Ty ci cele kecy.
Potom neovladas historiu ked nevies co robili Ferrari.
A kedze ju neovladas, nemam s Tebou o com.
To jsi jenom špatně pochopil, Pepo.
Já to myslel obecně, a vlastně se to dá použít i proti anti Ferrari boys, kteří tvrdí jak bylo Ferrari svého času zvýhodňováno.
Bolo samozrejme, napr.Bridgestone.
Jordan dost toho nahovoril ako pristupovali k jeho stajni a pneu.
Ale to, ze Schumi mal dominantne auto 2 roky, lebo viac FIA nedovolila, za tym si stojim.
Hamiltonovi to nechali celych 7 rokov.
FIA nějak zvýhodňovala Bridgestone? Na tom, že Bridgestone spolupracoval primárně s Ferrari, nevidím nic špatného.
Neboj, dnes je Lucie, která noci upije, ale dne nepřidá.
Už se to bude pouze zlepšovat.
Ani nehovor, u nas este aj hmla nad dedinou, viditelnost na slabych 200metrov, vsade ticho, clovek len caka, kedy po uliciach zacnu chodit zombici
Silent Hill je tu
Brigestone jen neuměl udělat pneumatiku co vydrží.
Jinak vyráběli pneumetiky Ferrari na míru.
To by jsi ale mohl říct o každé změně o které se říká, že nějaký tým sundala…proč se prostě ten tým nepřizpůsobil?
Tak, uplne v pohode to nebolo s tym Bridgestonom. Postupom casu sa z nich stal vlastne tovarensky dodavatel pneumatik Ferrari Mozno nieco za tym bolo, ked vsetci postupne od nich odchadzali. V 2004tom s nimi zostalo uz len Ferrari, Sauber(ktory vzdy uzko spolupracoval s Ferrari) a Jordan s Minardi… Beriem, ze vtedy radsej pocuvali poziadavky Ferrari ako Minardi, ale mozno to zacalo uz trochu skor
No ale mě to nepříjde jako problém, v F1 bylo víc dodavatelů, tak se to rozřadilo takto. Kdyby teď Pirelli začalo dělat pneu na míru, tak to by byl problém. Bridgestone s Ferrari mi nepřišel problém.
Snažili se… Testovali, prachy do toho ládovali horem dolem.
Prostě to Bridgestone nedokázalo.
V čem to měla být vyhoda?
A Ferrarista s Red Bullistou v jednom bude psát o FIA
ved o to prave ide, je jedno, ci to je Alonso fanatik, alebo Hamilton fanatik, ze ktokolvek to napise tak je tam ista zaujatost, o tom aj David pise vyssie, borci kedy sa dozijem aby ste citali s porozumenim
Občas mě příjde, že se bavím s tatarama
ze vraj horsie ako byt blbecek, je robit zo seba blbecka
cenu za tento rok uz sme s Davidom poslali
Si to posíláte mezi sebou jo?