Kvalifikáciu mi zničil technický problém, prezradil Russell | Magazín F1 - F1online.sk

Dramatická kvalifikácia na Veľkú cenu Singapuru priniesla niekoľko prekvapivých momentov. Jedným z nich bolo určite vypadnutie Georga Russella v Q2. Pilot Mercedesu sa napokon umiestnil na jedenástom mieste, kým jeho tímový kolega Lewis Hamilton skončil tretí. Britský mladík po kvalifikácii objasnil, že chvíle na trati mu znepríjemňoval doposiaľ nešpecifikovaný technický problém, ktorý ho trápil už od piatkových tréningov a postupne sa zhoršoval.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77690/kvalifikaciu-mi-znicil-technicky-problem-prezradil-russell

joj chudáčik, Hamilton ho deklasuje tak sa treba na niečo vyhovoriť

Stara znama vyhovorka Mercedesu. Doteraz to bol Lewis, ktory ked bol porazeny Nicom alebo Valtterim, tak skoro vzdy mal neznamy alebo nespecifikovany problem, ktory nevidel nikto ani na datach, ale Wolff a Hamilton ho videli. Teraz to zacina byt Russell, ktory zacina zistovat, ze ked sa Hamilton dostal do formy, tak na neho nema. :smiley: Komedianti.

Russell ho ma od piatka len by stacilo nebyt trápny za každú cenu.

Neviem ani o tom že by niekto niekoho deklasoval. @s1ck. Ozaj neviem kde mu naložil tak že nestíha ! Tak akurát vo vašej hlave. A ■■■■■■■ o človeku ktorý je k 7x MS posledné preteky v rozmedzí 0.08 alebo vôbec na kolo tak to ozaj nepotrbuje komentár. To sú zase len trápne kecy!

A keď sa pozrieš na tu jazdu tak tiež to tam vidno! Keď sa ti nevracia pedál tak asi neurobis nič. evidentne ho to vyhadzovalo a tim mu to reportoval. Lenže to ťažko vysvetliť človeku ako vy dvaja, čo majú komplex z Mercedesu.

Každý ma nárok na technické chyby len Mercedes nie ? Majú presne takú istú poruchu ako mal Lewis v Madarsku. Rozdiel sekundy a 2 nie je ozaj reálny len to by bolo nutne porozmýšľať skôr ako tresnem nejakú sprostosť!
Jediný komedianti sú tu ti čo tu maju trápne dristy.

2 Likes

Asi ho zozadu tlacil Sir a chcel mu tym naznacit, aby ho nebrzdil. :rofl:

Ale teraz vazne, toto mohlo byt dost nebezpecne, nastasie sa Cobramovi nic nestalo a v zdravi to doviedol do boxov. Je jasne, ze by skoncil vyssie, ak by bolo vsetko OK.

tabletky si si už dala alebo si das ešte len ?

Komplex tu ma vela ludi (myslim, ze ja medzi nich nepatrim a nie som zaujaty voci nikomu, hoci fandim Maxovi), no ty mas ten najvacsi :smiley: Dokonca vacsi ako ■■■■■■■■ ktori obhajuju aj neobhajitelne ci uz u Hamiltona alebo Verstappena. To co tu ty predvadzas s posadnutostou k Russellovi, to uz je na biele plaste. :slight_smile:

1 Like

Klasika, keď je to stostránkový elaborát, ani sa nemusím dívať na to kto ho písal, bude to Kiks a jej obhajoba Rasla.

Vtip dňa :joy: RB dezoláti vedia vždy pobaviť

1 Like

Sorry ale keď povieš že “Russell zisťuje že začína nestíhať” tak nejaký bias asi budeš mať lebo to je hlúposť. Či už voči Russellovi alebo aj Mercedesu o ktorom tvrdíš že vždy klame ak jeden jazdec má stratu.

2 Likes