Huncút Hamilton: Charles je veľmi rozumný. Rozdiel oproti minulému roku | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Veľkej Británie sa nepochybne zapíše do análov. To, čoho sme v Silverstone boli v posledných dvoch rokoch svedkami, bude istotne patriť k tomu najpamätnejšiemu, k čomu sa budú fanúšikovia vracať aj o niekoľko desaťročí. Tohtoročné preteky ponúkli strhujúce divadlo a záverečný vopred prehratý boj Charlesa Leclerca bol skrátka ozdobou.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/69709/huncut-hamilton-charles-je-velmi-rozumny-rozdiel-oproti-minulemu-roku

Asponže tento rok nikoho Lewis nezostrelil keby bol Charles na rovnakých gumách a išlo o šampionát tak ktovie.

1 Like

Go Lewis go… Akoze oni s Maxom si tento rok iba trosku nenapadne odkazujú

Až se dozví, že to nebylo 5, ale pod 3 a až se dozví, že musel Carlos šetřit palivo a bez SC by sotva dojel… :grin::ok_hand:t2:

Dobre povedal Lewis, s nikým sa skratka dá pretekať.

Btw sa mi páčilo ako dal Sainz ochutnat svoju medicinku Maxovi po druhom štarte :slight_smile:

Inak nevieme, co sa stalo Maxovi s autom? Zachytil som iba co hovorili v tv, že niečo s aero ale to sa mi zdá dosť veľký dopad. Možno jedine niečo zo spodu podlahy…

Jak Tsunoda nabral Gaslyho, tak prý chytil nějaký ulomek z AT.

Nevím kam a nevím jak.

Co tam vyváděl ten tvůj oblíbenec?

Čakáš ze budem nejak zasadne reagovat? Nebudem.

Tp co určite niekedy uz aj tvoj

Na tieto komentáre pre zaujatie pozornosti a aby si sa hral na frajera aky si husty lebo si si do mna kopol a atleti ako ty ti daju 100♥️ ozaj nemam potrebu reagovať nicim konštruktívnym.

Sire, v Brazilii 2021 bol vo Vasom Vysokoblahorodi prebudeny lev, ktory dokazal zozrat cele startove pole pokial mal o 2s na kolo rychlejsi auto. Dnes to preco neslo vyhrat Sire…??

Vzhledem ke kvantitě co sem dáváš, jsem si nemohl pomoci :smiley: Ještě ty komenty po nehodě…
Prostě to posral, stejně jako Ferrari…

2 Likes

Myslím že by mal Hamík radšej držať tlamu. Nebyť toho, že Mercedesy dva-krát po sebe odstrelili Verstappena z trate by nebolo žiadne “kontroverzné” finále a ďalšie jeho náreky.

Asi preto, prečo dnes Max bojoval s monopostom Haas…Keď ťa auto limituje, neurobíš nič. Dve sekundy náskok na kolo v Brazílii v porovnaní s RB jedine tak v dutej sprostej hlave bez objektivity.

1 Like

Teraz nepríde nikto kričať ako sa nakladá mne ?

Verstapen tých monopostov už vyradil tiež dosť a stále jazdí ako prasa. Stačí si porovnať ako dnes bojoval Ham a ako Max. A tak to bolo celú minulú sezónu. Plus Masiho darček na záver.

4 Likes

Jo ty myslíš jak ho Ham narval na obrubu a ono ho to vykoplo? Když se potkají jezdí jako ovádi oba

Ehm, čože sa ti to tu? :face_with_hand_over_mouth: :shushing_face: :sunglasses:

Išiel tam prasácky na poslednú chvíľu na brzdy ako celú sezónu, hoci bol v zákrute Ham prvý a volil si stopu.

2 Likes

To zní jako by to LH pořád pěkně žralo.

Máš vedle sebe vůz a volíš stopu do něj… Max je hajzl a můžou si podat ruce.

Ak niekto kritizuje Ham za GB, kde mohol tiež Max brať ohľad, že v zákrute nie je sám a môže dôjsť ku kolízii, tak analogicky by mal pripísať chybu Maxovi v Monze. V GB bojovali bok po boku spolu pomaly dve kolá, Max vedel, že ho tam má. V Monze išiel Max z boxov a vletel tam bez nádeje na úspech. Vedel, že tam nemôže prejsť, no vyradiť Hamiltona bolo z hľadiska bodov pre neho tiež fajn…

1 Like