Jenže celkově slabota I když Gasly je tam menší dobu, tohle je od 2014.
Ten Gasly je (řydky) jak Lando po startu. Měl by přitvrdit a taky občas někoho sejmout, aby si ho svět všímal. Holt dobré výkony dnes nestačí.
Občas, když se chci opravdu pobavit, tak sleduju videa na Tiktoku od skupiny Plochozemci.
Myslím, že mě to udržuje v realitě, co všechno je možné .
Plochozemce neznám žádné. Dokonce ani né ty z Tiktoku, protože ho nemám stejně jako jiné socky.
Ale je fajn, že jsi tohle téma otevřel, protože jsem si naší planetu představil jako velký gyrokompas a hlavou se mi začaly tvořit myšlenky o mořských přílivech, vodních proudech i už zmíněné částečné placatosti, která je v oblastí pólů a protažeností na rovníku. Kdo si někdy vyzkoušel roztočit káču, nebo minci, tak ho to muselo napadnout taky.
Tu skupinu doporučuji, člověk ztratí veškeré iluze o lidstvu.
Lidi tam mají naprosto dopodrobna dokonale nastudovány argumenty k naprostým demagogiím. A přitom nechápou ani fyziku základní školy.
Je to trochu jako někteří tady, vsadím se, že vím přesně, kdo tady vůbec netuší, třeba proč je voda v moři slaná, ale rozdává denně moudra.
Pokud nedojde k extrémům jako ropácký motor v F1, tak se snažím tyhle nedostatky přehlížet a taktně napíšu pouze nějaké vysvětlení a beru to tak, že právě díky tak velkým rozdílům mezi lidmi je život nádherně pestrý.
A proto abych nebyl moc nudný, tak už se angličtinu nenaučím.
Opravdu rozvinutá sociální inteligence nahradí v mnoha případech vzdělání.
Mám známého, který je toho živoucím důkazem, bohužel historku která to krásně dokládá tu nemůžu napsat, páč v tom hrají roli drogy, prostitutka a Bangkok a tady je příliš mnoho moralistů.
Drogy jsou dnes asi normální. Na druhou stranu moralizovat někoho, když si sám dám rád pivo, čokoládu, čaj, kafe a ještě celkem nedávno jsem vášnivě kouřil. Mimochodem to bude 28,11 kdy jsem před pěti léty pověsil cigaretle na hřebík.
Hele, asi jsem jediný kdo tu formulovou pětiletku zdárně splnil.
Tak to Ti gratuluju, určitě jsi udělal dobře. Když nic jiného, tak máš bez cigaret celkově levnější život a jednodušší pohyb “po venku” .
Já vždy koukal na motivační videa.
Já nekouřím, nepiju, nefetuju. Už bych měl mít teoreticky na Ferrari, ale žádný nemám.
Tak děláš někde chybu. Třeba máš nadměrnou spotřebu energeťáků, například .
To určitě. Když vynechám zdraví a hmotné statky, tak je nekouření hlavně o svobodě. Už se nemusím stresovat jestli mám u sebe dost cigaret než dojdu k další trafice a tím i večerní procházky k benzínce, když mi došly. Když jsem byl s holkou nekuřačkou, tak taky nastával problém a ráno jsem se přímo těšil až si cestou domů zakouřím. Nebo ty nervy u obchodního jednání a já už dostával absťák. Ten mám vlastně dodnes. Cigaretle mi stále voní a když někdo kouří v autě přede mnou, tak automaticky přidávám plyn, aby mi neujel.
I přes lákadla kolem sebe stále dávám přednost svobodě i když chuť na cigaretlu, doutník, nebo fajfku mám stále. Absťák přetrvává, ale povoluje.
To je známka toho, že jsi skromný, ale né lakomý.
Prostor pro kuřáky se plynule zmenšuje. Teď neřeším co, proč, nač, prostě je to fakt a nekouřit je i proto po všech stránkách pozitivní. Já jakožto celoživotní nekuřák Ti děkuji .
Je to tak, svět se mění. Mladé lidi už není vidět s cigaretou. Maximálně s elektronickou, ale ta už je tak nechutný bordel, že se na tom vytvořit závislost nedá.
Alkohol mezi mládeži asi taky ubývá, bohužel se místo něj dostávají do popředí drogy. A né pouze tráva, ale často i tvrdé, které nahradí cigarety, alkohol i sex.
Pak máme počítače. Mládež už se netěší až na ohníčku opeče za rytmu kytary buřta, ale pustí si plamínek na monitoru a zapne si techno.
Nevím, ale zdá se mi, že se z lidského světa vytrácí romantika.
Neděkuj, on to Ferda určitě kompenzuje a škodí lidstvu jinak .
Já taky nikdy nepoznal cigarety, drogy ani prostitutky a přitom jsem lotr k pohledání.
Nejsem zrovna nostalgik, takže co píšeš beru jako života běh, jenom ty kytary a zpívání mě mrzí. My jsme se nazpívali hodně. Ale co, teď už to nevyškubneme .
Aka to ironia, ze sloboda je prave klucovym argumentom v prospech fajcenia, ktory sirokej verejnosti nanutil tabakovy priemysel.
Já se na táboráky vždycky moc těšil. Dokonce u táboráku proběhla má svatba. Tedy kromě obřadu, tehdy to nešlo.
Svatební oběd jsme měli my, svědkové a šofér. Pak jsme jeli na zahradu, zapálili táborák, opékaly se steaky i buřty, napíchla se bečka a za dočasného zpěvu, (než nastalo vytí a jiný řev) jsme za rytmu kytary svorně a velice úspěšně rušili všechny sousedy v okolí. Ti chytřejší si přišli stěžovat, aby taky dostali štamprli.
Musím přiznat, že na lepší svatbě jsem nikdy nebyl.