Keď sme vyhrávali my, pravidlá sa zakaždým menili, vyhlásil Montezemolo | Magazín F1 - F1online.sk

Zatím jsi ještě nereagoval o připojení Slovenska k Německu, ale darovat Němcům Sudety by Ti šlo.

Ty bys daroval Ukrajinu Rusku, ale sám si protirecis o Sudetech :upside_down_face:

1 Like

Může být rád, že jsem k němu tak moc tolerantní.

Ale však on jenom použil tvojí “logiku” s Ukrajinou co tu předvádíš. Nenarostil ti mini knirek pod nosem, když si to tu začal psát?

1 Like

Mercedes je auto :+1: a skvele
A aj Lexus :grinning::+1:

K Nemecku bolo pripojene Rakusko a nie Slovensko - tu sa nabehlo na taliansky vzor statu - fasiticky a vrhli sa na nas Madari a aj na Podkarpatsku rus… :grinning:

O kola od auta, později bohužel i o fotky té zlodějské vynalézavosti.
Škoda že se to sem nenahrálo, ale nešlo to poslat ani WhatsAppem a Messengerem…

Ste boli na výlete v nejakej rómskej osade? :slightly_smiling_face:
Tam nesmieš ísť na aute veľmi pomaly, lebo Ti mechanici Vijaya Mallyu odmontujú kolesá za jazdy bez pit stopu. :slightly_smiling_face:

1 Like

Triper tam dělá další sociologický výzkum :grinning:

Alebo rozdáva šiltovky a popri tom hľadá ložiská zemného plynu. Výsledok je, že odíde bez kolies a mobilu s fotkami. :slightly_smiling_face:

1 Like

Triper už teď hledá jen ložiska zlata a ropy :grinning:

1 Like

Doufám, že jste byli v nějaké civilizaci, abys to nemusel řešit jako Topper Harley:

Ale vážně to musela být pořádná otrava včetně hnusného pocitu z okradení. Tak teď už jenom hezké svátky!

3 Likes

Ne, jel jsem se podívat za kamarády co servisují auto při rallye v Keni.

V civilizaci to úplně nebylo, ale zase tam byli civilizovaní domorodci a všichni okolo, takže jsme smazali fotky a dělali, že se nic nestalo.
Děkuji za přání, také přeji šťastné a veselé…

Napřed pohoda, krásné počasí

V dálce Kilimandžáro

Potom zapršelo a silnice zmizely

Taky jsem nasál trochu vody :thinking::grinning:

7 Likes

Už sis ulovil vlastního krokodýla?

Bóže jak jsem závistivý. :slightly_smiling_face:
Přeji pestré zážitky. :+1:

Nevím jestli je co závidět, teď budu tak dva dny spát v kuse :grinning:.

Pokud tohle nepohodlí netrvá příliš dlouho, tak mi trempování nevadí. Klidně bych si takový malý Dakar na vlastní kůži rád vyzkoušel. :slightly_smiling_face:

Dakar bych taky rád.