Mercedesu se nepodařilo Micka umístit ani ve Williamsu. Těžko doufat, že při letošním přetlaku volných jezdců si někdo na Micka vzpomene.
Proto právě ale může Wolfík ukázat jak neskutečnej je charakter, když plácal jak si zaslouží místo a podobné majdy, tak ted se mu nabízí jedinečná příležitost, to splnit
Toto si naopak zaslouží ocenění. Byl jediný kdo se Nicka v F1 zastal a nabídl mu práci. Všichni ostatní od něj dali ruce pryč, ale nejhorší je samozřejmě Toto.
Ježiši Kriste Ham, ako ambasádor Ferrari?! Enzo sa v hrobe obracia.
Toto ma dosť pobavilo (keďže zbožňujem Sopranovcov):
Sopranos je najlepsi serial ever (ziadny breakking bad ani got ani nic)
Akoze Lewis bude ambasadorom ja to beriem ako hotovu vec
Tak hej, je mi jasné, že z marketingového hľadiska to dáva zmysel, len mi to príde, ako taká “rýchlokvaška”, celý život mal za chrbtom motory od Mercu a trz na staré kolená bude robiť ambasádora pre Ferrari?? No byť Talian, tak mu poviem: “vaffanculo” a idem preč .
Prý bude mít Ham s Ferrari základní plat 80 milionů eur + 20 milionů bonusy. Nemluvě o dalších projektech.
Ambasadora Ferrari mozu robit iba sedemnasobni nie? a to s Leclercom nedaju…
Najlepšie čo môžu urobiť je podpísať Vettela do Mercedesu.
Obrovske meno (po Verstappenovi s Hamiltonom najvacsie), brutalny marketing a vykonnost by tak isto nebola zla. Prepadak by to urcite nebol a keby znova dostane motivaciu, tak moze porazit aj Russella. Otazka vsak je, ci Vettel ma zaujem este okusit F1.
Keby Alonso nepreferoval oversteer, tak by isto podpisali jeho.
Vettel? Idealny ako sportovy riaditel.
No museli by počkať .
Charles je viac odchovaný, neviem no, nesedí mi to, Hamilton ambasádorom Ferrari - to je akoby Messi namiesto prestupu do USA šiel robiť do Realu dáku marketingovú funkciu.
Myslis to video, ktore dokazalo, ze Alonso preferuje understeer a ty si sa opat raz mylil a isiel hlavou proti muru a proti Alonsovi?
Slovami ovcianskeho tribunalu: “A ja ze som k0k0t.”
Toto je tvoja napln prace na HR, hladat ludi na taketo pozicie?
Elkan chcel hviezdu tak ma hviezdu.
Aj som tu po tom ako oznamili predlzenie s Leclercom pisal, ze to je unikat. Taku dlhu zmluvu vo Ferrari nemal bez titulu nikto. pred dvojicou Sainz - Leclerc, naposledy kedy Ferrari nemalo v garazi majstra sveta bolo 1995.
Vettel na to výkonnostně neměl, to by i Albon podával lepší výkony, prostě je jezdecky za zenitem, potka to všechny piloty. Nemyslím si, že Mercedes potřebuje řešit jméno ani narodnost, musí vyřešit to, kdo jim bude dovážet výsledky, proto už taky Toto pozval Jose (myslím toho real) na večeři, kde si promluvili, jak moc by se libil plat 70mil plus 30mil bonusy, nemluvě o různých projektech typu projekt one, jako zabavu zadarmo