Naopak, buceni je vhodny, vkusny hromadny projev a vyjadreni postoje, neumim si predstavit ze by lidi rvali jeden pres druheho, to by bylo jine kafe, mozna by museli zdrhat z podia, takze urcite radeji to buceni.
Nevadi mu to, hogr je chcimirek s vlajeckou na twitteru vedle jmena.
Co to povídáš za nemysli? Však ty si první napsala že co kdyby nechtěl jet kvůli pískání, a teď to sama popíráš že by ho stejně donutili
Zaujimave ze pokial tam nejazdilo jedno individum ako prasa tak sa nic take nedialo.
Ale jedno mi je jasné že najlepsie a najhlasnejsie bučia oranžové kravy v Holandsku.
To bude asi tým prostredím a ich pastiermi.
Čo si kto navarí nech si to aj zje. Ako mladý narobil veľa zla a teraz, ako nemá dominantné auto, sa vracia k svojim začiatkom. Tak nech sa nečuduje aj s tatkom, že ho vybučia. Vybučia aj iných a nevyhrážajú sa hneď odchodom či neprítomnosťou. Patrí to k športu.
Proč lžeš? Je, že by to bylo něco novýho, ale.togle je prokazatelná lež. A pak kdu tu bleje.
Ked si myslis, ze problem s bucanim fandov je v Maxovi ci Josovo, tak si ta viem predstavit medzi tymi fandami ako robis to iste, co oni.
Ja som len napisal vlastnu skusenost z pretekov, negeneralizoval som. Ak sa niekolki fandovia Meveda skoro rovnako obleceni, ktori sedia vedla seba, medzi sebou bavia anglicky, tak to iste nebudu Nemci, Madari ci Slovaci. Rovnako bolo mozne rozoznat talianskych, ale aj polskych, slovenskych, madarskych a mnoho inych fandov FER a nikto z nich sa nespraval pri prejazde Maxa okolo tribuny tak ako ti anglicki. To je moja skusenost.
Mas naprostou pravdu… Anglicani ve smes jsou nejvetsi prasata. Jinak na okruhu jsem se normalne bavil s lidma, co fandili ostatnim teamum i kdyz jsem mel na sobe triko MV. Paradoxne s Italama, Madarama, Srbama a Polakama byla nejvetsi hlina. A nikdo z nas neresil, co kdo ma na sobe… Maximalne jsme si zakomentovali deni na trati, ale nikdo z nas nerikal, jak tenhle nebo tamten stoji za prd…
Tak angláni, tí budú bučať, aj keby tam dotiahli prefarbenú kanadskú kozu. Stačí, sa pozrieť na klubový futbal v Anglicku. Stačí, keď tam príde hrať klub z iného kontinentu a bez bučania sa to nezaobíde
Chápem, že ti občas niečo sem tam utečie ale, možno by bolo fajn si overiť fakty predtým, než tu budeš prštekom ukazovať a obvinovať Maxa z pokrytectva
V Holandsku se muze bucet a palit merch, jinde ne, nic nez modra vychcanost, nema cenu resit, dostali na uvod naloz, muzou jit ladit auto.
Nebudu to tu psát dokola. Jestli to chceš shodita hrát si na majitele rozbité rovnováhy, že tvoje chování je v pořádku a ostatních ne, tak si to pěstuj u někoho jinýho
Fanoušci by si měli jít bučet někam na pastvu. Tady se má tleskat.
Tak tak, svatá pravda.
Az sa odosobnis od takychto prispevkov na moju adresu sa s tebou budem bavit k veci.
Do tej doby smeruj podnety na mojho oficialneho zastupcu @Jos_Is_Back
Když se ze sportu snažíš dělat rádoby atrakci, tak si tam přivedeš lidi, kteří jsou radoby lidi
Každé vyjadrenie nesúhlasu divákmi bučaním má svoj pôvod a dôvod. Vie to Horner, Verstappen, ale aj Taylor Swift.
Jak si představujete že by se měl projevovat nesouhlas fanoušků?
- Nijak, nesouhlasit s jednáním FIA se nesmí.
- Pískáním po vzoru Havlové-Veškrnové.
- Bučením.
- Házením boty v arabském stylu.
- Hlubokým klaněním.
- Bečením jako důkaz, že jsem poslušná ovce.
- Otevřeným dopisem.
- Přiměřeným donucovacím prostředkem.
0 účastníci
Však to není nic proti tve osobě, jen jsem ti nastavil zrcardlo, že bučení ani to co tu občas předvádíš, tak není ok.
Ještě tam chybí - Políbením zadnice Maxovi…