Jeden z mojich najlepších výkonov za posledné roky, vyhlásil Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Charles:

Carlos:

Možná v tom je ta chyba neřešili, co je aktuálně, ale co MOŽNÁ bude.

ale oni majú radar Charles sa opýta koľko bude trvať tento dážď povedia 10 min, tak aj ja by som išiel pokiaľ mi odišli zadné pneu a to bol dôvod prečo musel dole, keby obul suché okej skončí na bodoch

Myslim si, ze trochu prehliadas to, ze z celej komunikacie je najrelevantnejsia prave prva veta, ktoru aj jasne dokazovali Leclercove casy na kolo. Tym boli preteky v podstate prehrate, Leclerc musel ist prezut, a aj keby to bolo na suche pneumatiky (co by bola lepsia volba), prepadol by sa hlboko mimo bodov a v pretekoch si uz pravdepodobne neskrtne.

Sanca na dazd bola, tak Ferrari zariskovalo, lebo im nic ine uz v podstate nezostavalo. Netreba zabudat, ze Red Bull s Perezom, ktory bol v podobnej beznadejnej situacii, urobil to iste.

Co ma trochu prekvapuje je, odkial Ferrari zobralo informaciu o prichadzajucom dazdi, zda sa, ze v tomto smere boli jedini.

Toto je jeho ofiko PR vyjadrenie
image

kamo rain prelozene ako cyan, henta veta s heaviest mi stale boh vie ako nedava vyznam. Tymto prekladom z tweetru sa neda ani verit

to ani nie ferrari iba leclercov múrik, áno problém bol, že odišli zadné pneu

tá veta znamená, že ten dážď tam bude v takejto sile 10 min. Je to prepis nie preklad. Keď si pustíš F1 TV celú vysielačku je to tam

inde si posielal zase tu vetu trochu v inom zneni

We expect heaviest rain 10 minutes like this

we expect this to be the heaviest on 10 minutes like this

anglictina level zakladna skola. Ak takto komunikuju tak dovidenia.

zapínam MV a nájdem ofiko prepis AI ako to povedal

kludne, kazdopadne ak to aj mysleli tak, ze toto je najsilnejsi dazd aky ma byt a bude este 10 minut., tak preco isiel do boxov? to bolo 20. kolo, kde sa dalo normalne ist na hladkych. Ostatni isli do boxov v 27./28. kole. Leclercove tempo bolo uplne mimo.

podla mna to pokazili svojou anglictinou a chcel(i) povedal, ze o 10 minut pride ten dazd, lebo tak to nakoniec aj bolo.

lebo mu odišli zadné pneu, on nemal svoj setup, kedže on jazdil na inom aute tréningy

áno aj ja si to mylsím a kdesi sa stala chyba v prenose informácie

vidis, lepsie bolo ked tam jazdili taliani a rozpravali sa iba po taliansky. :smiley:

1 Like