Ja si myslim, ze stale by vedel zamiesat karty v top time, kde by zacinal od zaciatku. Na Maxa by uz asi nemal, ale to nema ani Hamilton. 4 tituly nevymaze nikto a stale ma “len” 36 rokov. Len by potreboval auto, ktore je predvidatelne a sedi mu, lebo videli sme, ze vo Ferrari sa neustale tocil aj Sainz s Leclercom a ze aj Hamilton, ked dostal auto, ktore mu nesedi, tak chybuje.
Ne a ani to nikde nepíšu. Jen mu to muže lecos naznačit…
To je pristup, palec hore pre Leclerca.
Ono leclerc by tam jazdil aj zadarmo, ja viem na co narazas a myslim si ze 2025 budu este vsetci jedna velka rodina potom sa naleje ciste vino
Jezdil by tam i zadarmo?
Nadsazka alert
Neraz sa nechal Leclerc pocut ze je to prenho viac nez len praca a ze ferrari zije od mala a ze je to odkaz pre jeho otca atd atd, proste ma svoj vysnivany team a adekvatne tomu je aj lojalny
No, vezmi si jaký slova měl Ham po uzavření kontraktu s Mercedesem před půl rokem Wolff Leclerca okouzlí a je tu nová pohádka co by dup Ale snad ne a je to jak říkáš, no není to tak dlouho co Leclerc sondoval i v Astonu.
Takže k neschopákom sa pridá ďalší meschopák,to bude tým,
Ja viem to su len snahy na opitie nas rozkom
Ale ostavam u Leclerca poblazneny a naivny
Tak to má být
No ja proste (mozno na to doplatim) verim aj Vasseurovi, ze to ma spocitane a aj v situacii s Hamom je bud Lewis strasne lahko predajny a ovplyvnitelny alebo naozaj dostal informacie jak sa maju veci a jak budu a kyvol prave na to
Jasne jak pise spajny tak 100m neni 50m ale tam bude za tym podla mna viac nez len peniaze
Binottovi som neveril vobec uz od zaciatku a o Arrivovi ani pisat nejdem
Edit: offtopic mate niekto iphone mini seriu? Robite na tom prekliky jak ja ci je chyba vo mne
Čo už no, nečakal som, že aj Ferrari bude pokľakávať ale tak budiš, je to bagáž, ktorú museli prijať, ak chceli podpísať Hamiltona.
https://twitter.com/leclercdata/status/1753418956746985716
everyone: charles, can you please acknowledge your new teammate lewis hamilton?
charles: no, here’s me beating this kid at karting tho.
Leclerc s ním ve Ferrari vytře podlahu. Dal přednost penězům, to je jeho konečná.
Takže, kdyby mu RB nabídl 100 mil, tak by nepřestoupil?
Ja ti na to neodpoviem
Prečo? 15otazek
Nepoznam na to odpoved