Jos Verstappen o situácii v McLarene: Na Piastriho mieste by som buchol po stole | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavne Josove psychohry – keďže Lando radil Oscarovi s voľbou gúm v Mexiku, tak je jasné ako to momentálne v McLarene vyzerá.

Samozrejme médiá a fanúšikovia chcú silný príbeh, krv a Max to vyslovene potrebuje.

Nemal by po stole búchať Júki? :thinking:

… ten leda tak zespoda :smile:

2 Likes

no ved si bol na “Piastriho mieste” a presne tu v Brazilii si nedobrzdil a nabral odzadu Montoyu. Takze by som radsej pomlcal na tvojom mieste…

1 Like

Circuit changes to Interlagos

• The track has been resurfaced from Turn 12 to Turn 1 & from Turn 3 to Turn 4
• Grooving has been undertaken at Turn 2, from the pit exit to Turn 4, after Turn 5, between Turns 11-12 & from grid position 21 all the way to the start line

1 Like

No, vše je stále otevřené koukám :thinking:

1 Like

V Pirelli si už chystají oprátky.

Vie mi niekto vysvetlit , preco by mal otec jazdca , ktory ako jediny moze porazit McLareny davat dobre rady ich jazdcom ? To akoze nechce , aby jeho syn ziskal titul ? Skusenost hovori , rob presny opak toho , co ti radi nepriatel . Len tak mimochodom , Jos by toto mal poradit skor Yukimu .

to, ze buchanie po stole nieco vyriesi, je jedno z najvacsich klise v historii rieseni problemov. ukazuje to skor na nieco ine.

kazdopadne, norisovi presne v tejto situacii odporucali vsetci svorne psychologov a mentalnych koucov. tak skusme aj tu.

2 Likes

Takto sa skoruje :rofl: :clap: :muscle: