Nebol to práve Jos kto vyniesol do médii o Hornerovom probléme Strašne toxický človek
ze mas potesenie v tom ked RBR neprosperuje
Jen jednu zajímavost k té neprosperitě RBR.
Prý sezóna 2021 a hlavně prý poslední závod AD2021 zaplatila RBR kompletní motorárnu s vybavením.
Teď vás zase nechám spřádat ty vaše vtipné teorie.
Proto je lepší zmlátit žida? Jinak psal jsem že ty “neexistující” trable v RedBullu se dříve či později projeví i na trati, ale i na mě to má rychlejší spád než jsem čekal. Pro sport a zajímavost je to ale lepší, takže jo, vítám to.
Kanada nemá byť o nič lepšia
to muselo ist z kapsy FIA
Tak moc se snažím brát tě vážně .
Myslím, že by sis měl taky bloknout pár místních účtů, pokřivuje ti to úsudek.
To dává smysl, že? Ale tak co čekat od ježka…
Přát McLarenu je jako mlátit židy…
chytili ste sa na lep nepochopenia vtipu, ale co cakat
Silně se ti to nepovedlo no.
viem s tym zit a ty?
S tím, že zase píšeš nesmysly? S tím určitě žít můžu.
Myslím, že dokonce říkali, že to kompletně pokryli tři sponzoři.
S tou FIA vím, že to byl vtip, ale měl by sis uvědomit, že jsou organismy, kteří to nepochopí a strhne se tu bulvární smršť.
Mě už nepomůže ani svěcená voda. Ale mám ještě pár plechovek RB, takže to mě možná napraví.
prachy do kapsy
Jeden můj mentor mě vždycky říkal “Jíro, podstatou osobnostního růstu je, permanentně si celý život hledat chytřejší a úspěšnější kamarády, jen ta invence od nich tě bude posouvat”.
A mám dojem, jestli to ty náhodou neděláš obráceně…
A tobě na to neskočím.
to je ten problem. obcas naozaj zaziari.
Lenze od lepsieho pilota ca ocakava, ze bude podavat dobre vykony pocas celej sezony. A to Checovi moc nejde
tak to sme dosli
Jestli myslíš Honzu, tak Honza je chytřejší než 99% fóra. Jen hladí psa proti srsti, tak se z něj dělá blbec. Jinak je naprosto v pohodě. Má znalosti jak v F1, tak i všeobecně. Jen tu angličtinu má špatnou.