Keď sme vyhrávali my, pravidlá sa zakaždým menili, vyhlásil Montezemolo | Magazín F1 - F1online.sk

Ty ci cele kecy.
Potom neovladas historiu ked nevies co robili Ferrari.
A kedze ju neovladas, nemam s Tebou o com.

To jsi jenom špatně pochopil, Pepo. :slightly_smiling_face:
Já to myslel obecně, a vlastně se to dá použít i proti anti Ferrari boys, kteří tvrdí jak bylo Ferrari svého času zvýhodňováno.

Bolo samozrejme, napr.Bridgestone.
Jordan dost toho nahovoril ako pristupovali k jeho stajni a pneu.
Ale to, ze Schumi mal dominantne auto 2 roky, lebo viac FIA nedovolila, za tym si stojim.
Hamiltonovi to nechali celych 7 rokov.

FIA nějak zvýhodňovala Bridgestone? Na tom, že Bridgestone spolupracoval primárně s Ferrari, nevidím nic špatného. :slightly_smiling_face:

Neboj, dnes je Lucie, která noci upije, ale dne nepřidá.
Už se to bude pouze zlepšovat. :eyes:

1 Like

Ani nehovor, u nas este aj hmla nad dedinou, viditelnost na slabych 200metrov, vsade ticho, clovek len caka, kedy po uliciach zacnu chodit zombici :sob:

Silent Hill je tu :grinning:

2 Likes

Brigestone jen neuměl udělat pneumatiku co vydrží.
Jinak vyráběli pneumetiky Ferrari na míru.

To by jsi ale mohl říct o každé změně o které se říká, že nějaký tým sundala…proč se prostě ten tým nepřizpůsobil? :stuck_out_tongue:

Tak, uplne v pohode to nebolo s tym Bridgestonom. Postupom casu sa z nich stal vlastne tovarensky dodavatel pneumatik Ferrari :smirk: Mozno nieco za tym bolo, ked vsetci postupne od nich odchadzali. V 2004tom s nimi zostalo uz len Ferrari, Sauber(ktory vzdy uzko spolupracoval s Ferrari) a Jordan s Minardi… Beriem, ze vtedy radsej pocuvali poziadavky Ferrari ako Minardi, ale mozno to zacalo uz trochu skor

No ale mě to nepříjde jako problém, v F1 bylo víc dodavatelů, tak se to rozřadilo takto. Kdyby teď Pirelli začalo dělat pneu na míru, tak to by byl problém. Bridgestone s Ferrari mi nepřišel problém. :slightly_smiling_face:

Snažili se… Testovali, prachy do toho ládovali horem dolem.
Prostě to Bridgestone nedokázalo.

V čem to měla být vyhoda? :grinning:

A Ferrarista s Red Bullistou v jednom bude psát o FIA :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

ved o to prave ide, je jedno, ci to je Alonso fanatik, alebo Hamilton fanatik, ze ktokolvek to napise tak je tam ista zaujatost, o tom aj David pise vyssie, borci kedy sa dozijem aby ste citali s porozumenim :smiley:

1 Like

Občas mě příjde, že se bavím s tatarama :grin:

1 Like

ze vraj horsie ako byt blbecek, je robit zo seba blbecka :smiley:

2 Likes

Tak proč ho @Daaviid23 ze sebe dělá :stuck_out_tongue::grinning:

cenu za tento rok uz sme s Davidom poslali :stuck_out_tongue:

Si to posíláte mezi sebou jo? :grinning: