Myslím že Albona sa nebude chcieť vzdart Williams
Albon přerušil veškeré vazby na RBR
Max_is_faster_than_you
Súhlasím, že nevyžiadané rady sa nedávajú. Nico sa nejako rozkecal. Pohádal sa s manželkou …
?
Vieš o nej niečo viac?
Myslim ze je aktualne navazana na Mclaren.
A bude střídat Landa nebo Oscara ?
Úha. A teraz u koho jazdí?
Ted jezdi F1 Academy za PREMA, ma nejake wins.
Kdesi som “zakopol” o drobničku o jednej z kočiek z W-series. Tiež to bolo v súvislosti s niektorým týmom F1, ale neviem kto, ani kde. Stárnem🥴
Co je drobnicka?
Krátka správa v tlači, na nete a tak.
No hele, nemyslim ze by bylo zodpovedne napriklad tohle devce nasilim tlacit mezi muze do F1, muze se stat nestesti.
Je to par let zpet, slecna de Villotova prisla o oko, nakonec na zaklade psychickych problemu si vzala zivot.
S výrazom drobnička sa tiež stretávam prvý raz
Možno je to tým, že už nie som najmladší. Veľa, kedysi používanych slov sa zo slovníka vytratilo a veľa pribúda.
Smutný koniec Maríe de Villota nemá nič spoločné s tým, že pracovala medzi mužmi.
Zalezi na jake urovni bychom ji sledovali .
Ono celkove, zacina se objevovat nova skupina sportovcu, ti by se radi venovali vrcholovemu profi sportu, ale na rekreacni urovni tak, aby v trenincich a na bojistich netrpelo jejich zdravi.
V praxi by to melo vypadat tak, ze by radi jezdili po svetovych soutezich a reprezentovali zemi v profi kategoriich, ale na vysledcich by nezalezelo, ve jmenu hesla sportem ke zdravi.
Z financniho hlediska by to melo vypadat tak, ze si stat vybere skupinu lidi, vek kolem 14-15ti let se zajmem o sport a ty pak vozil po svetovych soutezich a plne financoval cca 20 sezon, do rekneme 35ti let, nebo az by se citili na odchod.
Nedavno na tema profi rekreacni sport byla hezka debata na CT, muzem to probrat i tady, dost me to zaujalo.
Pokud vím, Maria de Villota zemřela po roce na následky zranění (snad nějaký vmetek z mozkové hmoty).
To byla verze pro media, takzvana drobnicka. Duvod smrti byl neurologickeho charakteru, na zaklade traumatu ze zraneni pri testech F1.
Teď nějak nerozumím, to je to samé, ne? Trauma neurologického charakteru na základě zranění, tzn. vnějšího poškození organizmu.