Keď Red Bull prestane vyhrávať, otvoria sa trhliny, hovorí Brown | Magazín F1 - F1online.sk

Kdybych byl manažer v RB, tak bych udělal: Vestappen-Lawson. Ricciardo-Hadjar.

Tsunoda má místo dané díky Hondě.
A kdo ví, třeba zůstane v RB ještě hodně dlouho, ale to by musel RB vzdát vlastní motory.

A kam bys dal Júkiho? Jezdí dobře už druhý rok.

Hm, rezervní a testovací jezdec v RB-B.

Proč by měl mít Ricciardo přednost? Protože je kámoš s Hornerem (aspoň se to takhle píše)?

1 Like

Ricci by tam byl jako stabilita týmu. Někdo kdo v tom umí chodit, a ví, kudy běží zajíc.
Využít jeho zkušenost pro práci ve vývoji, pro práci a cestě pro 2026.

To s Hadjarem, Lawsonem nebo Yukim neuděláš. Zkušenost je zkušenost a mládí není zásluha.

Zkoušel to třeba Haas, a pak musel vytáhnout “dědky” z důchodu, kteří minimálně nějakou zkušenost a stabilitu přinesli.

Takže Ricci má pro mě daleko vyšší hodnotu než Tsunoda, tak proto bych volil jeho.

Hadjar do Visa? No tak to potom už nejde vysvwtlit akademie RBR vůbec. Pokud někdo nahradí Pereze v RBR, bude to Ricci. I skrz mediální vystupování

Ta jeho zkušenost se už někde pozitivně projevila? Villeneuve je sice taky zvláštní, ale měl do puntíku pravdu - už 6 let posloucháme, že mu nesedlo auto. Jestli pořád platí, že by VCARB měl být juniorka, tak mají mít dva juniory a bez “teď už to určitě bude lepší” by se měli obejít. Haas je jiný případ a asi to tam celé bylo trochu složitější.

1 Like

Přestup Ricciho do RBR by aspoň nějaký smysl dával, pro nic jiného ho nebrali zpátky. Třeba by mu tam i to auto konečně sedlo.

Jako měl jsem tam napsano, že “takhle by fungoval normální tým, ale tady máme 2 týmy pod jednou střechou. Takže to je jedno.”
Ale nechci být pořád negativní, tak jsem to smazal.

1 Like

Zatím RB staví na Emilovi. Ale kdyby se opravdu rozhodl přejít do Mercedesu, tak by nastal velký třesk.
A kdo ví, třeba RB pokukuje i po Sainzovi.

Připouštím, že začínám být na tyhle zasloužilé exempláře mírně alergická. Dnes mají týmy k dispozici simulátorové jezdce, kteří odřou zkušební jízdy, nutné pro vyhodnocení a další vývoj. Soutěž je uzavřená, máme pouhých 20 míst, tak by aspoň výměny jezdců měly být rychlejší. Nevadí mi koukat na mladé chybující kluky, kteří se někde vyjezdit musejí, ale recyklovat vyšeptalé bývalé skorohvězdy by nemuseli.

Pokud by Max opravdu odešel, tak padají všechny jistoty :smile: . A pak věřím, že by po Sainzovi sáhli hned, oni jenom nemůžou být spolu :woman_shrugging:.

1 Like

Leclerc/Norris/Piastri do RB? :slight_smile:

Však Magnum nejspíše skončí a v ohrožení je i Bottas. Další kdo odejde je Sargeant, takže se ledy kousek pohnou.

Zdá se, že Horner odsouvá Helmuta k okraji skály, tak by mě moc nepřekvapilo, kdyby Sainze vzal na just. Jednak by Horner získal na svou stranu starého Carlose proti Josovi.
Myslím, že Horner ví, tuší už teď jestli má Emil opravdu zaječí úmysly, proto tohle odvážné Sci-Fi.

Výhledově se to stát může.

Ale jo, už máme potvrzeného Bearmana, kdyby ho doplnil Lawson a případně i Antonelli a Hadjar, tak budu úplně spokojený divák :slight_smile: . Těším se i na přestupy, Hamiltona, ale i Ocona (pokud se potvrdí Haas) a Hulka - snad neudělal zase špatně… Jak vyřeší dvojku v RB se nechám překvapit, třeba to nakonec nechají tak jak to je.

1 Like

Ve čtyři nováčky moc nevěřím, ale potěšilo by mě to. Moc nevěřím ani ve dva nováčky v Rubikonu.
Bottas je ještě stále asi dost dobrý i když se letos moc neukázal a Zhou má silné sponzory.
Ale proč nemít sny?

1 Like

jedine co sa zatial roztrhlo je vrece Zakovych kecov.

3 Likes