Krack nevie, či Stroll bude pripravený na Kanadu | Magazín F1 - F1online.sk

Odmítnutí práce je nepochybně porušení zákoníku práce a důvod k výpovědi. Ano, možná by se za takového uraženého zaměstnance mohly postavit odbory, pokud je týmy mají - proč ne.
@Situs Celé to prostředí musí být tak stresující včetně vzteklých výlevů jezdců, že okolí musí mít odolnost nastavenou úplně jinde než běžný vzorek populace.

Nicméně, abych nepokračovala v debatě o variantě, kterou považuju osobně za krajně nepravděpodobnou - ok, nemožné to není :woman_shrugging:.

Když už se vůbec o takové variantě bavíme, záleželo by taky na tom, o jaké lidi by se jednalo. Podle mě takový tým musí klapat skoro v armádním režimu a to začíná odzdola. Lidi musejí být zvyklí pracovat pod enormním tlakem a není prostor se zabývat citlivými jedinci, kteří se rozpláčou kvůli tvrdému slovu. To si možná může dovolit ten, co je na konci a kterému to všechno má pomáhat, třeba začínající jezdec, který vypadne z první GP ještě před startem :smile: . A i ten už asi bude mít momentálně tvrdší kůži… Takže opravdu cenný člověk by si v takovém případě místo asi našel, jinak by si každý rozmyslel riskovat podobné problémy.
Ale ok, nemožné to není :slight_smile: .

To by tam musel být nějaký nováček. Asi jsem neměl na mysli někoho, kdo se sesype, spíš naopak někoho, kdo má tolik sebedůvěry, že prostě řekne, že takhle se tedy k němu nikdo chovat nebude, i když je to syn majitele. A nevidím důvod, proč by takového člověka nezaměstnali jinde. Ale jak říkám, věřím spíš variantě, že si s tou rukou Stroll něco udělal.

1 Like

Počkej, ale tady se nebavíme o tom, že někdo řekne “než bych s ním dělal, tak radši jdu”, to se asi čas od času stane a není důvod, aby dotyčný nesehnal jiné místo. Debata byla o z mého pohledu zcela neuvěřitelné hypotetické situaci, že Lance nestartoval proto, že s ním část zaměstnanců odmítla pracovat, vlastně by vydírali vedení týmu, aby nasadilo jenom jedno auto!
To je pro mě úplně absurdní představa, jednak, že by se to vůbec mohlo stát, a jednak, že by si kdokoli následně takovéhle dárečky nasadil do kožichu.
Ale opravdu, nemožné to není :slight_smile: .

Nikdo netvrdí, že by to byla běžná situace, ale upřímně - on taky neexistuje momentálně žádný jiný tým, kde jezdec (a navíc problémový) je syn majitele… Reálně by zřejmě s přijetím jinam neměli zas tak velké problém :slight_smile:
Nicméně já bych si tu variantu “odmítnutí týmu” stejně představoval trochu jinak než jako prostou “sabotáž” pár zaměstnanců. Pokud by šlo o tuto variantu, tak by jednak muselo jít ze strany Lance o fakt pořádný výbuch a následně by to klidně mohlo jít i o rozhodnutí ze strany někoho jako je Krack, který naopak cítil zodpovědnost za tým jako celek (dost možná i s jistou komunikací se starým Strollem).

Ale jak jsem psal hned v prvním příspěvku, sázel bych spíš na ty další varianty typu hloupého úrazu anebo toho, že se na to z nějakého důvodu vykašlal Lance sám…
Podle mne budeme chytřejší nejpozději v Kanadě - pokud Lance nastoupí a nebudou vidět žádné změny v týmu (toho by si novináři všimli), tak pak nešlo o nic vážného. Pokud ale nepojede a tým bude kolem jeho stavu hodně mlžit, tak pak to začne být “zajímavé”…

1 Like

Ne, já si takovou situaci, kdy část týmu začne bojkotovat jezdce a dotlačí vedení ke stažení jednoho vozu prostě neumím představit, a to tak, že vůbec. Ale chyba může být v mém nedostatku představivosti, to samozřejmě možné je :slight_smile: .

Ak jazdil Lance so zranením a bolesťami tak to nie je na obvid, hazarduje so svojím zdravým a životom a tiež aj ostatných pretekárov.
Na začiatku sezóny pôsobil Lance v pohode, že ho to baví, teraz je to zase nábeh na depresiu. Škoda lebo podľa mňa nie je zlý ani pomalý, boli tam aj horší

1 Like

Ale i kdyby s tím jezdil přes nějakou bolest, určitě nedává smysl to najednou zabalit zrovna po kvaldě. Tam se určitě “náhle” muselo stát ještě něco, co se asi uplně nedozvíme, ale pěkné to nebylo.

2 Likes

Lance si potřebuje doléčit ruku někde v klidu na jachtě s holkama, nebo třeba i bez nich.
Taky tenis by byl vhodnou rehabilitací.
Hlavně potřebuje klid a pohodu a těšit se na nového parťáka. :slightly_smiling_face:

1 Like

Asi hej, však raz už Lance strčil do mechanika, ale tým pádom asi tak úplne mu nie sú jeho výsledky jedno ako to tu niektorí podávajú

2 Likes

To rozhodně, jedno mu to není a flegmaticky jen navenek působí, ale občas přeteče. Ono už dávno jsem poznal že někteří introverti, především ti co maj opravdu problém komunikovat a sociálně zapadat, maj svůj svět a jsou extrémně těžko čitelné. U těchto lidí nemohu mnohdy nic předsuzovat na základě vnějšího prvotního projevu, protože mě mnohdy nakonec stejně překvapěj a ukáže se že je to jinak. Neumím v nich číst, nemá smysl na ně tlačit “podle sebe”, potřebují čas a prostor se projevit a ani to nemusí stačit.

5 Likes

Bude to pre Aston rana ak Lance nebude moct nastupit.

Práve si popisal mňa :joy:ja som introvert a presne to na mňa sedí a preto Lancea celkom chápem. Si človek nevie predstaviť ako dakedy bojujeme so sebou

Však za něj nastoupí @Max_is_faster_than_you už má natrénováno

Jestli nenastoupi hlavni letosni tahoun tohoto teamu, tak to bude rana. Bohuzel druhy pilot zatim velice zaostava s body. Mozna aston dela auto jen na $trolla a pro dvojku s mene body je neriditelny.
Drzme tedy $trollovi palce, at nastoupi.

Taky jsem introvert, nekdy mi ruka vystreli, je to v poradku nejsme stroje 🫱

1 Like

To plati obecne, naucil jsem se nic si nemyslet, vim totiz ze prakticky vzdy je stejne vsechno jinak.