Hülkenberg: O návrate do F1 som začal uvažovať až v tomto roku | Magazín F1 - F1online.sk

Nico Hülkenberg je skúsený harcovník, ktorý má v najvyššej motoristickej súťaži odjazdených takmer 200 veľkých cien. Po viacročnej prestávke, počas ktorej príležitostne zaskakoval za niektorých pretekárov, sa teraz do súťažného diania vracia na plný úväzok. Tridsaťpäťročný Nemec opísal, kedy si uvedomil, že sa chce do F1 vrátiť a čo ho k tomu viedlo.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/84614/hulkenberg-o-navrate-do-f1-som-zacal-uvazovat-az-v-tomto-roku

Tu Nico z časti ukázal, prečo nikdy na maximum nevyužil svoj potenciál. 2 roky po comebacku do F1 vyložene netúžil, nemal v sebe to odhodlanie sa vrátiť.

Samozrejme, po rokoch jazdenia v F1 mu bodla pauza a chcel sa od toho cirkusu odreagovať a vyskúšať niečo nové. Veď aj Alonsovi prestávka prospela, avšak ten sa naplno venoval motošportu. Nico však v žiadnej inej sérii nejazdil, len občasne zaskakoval za niekoho v kráľovnej motošportu.

Dávam síce dokopy porovnateľne s neporovnateľným, avšak myslím, že Hulkova motivácia ukazuje to, že v sebe nikdy nemal ten oheň, ako iní piloti.

Mne prišlo divné už len to, že odmietol minulý rok ponuku od McLarenu v IndyCar. Má síce rodinu a do USA sa mu asi sťahovať nechcelo, ale aj tak. Koniec koncov mu ale toto rozhodnutie pomohlo pri comebacku do F1.

Prečo by mal byť kvôli tomu podrazák? :smiley:

Nikomu nič nelízal. Neviem, či si ďalší zakomplexovaný a urazený fanúšik Schumiho alebo čo, ale Hulkenberg len využil svoje možnosti, aby sa mohol vrátiť do F1.

Je to klub piráň, “prežijú” len tí najsilnejší.