Kuriózna situácia v F1 Akadémii: Víťazka pretekala aj po šachovnici, o prvé miesto prišla | Magazín F1 - F1online.sk

toto je fakt dobre.
poucenie - treba viac sledovat spatne zrkadla…

Tohle dorovna jen Japonec na MS v hokeji, nevim ktery rok, ale z nejakeho duvodu si spletl stranu a napalil to do vlastni branky, radost jako hrom, nasleduje zklamani, sestup ze skupiny.

1 Like

Keby ostala v kuchyni, tak sa jej to nestane. :woman_cook:

1 Like

Nevzpomínám si jestli jsem tenhle gól viděl přímo v zápase, nebo ho znám ze zpráv, ale v paměti mi sice mlhavě, ale zůstal.

Akoze sorry, cista chyba teamu. Stacilo jej pogratulovat, alebo keby neboli vypatlani, tak by si niekto vsimol na telemetrii, ze stale ide naplno. Ale trvalo im to kolo a pol, az ked riaditelstvo dalo cervene vlajky… Ona len pretekala. Nemusi mat prehlad, ktore je kolo a kolka v poradi je, na to su tam ti mantaci za monitormi.

Kazdy pilot prece vi ze vjizdi do posledniho kola, zenska se nechala strhnout sama sebou.

To teda nevie. Aj pilotom v F1 to inzinieri hovoria, ze “last lap”. A potom “Get in there Lewis”… Tu sa na nu uplne vykaslali. Ona ma pretekat, nie sledovat statistiky.

Mozno to vie taky Fernando, ktory stiha sledovat velkoplosne obrazovky :smiley:

1 Like

Ano, meli ji potvrdit ze vjizdi do posledniho kola, ale i tak pilot neni kompletne odriznuty od deni v zavode, navic kdyz se jednou zeptam a nikdo mi neodpovi tak se zeptam znovu :slight_smile:

Pol Espargaro Barcelona 2022. A to nie je jediný krát čo sa niečo také stalo. Profík najvyššej triedy a oslavuje v poslednom kole, rozdáva úsmevy a súperi okolo neho len tak presvišťali. Motorkári nemajú vyselačku tak sa mi zdá.
Formule majú vysielačku. Na ktorú pr.el tam sedí 500 dubákov za obrazovkami, slúchatká na ušiach, prepočítavajú na kalkulačke každý poryv vetra či pôjdu na pitstop v 32 alebo radšej 33 kole. A takáto fundamentálna info im unikne.
Ja viem, že vetci tam toho majú veľa na robote, ale všelijaké formálne priestupky to sú úplne zbytočné straty.