Jos Verstappen rozhojdáva loď a Hornera vyháňa z tímu: Takto to nemôže pokračovať | Magazín F1 - F1online.sk

Ale tak je hezký, jak to chceš bagatelitovat, aby si ho bránil, když to sám nedovede :slightly_smiling_face:

1 Like

Jasne, cele forum ma brani, lebo ja som z tych, co tu pravidelne dostava naklady od vacsiny uzivatelov a potom musi prist Shitner mi polajkovat kazdy jeden komentar, aby som nevyzeral ako looser. :smiley:

Zufalci dvaja zivotom zbiti. Aky isiel, takeho nasiel. Dufam, ze si dnes budete volat 4 hodiny a zas rozoberat forum, aby ste vyplnili cas svojich nudnych zivotov. :joy:

Takže odpověď co se v článku myslí tou větou že Monopost RB20 je postaven kolem Maxe od RedBulláků kupodivu nepřišla :smile:

1 Like

V momentálnej situácii sú pre RBR omnoho dôležitejší Horner a Newey než Verstapenovci s Helmutom. Zmena pravidiel, nové motory vo vlastnej réžii, to sú rozhodne dôležitejšie témy než to či RBR s Maxom prekoná Michaela s Lewisom. Aj keď je pravda, že si na tom hodne zakladajú a práve tento ciel ich drží neustále motivovaných na 110% ale ďalšie 2-3 tituly musí získať už po zmene pravidiel. Navyše dostupní sú hneď viacerí piloti, ktorí by s týmto strojom vedeli získať titul a o ponuke z RBR by neváhali ani sekundu

1 Like

pozri, kazdy problem ma riesenie… ak je tvoje riesenie tu utocit od vcera, tak prosim posluz si, ale pocitaj s nasledkami

nikto z nas nemoze za to, ze tvoj oblubeny jazdec vcera skoncil ako skoncil, nikto nemoze ani za naskok redbullu, ani za to, ze horner nezaluje nejaku jane smith atd

kazdy ale filtruje zlu naladu inak, to uznavam

inak prajem peknu nedelu :wink:

4 Likes

To máš jistě pravdu, ale já nejsem ten co chodí do fora s: alzáci, shittner, něčí pes atd. to jsi na špatné adrese. Ale ty to moc dobře víš, jen to adresuješ někomu jinýmu.
Takže jestli ti opravdu (ale opravdu) takové chování vadí, tak to adresuj na všechny adresy příště, nebo mlč.
Hezkou neděli
Edit: jestli funguješ náladově, co aplikuješ v tomhle vzorci, tak ok, já teda ne :smiley:

1 Like

Pokrytec jak vyšitej co? :ok_hand: :man_shrugging:

Ježek mi k tomu něco psal ve zprávách, já měl za to, že jsme si to vysvětlili, ale očividně ne. On si jede to svoje v tomhle ohledu. “Krotit” jednu s tranu s tím, že doufá, jak pak bude klid je naprosto směšný, když zrovna ta druhá strana tu bleje žluč od rána do večera.

dakujeme za vecny prispevok k teme

4 Likes

je zaujimave ako za cca rok aj nieco sa daju dost dobre odsledovat iste vzorce chovania len na zaklade vyvoja urcitych okolnosti, ktore na to chovanie maju dost znacny efekt :smiley:

5 Likes

Ano, já vždy jen věcně, ke konkrétním věcem :slightly_smiling_face:

Ano to dají, ale u tebe je ten vzorec naprosto stejný :smiley:

Zase naběhne Raptor22 a další, stále stejný :smile:

ak mas nieco na srdci, posli mi spravu, inak sem uz nebude chodit vobec nikto pokial tu ma citat take vylevy :smiley:

2 Likes

Ked Red Bull stavia auta na Maxa a Ferrari, McLaren svojho casu a teraz Alpine stavaju auta na Alonsa, tak to potom je iny rozdiel vo feedbacku a vplyve na vyvoj medzi nimi. :joy:

Esteze minuly rok mal Fernando auto, ktore pomahal vyvijat Vettel, inak by uz mozno v Astone ani nebol. Ale dajme mu este rok, je to predsa dvojrocny pilot. :smiley:

a ty tu piš o vylevech, ježku, ježku

Podla mna bol a je Perez Hornerov kon, ale nejde ani tak o vykony na trati. Horner je biznisman a Slimova podpora z mexika a kontakty nie su na skodu. Treba podotknut, ze Redbull je snad najlepsie zahojena stajna co sa tyka sponzorskych zmluv aka kedy stala na roste a to je Hornerova robota. Tomu nasvadcuje aj to ako bol Horner nasraty po Markovych komentaroch na Mexicanov.
Jos ma beef s Hornerom pretoze ten mu ukazal kde je jeho miesto. Navyse Jos zacitil prilezitost sa votriet do uspesneho projektu a Horner mu stoji v ceste.
Horner ani nemusi mat Tajcov nejako prilis v laske, ale oni su teraz prirodzene jeho spojenci a to plati aj naopak. Bez suhlasu z tajska Hornera neodvolaju nakolko taketo veci musia byt odsuhlasene vacsinovym vlastnikom.

5 Likes

Honza má ale pravdu.
Co se dělo při závodě, tedy hlavně po závodě na něj a na Alonsa nebylo hezké.

To musíš uznat…

2 Likes

nemá cenu dále komentovat, je jednoduší házet všechno na druhý, než začít u sebe potažmo u svých kamarádů :smiley:

1 Like

nebolo a ani nebude a to plati obecne

zmieril som sa s tym, ako to je