Však když se koukneš i na statistiky s Oconem, ve všech parametrech, žádný debakl, naopak. To se opravdu mezi Vettelem a Leclercem 2020 nedá srovnávat 
 A data v Astonu, hele jen se ztrapňuješ, i velmi zarytí slepci už díky Alonsovi uznali že tam Vettel nebyl dobrý 
No Ricci byl taky tehdy jiná liga než Esteban, že? Hamilton taky v Mercedesu prohrál s Russellem, což je lepší přirovnání.
Ale Alonso nebyl v Renaultu nějak lepší než Ocon, sorry.
A letos už vůbec nezáří, v součtu s loňskem má naopak úctyhodnou bilanci chyb.
člověče ty ses tu z Alonsa úplně rozložil 
 Ale je fajn, že svým mental breakdownem potvrzuješ kvality Alonsa (i to, jak po dvou leté pauze dal podium)
Je strašně zaslepenej 
 No alespoň že k Vettelovi už nic, neb na to už nemá co napsat 
Proč by se měl někdo rozkládat z pilota, který už dvanáct a půl roku nevyhrál ani jeden závod, Honzíku? Hm?
Verstappen vyhrál naposledy před týdnem. 
To neděláš dobře s tím shazozávním WEC, omlátím ti to ohlavu, jen co se Max doškemrá, aby tam mohl jet 
To taky nevíme, ty jsi ale toho důkazem 
Mimochodem nevyhrát v F1 v autě které na výhry prostě nemá je normální věc. To neznamená že na to nemá vlastní výkonnost, takže se ohánět tímto argumentem ukazuje tvou zaslepenost a zapšklost.
Takže si napsal jen něco random jako vždy a úplně mimo. WOW. 
Není mi jasný, pravda. Kdyby mi náhodou jednou jasný byl, tak doufám, že to někdo v okolí rozpozná a pošle mě na vyšetření. 
Tohle je síla.
Na vyšetření nemusíš, stačí do školy. Té základní. 
Norris měl minule problém předjet Leclerca na objektivně pomalejším Ferrari, s Maxem by měl ještě o dva stupně větší problémy.
A o Piastrim se momentálně asi nemusíme bavit, ne?
Ne, je to jen lídr šampionátu 
… Bretnix to asi přehnal s rumem, navíc asi v kombinaci s prášky … 
Jo, tohle je těžce za hranou zdravého rozumu, v tom musí něco být.
Hoši este ze tu mate RB a Maxa 
Sorry, hoši, ale já jsem abstinent. Najděte si jinou výmluvu, s tím rumem jste už trapní.
Za hranou “zdravého rozumu” je i celá věda.
Doporučená četba: Michio Kaku, ten to konstatuje výslovně.
Nemusíš se omlouvat, každý máme něco 
Asi si to budeš muset přečíst ještě jednou. Nějak jsi to nepochopil… 
Pochopil, to ty jsi se ztratil 
no tak potom co je podla teba ASI HEJ ?