Je Alpine na predaj? Generálny riaditeľ kritizuje vlastných a sľubuje zmeny | Magazín F1 - F1online.sk

Na to asi nikdo nepřijde, nějaká díra :thinking:

1 Like

Inteligentní lidi nechodí do diskuzích urážet ostatní, ale diskuzovat o tématu případně něco co souvisí s tématem. O RB tu nebyla od začátku řeč a na útočení jsi přišel ty, to mluví jasně, jak se věci mají :slight_smile:

1 Like

Tak pro nás pražáky je všechno díra, to je fakt. :rofl:
Ale objektivně, na naše měřitka, je to dost “velká” díra. :sweat_smile:

1 Like

Říkám, inteligentní člověk chodí diskutovat, to ty neděláš a ani jsi si nepřečetl teda co jsem zde psal a píšeš naprosto zcesty. Btw tak si tomu věř, že doma namodeluejš to, co vymýšleli inženýři skoro rok, je pak s podivem, proč teda potřebují Neweyho, když je to tak lehké

1 Like
  1. Neratovice ?
  2. Čelákovice ?
1 Like

Pak že o “přestávce” F1 nebudeme mít co dělat. :sweat_smile:

1 Like
  1. Velké Popovice
  2. Černošice
  3. Hostivice

1 Like

Zdice
… musím říci že umělá inteligence je uplně blbá a nechápe ani co to jsou obce končící na e :man_shrugging: Vzdávám to :sweat_smile:

… prostě idiot :joy:

Na čtení předchozích příspěvků není nic náročného, měl by jsi to zkusit a pak tu nedělat ze sebe blbce

Hm… Už vím, co Hogr používá na počasí…

A dost, já ti na svůj zdroj dal odkaz

Poraď nějakou další indícii, možností je fakt hodně :grinning:

Dalši indicie, a ta je fakt velká, je “Breaking bad”.:joy:

Jako to je ta nejvíc obvious varianta a to jsou Pardubice, jo? :grinning:

1 Like

Tam předělavají nádraží? Hlavně, že jsem tam byl 100x. :smiley:

Vyhrál jsi, přiští kolo “hádej kde jsem / jsem byl”, si bereš ty😅

Už hodně dlouho no, bylo to tam dost velký, už se jim to rýsuje. :slightly_smiling_face:

Jako kdyby tam byla plná střecha, tak bych asi napsal Pardubice… ale tohle jsem myslel, že je jinde. :smiley:

Nojo, dlouho jsem tam nebyl. :smiley:

No tu tam teprve dají. :sweat_smile: Zachvili rozmlátí to nastupiště ze kterého jsem ti vyfotil ten energiťák 🥹