Při představení Astonu jsem usnul.
Jj, tvoje mladá říkala, že houby vydržíš
Už se pochlubil i Renault.
Foto raději vkládat nebudu.
Alespoň se za tu růžovou nebudeš muset stydět a řekneš, že to je skrz fandění Gaslymu ( i když budeme vědět, že to skrz to není)
Na růžovou jsem si už trochu zvykl. Oceňuji, že je vůz díky téhle barvě viditelný.
Kromě barvy je vůz stále nudný. Zatím ještě ani zmínka, že by neprošel crash testy, takže aspoň něco pozitivního.
A aky relevantny dovod mali buciaci fandovia na galapredstaveni timov a jazdcov? Len nejake nesympatie voci timu ci jazdcovi? Fakt?
Ten vecer bol pre vsetkych a nielen pre Anglicanov, ktori nevedia prekusnut, ze Max ziskal titul. Takto sa na slavnostnej akcii maju spravat fandovia? Cerveni mali bucat pri Medvedovi, Alpinisti pri Astonovi, Wilici pri Haase, atd. Takto si predstavujes vyjadrenie fandov, ktorym sa nepaci konkurencia, lebo ich v minulosti zdolala? Fakt sa cudujen, ze sa s dospelym clovekom musim bavit na temu, ktora by mu mala byt jasna ako Slnko.
Kazdy normalny clovek ma predsa odsudit taketo nekulturne spravanie na slavnostnej akcii. Vsetky timy investovali mnozstvo energie do pripravy predstavenia livery auta a podakovanie za to pre jeden tim bolo bucanie. Hanba je slabe slovo na take spravanie. Nahodou video malinovkarov bolo super a venovali tomu fakt vela casu aj prachov.
Jak víš, že bučeli jen Britové?
Bučelo se i na FIA
Taky se tomu divím, že dospělý člověk vyvozuje závěry bez toho, aniž by očividně viděl cele představení.
Souhlasím, takoveto chování je opravdu mimo a špatné.
Ukazovat prstem umí každý, ale navrhnout lepší řešení jak projevit nevoli s jednáním FIA-Sulayema jsem tady ještě nečet.
… asi jako vulgarismy online na tiskovce
Koukám, že sem všem dal brouka do hlavy. Teď každej dumá, jestli ten Redbull s tím nízkým frňákem bude kosit trávu, nebo to bude jezdit. Sám sem zvědavej. Jak sem přebral, tak sem to dal sem. Já to nijak neupravoval. Ostatní auta vypadají vesměs, jako angličáky s vyššíma nosama. Možná, že Redbull zas vymyslel ňákou kulišárnu a půjde znova proti proudu
Na bumpy tracks to bude ideální
Jednoduche riesenie by bolo ignorovat slavnostne predstavenie. Ak nesuhlasis, nechod tam.
Tohle řešení by bylo nejúčinnější. Souhlasím.