu slušela. :slight_smile:

Marko bol Mateschitcov clovek, rodak, rovesnik a kamarat. Jeho funcia bola byt Mateschitzov proxy, ktory dozera na chod stajne. Popri tom si Marko mohol riesit akademiu. Mateschitz je pod drnom a jeho nasledovnici mozno vidia F1 viac ako marketingovy projekt ako zabavu a Marko tam je v podstate zo zvyku. Naco nieco menit ked to funguje, ale vplyv straca to je evidentne. To je teda moj nazor.

1 Like

Ta by dnes uz neslusila nikomu nastastie.

myslis ako japonec a “arijec” v uniformach od Huga? :thinking: Chyba uz len Mosley.

1 Like

Hamilton je nový árijec

Niekto kto potrebuje Ricciardov siroky usmev na reklamu na vonavky, lebo Lawson a Tsunoda su neni zrovna plagatove modely? Len aby sa im to nevratilo

V tom hlasovaní to vychádza podľa predpokladov zatiaľ dosť jednoznačne :slightly_smiling_face:

Taková shoda je zde velkou vzácností. Přitom se jedná o nováčka.

1 Like

Preco by som mal byt frustrovany? Paci sa mi Lawson ako na novacika jazdi, rad by som ho videl na roste v buducom roku. Co je na tom frustrujuce? :man_shrugging: