Zatím jsi ještě nereagoval o připojení Slovenska k Německu, ale darovat Němcům Sudety by Ti šlo.
Ty bys daroval Ukrajinu Rusku, ale sám si protirecis o Sudetech
Ale však on jenom použil tvojí “logiku” s Ukrajinou co tu předvádíš. Nenarostil ti mini knirek pod nosem, když si to tu začal psát?
Mercedes je auto a skvele
A aj Lexus
K Nemecku bolo pripojene Rakusko a nie Slovensko - tu sa nabehlo na taliansky vzor statu - fasiticky a vrhli sa na nas Madari a aj na Podkarpatsku rus…
O kola od auta, později bohužel i o fotky té zlodějské vynalézavosti.
Škoda že se to sem nenahrálo, ale nešlo to poslat ani WhatsAppem a Messengerem…
Ste boli na výlete v nejakej rómskej osade?
Tam nesmieš ísť na aute veľmi pomaly, lebo Ti mechanici Vijaya Mallyu odmontujú kolesá za jazdy bez pit stopu.
Triper tam dělá další sociologický výzkum
Alebo rozdáva šiltovky a popri tom hľadá ložiská zemného plynu. Výsledok je, že odíde bez kolies a mobilu s fotkami.
Triper už teď hledá jen ložiska zlata a ropy
Doufám, že jste byli v nějaké civilizaci, abys to nemusel řešit jako Topper Harley:
Ale vážně to musela být pořádná otrava včetně hnusného pocitu z okradení. Tak teď už jenom hezké svátky!
Ne, jel jsem se podívat za kamarády co servisují auto při rallye v Keni.
V civilizaci to úplně nebylo, ale zase tam byli civilizovaní domorodci a všichni okolo, takže jsme smazali fotky a dělali, že se nic nestalo.
Děkuji za přání, také přeji šťastné a veselé…
Napřed pohoda, krásné počasí
V dálce Kilimandžáro
Potom zapršelo a silnice zmizely
Taky jsem nasál trochu vody
Už sis ulovil vlastního krokodýla?
Bóže jak jsem závistivý.
Přeji pestré zážitky.
Nevím jestli je co závidět, teď budu tak dva dny spát v kuse .
Pokud tohle nepohodlí netrvá příliš dlouho, tak mi trempování nevadí. Klidně bych si takový malý Dakar na vlastní kůži rád vyzkoušel.
Dakar bych taky rád.