Prilis drahe na to, kolko uz Andretti investoval do vlastneho timu…
je to konspiracia, ale nie uplne mimo realitu, prekvapilo by nas to, keby to je pravda? Asi nie. Uvidime. Tlak na Hornera sa stupnuje a niekto ho chce stoj, co stoj odstranit. Ale ak by to malo byt iba za tych par smiesnych sprav, tak by to bol totalny nezmysel. Kazdopadne, chce to rozuzlenie
Niekto na Hornera vo velkom poluje.
Muze si za to sam, ztratil smysl pro aroganci, propadl se zpet na uroven beznych lidi.
Hoax ale pravdivy
v f1 kazdy na kazdeho poluje a tu horner asi dal konkurecnym polovnikom prilezitost ktoru nemozu nevyuzit
samozrejme by to neprekvapilo nikoho, okrem tych co sa dokazu fanaticky zalubit a prehliadaju chyby partnera, lebo ono svojim sposobom aj fanusikovstvo je ista forma zalubenia
ak su tie spravy pravdive tak s velkou pravdepodobnostou nebude vsetky a tie spravy/romanik nieje to preco bol horner vysetrovany. to mohlo byt len zaciatok toho co spustilo to preco bol obvineny a vysetrovany
chybu spravil aj RB ze odmietaju sa k tomu akokolvek vyjadrovat a to je ako voda na mlyn. proste novinari budu to toho strkat nos viac a viac, tak to proste chodi a ze si toto neuvedomuje pr oddelenie redbullu? ved patri medzi najlepsie, ved cely rb je postaveny na perfektne zvladnutom pr
Na mna to cele posobi dost zvlastno. Bude za tym nieco viac/nieco este ine. Cela komunikacia je katastrofalna z ich strany a to ju maju ozaj najlepsiu. Ako som pisal davnejsie, tento pruser je na stole uz dlho, divne bolo, ze sa Horner ani co i len nezmienil o prestupe Hamiltona a to by si nenechal ujist, je to akysi konflikt, ktory sa riesi viac ako mesiac a ocividne nevedia ako z neho von
páči sa mi ako ignorujete toho frustrátika on vie ktorý to je
mozno to zacalo ako obycajna aferka, potom si zucastnena slecna uvedomila ze to musi ukoncit, co asi aj spravila a hornerovi odpalilo dekel… tak jej zacal posielat cikulu ci nema na nu chut
ano je to cele zvlastne a hlavne ten postoj celeho redbullu
novinari uz prezradili, ze uz koncom minuleho roku sa nieco hovorilo o tom, ze horner ma mat nejake problemy. ak by to bolo cisto len o mimonazleksej aferke tak rb to absolutne nezvladol, lebo to sa dalo vyriesit uplne inak. mali donutit hornera aby sa k tomu postavil ako chlap, priznat to, nasypat si popol na hlavu a uz davno to mohli mat cele uzavrete
mne stale nejde do hlavy preco horner, alebo rb nepodali na tu zamestnankynu zalobu. ved ak je horner cisty, tak ide o kryve obvinenie. lenze trestne oznamenie mala podat ta zenska potom ako sa ju udajne mal horner pokusit vyplatit
To by vypadalo nejvíc pravděpodobně, za samotný románek by ho těžko někdo v RB řešil - to ať si vyřídí doma . Ale pokud by se někde v pozdějších zprávách dal interpretovat byť slovní nátlak, ještě k tomu z pozice nadřízeného, tak je to průšvih. Nicméně, zatím pořád nevíme skoro nic.
Ja tiez viem ze vies ze vieme kto to je
Asi som tu od neho nevidel jediný príspevok, ktorý by bol užitočný alebo konštruktívny alebo pozitívny alebo … Stále iba zlosť a hnev.
Ja nevim, za koho tam chodi. Proto se ptam. Pises ze je ckenem RBR no a ja mel za to ze je jen otcem jednoho z lidi, kteri patri k RBR.
Ale koukam ze v tvem svete kazdej pribuznej zamestnance, tak to asi Mrs Wolf bude asi patrit k Mercedesu ne? A vlastne i Mr. Wolf patri k zamestnancum FIA ne?
Tak hlavne ze to mas dobre promyslene. Takova moc chytra dedukce to je. Nevim jak Jos, ale ty musis patrit k Ferrari, jinak to nevidim.
Já jen předával info chlape, klid.
Ok, Ok ja sem uplne v klidu. .
Maxovi to zatim jede, takze za me good.