Kto chce časť Alpinu, musí mať tučnú peňaženku. Podľa Briatoreho sú to nekresťanské peniaze | Magazín F1 - F1online.sk

Myslím, že jsem konkrétních příkladů napsal dost a jestli Ti to nestačí, tak se koukni na výsledky Renaultu od doby kdy se Flavio vrátil. Pro soudné oko jsou výsledky zcela jasné.

Ved 2 preteky dozadu ziskali bednu

A az do tychto pretekov bol gasly medzi red bullakmi v sampionate

Bednu získal Renault díky chybě FIA, né skutečnému výkonu.

a vies nam osviezit pamat akeze to uzasne vysledky mali vsetci ti dobri inzinieri ktorych briatore povyhadzoval?

2 lajkov

Rok 2022 173 bodů
image

2023 120 bodů
image

2024 s Flaviem 65 bodů

2025 22 bodů

Když tomu věříš.
Renault spolupracuje s Mercedesem i v civilním sektoru, takže tam žádná jiná volba s Flaviem, nebo bez něj stejně nebyla.

Jak věřím? To budeš ignorovat neb se ti to nehodí? Aha.

2 lajkov

Ze Špalíčku veršů a pohádek jsem vyrostl hodně hluboko v minulém století, proto Františkovi Flaviovi opravdu nevěřím ani slovo.

Takže ti to nesedí, tak odmítáš, ok :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Človek aj zabudol, že Alpine bol minulý rok s prehľadom najtragickejší a posledný z posledných.

Prepad zo 6. miesta na suverénne posledné medzi sezónami, kedy sa pravidlá takmer nemenili, to je umenie. :smiley:

Co mám odmítat, vždyť sami jste sem nedali ani jeden důkaz v čem je kopidol Flavio Renaultu prospěšný.

Ten článek co jsem sem dal.

2 lajkov

Názorná ukázka jak se dá s věřícími lehce manipulovat.

Tam se chlubí cizím peřím s křížkem po funusu.

Víš prd, sorry.

2 lajkov

Jen smrdí ve Tvých kalhotách.

1 lajk

Gasly smrdí v tom týmu který nenávidíš a ještě opěvuje tvýho největšího nepřítele Flavia, to musí být strašný.
Každopádně díky že jsi zase nic nedodal jako vždy. Diskuze naprosto zbytečná.

1 lajk

Tak fetuj ty úchyle :man_facepalming:

2 lajkov