Jos Verstappen nie je proti nasadeniu Lawsona: Je pripravený! | Magazín F1 - F1online.sk

Jenže celkově slabota :grinning: I když Gasly je tam menší dobu, tohle je od 2014.

1 Like

Ten Gasly je (řydky) jak Lando po startu. Měl by přitvrdit a taky občas někoho sejmout, aby si ho svět všímal. Holt dobré výkony dnes nestačí. :grin:

Občas, když se chci opravdu pobavit, tak sleduju videa na Tiktoku od skupiny Plochozemci.

Myslím, že mě to udržuje v realitě, co všechno je možné :smiley:.

1 Like

Plochozemce neznám žádné. Dokonce ani né ty z Tiktoku, protože ho nemám stejně jako jiné socky.
Ale je fajn, že jsi tohle téma otevřel, protože jsem si naší planetu představil jako velký gyrokompas a hlavou se mi začaly tvořit myšlenky o mořských přílivech, vodních proudech i už zmíněné částečné placatosti, která je v oblastí pólů a protažeností na rovníku. Kdo si někdy vyzkoušel roztočit káču, nebo minci, tak ho to muselo napadnout taky.

Tu skupinu doporučuji, člověk ztratí veškeré iluze o lidstvu.
Lidi tam mají naprosto dopodrobna dokonale nastudovány argumenty k naprostým demagogiím. A přitom nechápou ani fyziku základní školy.

Je to trochu jako někteří tady, vsadím se, že vím přesně, kdo tady vůbec netuší, třeba proč je voda v moři slaná, ale rozdává denně moudra.

1 Like

Pokud nedojde k extrémům jako ropácký motor v F1, tak se snažím tyhle nedostatky přehlížet a taktně napíšu pouze nějaké vysvětlení a beru to tak, že právě díky tak velkým rozdílům mezi lidmi je život nádherně pestrý.
A proto abych nebyl moc nudný, tak už se angličtinu nenaučím. :grin:

Opravdu rozvinutá sociální inteligence nahradí v mnoha případech vzdělání.

Mám známého, který je toho živoucím důkazem, bohužel historku která to krásně dokládá tu nemůžu napsat, páč v tom hrají roli drogy, prostitutka a Bangkok a tady je příliš mnoho moralistů.

3 Likes

Drogy jsou dnes asi normální. Na druhou stranu moralizovat někoho, když si sám dám rád pivo, čokoládu, čaj, kafe a ještě celkem nedávno jsem vášnivě kouřil. Mimochodem to bude 28,11 kdy jsem před pěti léty pověsil cigaretle na hřebík.
Hele, asi jsem jediný kdo tu formulovou pětiletku zdárně splnil. :upside_down_face:

3 Likes

Tak to Ti gratuluju, určitě jsi udělal dobře. Když nic jiného, tak máš bez cigaret celkově levnější život a jednodušší pohyb “po venku” :smile: .

Já vždy koukal na motivační videa.
Já nekouřím, nepiju, nefetuju. Už bych měl mít teoreticky na Ferrari, ale žádný nemám.

2 Likes

Tak děláš někde chybu. Třeba máš nadměrnou spotřebu energeťáků, například :smile: .

To určitě. Když vynechám zdraví a hmotné statky, tak je nekouření hlavně o svobodě. Už se nemusím stresovat jestli mám u sebe dost cigaret než dojdu k další trafice a tím i večerní procházky k benzínce, když mi došly. Když jsem byl s holkou nekuřačkou, tak taky nastával problém a ráno jsem se přímo těšil až si cestou domů zakouřím. Nebo ty nervy u obchodního jednání a já už dostával absťák. Ten mám vlastně dodnes. Cigaretle mi stále voní a když někdo kouří v autě přede mnou, tak automaticky přidávám plyn, aby mi neujel.
I přes lákadla kolem sebe stále dávám přednost svobodě i když chuť na cigaretlu, doutník, nebo fajfku mám stále. Absťák přetrvává, ale povoluje.

4 Likes

To je známka toho, že jsi skromný, ale né lakomý.

Prostor pro kuřáky se plynule zmenšuje. Teď neřeším co, proč, nač, prostě je to fakt a nekouřit je i proto po všech stránkách pozitivní. Já jakožto celoživotní nekuřák Ti děkuji :smile: .

Je to tak, svět se mění. Mladé lidi už není vidět s cigaretou. Maximálně s elektronickou, ale ta už je tak nechutný bordel, že se na tom vytvořit závislost nedá.
Alkohol mezi mládeži asi taky ubývá, bohužel se místo něj dostávají do popředí drogy. A né pouze tráva, ale často i tvrdé, které nahradí cigarety, alkohol i sex.
Pak máme počítače. Mládež už se netěší až na ohníčku opeče za rytmu kytary buřta, ale pustí si plamínek na monitoru a zapne si techno.

Nevím, ale zdá se mi, že se z lidského světa vytrácí romantika.

Neděkuj, on to Ferda určitě kompenzuje a škodí lidstvu jinak :slightly_smiling_face:.

Já taky nikdy nepoznal cigarety, drogy ani prostitutky a přitom jsem lotr k pohledání.

3 Likes

:grin:
image

Nejsem zrovna nostalgik, takže co píšeš beru jako života běh, jenom ty kytary a zpívání mě mrzí. My jsme se nazpívali hodně. Ale co, teď už to nevyškubneme :smile: .

1 Like

Aka to ironia, ze sloboda je prave klucovym argumentom v prospech fajcenia, ktory sirokej verejnosti nanutil tabakovy priemysel. :upside_down_face:

3 Likes

Já se na táboráky vždycky moc těšil. Dokonce u táboráku proběhla má svatba. Tedy kromě obřadu, tehdy to nešlo.
Svatební oběd jsme měli my, svědkové a šofér. Pak jsme jeli na zahradu, zapálili táborák, opékaly se steaky i buřty, napíchla se bečka a za dočasného zpěvu, (než nastalo vytí a jiný řev) jsme za rytmu kytary svorně a velice úspěšně rušili všechny sousedy v okolí. Ti chytřejší si přišli stěžovat, aby taky dostali štamprli. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Musím přiznat, že na lepší svatbě jsem nikdy :upside_down_face:nebyl.

2 Likes