No dufam , ze Ferrari po vzore Mercedesu nezmeni farbu z cervenej n ciernu .
necitas spravne. napisal som, ze Helmut povdal. Sainz dalsi s kym som nikdy prepracoval.
Toxicita bola pochopitelna. STR bola rivalita a vojna o miesto v Acku. Helmut vedel kde je talent a postavil sa na Verstappenovu stranu. To je vsetko. Nemyslim, ze by to bolo rovnake, ale zaroven som presvedceny, ze z trojice merceces, audi, red bull by RB bol jeho poslednou volbou.
to hovori za vsetko.
to ja som vzdy mal. Helmut je moj vzor.
Celý deň som bez slov.
Verím jeho rozhodnutiu a verím v lepšie Ferrari.
Rešpekt, že ide k Charlesovi, to asi hovorí za všetko, že hľadá výzvy a nehľadá komforntú zónu.
Milujem anglické tímy, ale vďaka Lewisovi asi bude zo mňa tak trochu aj talian.
No nic, vypadá to, že se letos nebo po letošní sezoně přidám k Puffovi (rumours you don’t want to see)
pokial si to sam pred sebou obhajis …
ale ne, nema zmysel sa pustat do tejto debaty, len by sme kopali do vzduchu
Hamilton tymto F1 zabezpecil divakov na inak “nudne” sezony do zmeny pravidiel. Jedna cast divakov bude zvedava, ako sa mu bude u talianov darit, druha caka ako sa mu bude smiat ked sa mu darit nebude a tretia ho bude hnat nezavisle od toho kde jazdi az do konca kariery. Ziskali vlastne skoro vsetci, Ferrari po dlhej dobe zvucne meno, Hamilton tifosi, Formula 1 divakov, RBR odvedenie pozornosti od ich dominancie, Russell pokoj od sedemnasobneho majstra sveta a Wolff volnu sedacku pre Schumachera Chudak Sainz
Sainz bol jasny projekt Audi… Ferrari museli konat… Odchody z Ferrari velice kazili imidz timu takto sa mozu tvarit ze Sainz neodide do Sauberu ale ho tam “vyhodili”… Albon tiez nie je horuci adept pre Mercedes… Piastrimu to jazdi, Schumiho maju odskusaneho na simulatore takze vedia na com je + je to Nemec a to sa k Anglicanovi hodi… Uvidime
Citim to rovnako
Vzdy bolo ferrari super McL, Mercedesu a ked tam prestupil Kimi, dandil som kus ferrari. A teraz tam ide Hamilton. To bude velmi zaujimave. Kazdopadne ferrari ma velmi silnu dvojicu, bez ohladu na to, kto z nich bude mat navrch. Len dufam, ze ferrari uz maka na masine pre rok 2025
Se vsim souhlas, az na Wolfa. Ten si myslim ze radost nema. Naopak. Jeho nocni mura je tu. Nema nahradu za Hamiltona a jestli skonci pristi rok treba treti, nikdo o nich psat nebude. V hledacku bude na prvnim miste Ferrari, pak RB, McLaren a mozna i AM. Cim bude Mercedes zajimavy? Nebude mit pilota ktery budi vasne, nebude mit vitezne auto a obecne je Mercedes oproti napr Ferrari, ale i Alpine, nebo AM nudnej team.
Wolff to moze ciastocneotocit na svoju stranu jedine podpisom velkeho mena, mozno alonso a este divokejsia predstava je ze by sa vratil vettel ale to si nemyslim
dost dobre
To s Wolffom som myslel trosku ironicky Je jasne, ze ho strata Hamiltona boli a bude boliet cely team. Russell je nevyrazny a nezda sa mi, ze by to medzi nim a teamom(Wolffom) nejak extra klapalo, Wolff vzdy nosil na pleciach Hamiltona a Russella sa mi zda ze bral ako povinnu vypln druhej sedacky. A Mercedes ako taky tiez nema cim ohurit, mas pravdu ze po odchode Hamiltona budu nudni.
Bolo to mierene skor na to, ako Wolff “otcovsky” zobral Schumachera pod kridla Mercedesu, kritizoval ze ho nikto nechce, pritom ma co ponuknut a myslim, ze aj hovoril, ze sa mu bude snazit pomoct dostat naspat do kokpitu. Teraz ma idealnu sancu, ak bude hladat niekoho ineho, bude to znamenat ze zasa kecal😄
A pak že dnešní F1 nedokáže vyprodukovat zprávu, po které padají diskuzní stránky
Muze to je pravda. Ale to neznamena ze ma radost a je to pro nej dobra zprava.
Preci jen, Alonso neni stejne jmeno jako Hamilton a do “kultury” Mercedesu se moc nehodi.
Vettel je dobre jmeno. Ne jako Hamilton, ale zase by tam sedel jako perdel na hrncu.
Jenze vratil by se?
Psal jsem pred rokem ze Hamilton pujde do Ferrari (nemyslel jsem to vazne) a ze Schumacher bude jezdit za Mercedes (akorat sem myslel ze vystrida Russella, ne Hamiltona )
Ale ne, nemyslim si ze Mick bude jezdit za Mercedes. I kdyz proc ne.
@Hedgehog Tohle je mi připadá jako docela zajímavý nápad, a to jsem si až do včerejška myslela, že návrat Vettela je nesmysl . Záleží asi taky na tom, jak se letos rozjezdí George. Z loňské sezóny není potřeba dělat velké drama, ale letos by měl dát jasně najevo, že ten nástupce je on, jinak by to pro něj bylo špatné.
vsetci vieme, ktore meno by musel podpisat aby Hamilton s Ferrari vyzerali ako figuranti.
Uplne neviem co tym Ferrari ziska. Hamilton uz neni najmladsi a v '25 uz bude davno za svojimi najlepsimi rokmi. Plus je zname, ze Hamilton je citliva primadona, ktora sa emocionalne vie rychlo rozlozit. To zrovna vo Ferrari nemusia byt tie spravne ingrediencie na uspech.
A urcite tam nesiel zadarmo. Takze ja tam vidim malo muziky za vela penazi. Nuz, ale ked to tak chcu, je to ich vec.
Kazdopadne sa tesime, uz len pukance nachystat