Hughes: Verstappen už nemôže jazdiť ako Verstappen, ale nemôžu si to dovoliť ani jazdci McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

Však když se koukneš i na statistiky s Oconem, ve všech parametrech, žádný debakl, naopak. To se opravdu mezi Vettelem a Leclercem 2020 nedá srovnávat :smile: A data v Astonu, hele jen se ztrapňuješ, i velmi zarytí slepci už díky Alonsovi uznali že tam Vettel nebyl dobrý :wink:

2 Likes

No Ricci byl taky tehdy jiná liga než Esteban, že? Hamilton taky v Mercedesu prohrál s Russellem, což je lepší přirovnání.

Ale Alonso nebyl v Renaultu nějak lepší než Ocon, sorry.

A letos už vůbec nezáří, v součtu s loňskem má naopak úctyhodnou bilanci chyb.

1 Like

člověče ty ses tu z Alonsa úplně rozložil :smiley: Ale je fajn, že svým mental breakdownem potvrzuješ kvality Alonsa (i to, jak po dvou leté pauze dal podium)

2 Likes

Je strašně zaslepenej :smile: No alespoň že k Vettelovi už nic, neb na to už nemá co napsat :wink:

2 Likes

Proč by se měl někdo rozkládat z pilota, který už dvanáct a půl roku nevyhrál ani jeden závod, Honzíku? Hm?

Verstappen vyhrál naposledy před týdnem. :grin:

1 Like

To neděláš dobře s tím shazozávním WEC, omlátím ti to ohlavu, jen co se Max doškemrá, aby tam mohl jet :smile:

1 Like

To taky nevíme, ty jsi ale toho důkazem :smile:

Mimochodem nevyhrát v F1 v autě které na výhry prostě nemá je normální věc. To neznamená že na to nemá vlastní výkonnost, takže se ohánět tímto argumentem ukazuje tvou zaslepenost a zapšklost.

2 Likes

Takže si napsal jen něco random jako vždy a úplně mimo. WOW. :smiley:

Není mi jasný, pravda. Kdyby mi náhodou jednou jasný byl, tak doufám, že to někdo v okolí rozpozná a pošle mě na vyšetření. :upside_down_face:

Tohle je síla.

2 Likes

Na vyšetření nemusíš, stačí do školy. Té základní. :wink:

1 Like

Norris měl minule problém předjet Leclerca na objektivně pomalejším Ferrari, s Maxem by měl ještě o dva stupně větší problémy.
A o Piastrim se momentálně asi nemusíme bavit, ne?

1 Like

Ne, je to jen lídr šampionátu :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

… Bretnix to asi přehnal s rumem, navíc asi v kombinaci s prášky … :man_shrugging:

1 Like

Jo, tohle je těžce za hranou zdravého rozumu, v tom musí něco být.

1 Like

Hoši este ze tu mate RB a Maxa :joy:

1 Like

Sorry, hoši, ale já jsem abstinent. Najděte si jinou výmluvu, s tím rumem jste už trapní.

1 Like

Za hranou “zdravého rozumu” je i celá věda.

Doporučená četba: Michio Kaku, ten to konstatuje výslovně.

1 Like

Nemusíš se omlouvat, každý máme něco :+1:

2 Likes

Asi si to budeš muset přečíst ještě jednou. Nějak jsi to nepochopil… :-1:

1 Like

Pochopil, to ty jsi se ztratil :smile:

2 Likes

no tak potom co je podla teba ASI HEJ ? :smiley: