Horner šokuje: Hamilton sa snažil dostať do Red Bullu k Verstappenovi | Magazín F1 - F1online.sk

Tak to je jasný, že Horner ani Helmut nechtějí někoho silného k Maxovi, to by Max nevypadal tak skvěle, jako vedle Peréze

Ano Hamilton je isto pokrytec, otázkou skor je, kto tým pokrytcom v f1 nie je? Ved aj tvoj milovaný Verstappen sa teraz vyfarbil, netreba pripomínať jeho vyjadrenia na adresu podujatia v Las Vegas a následne Viva Las Vegas v kombinéze Elvisa a špeciálnou prilbou na hlave :slightly_smiling_face: za mna sympatické, že sa nebojí ísť do timu vyladeného na mieru Verstappenovi, veď Norris už mal dve ponuky a dako sa tam nehrnie, prečo asi?

A prečo teda RedBull nikoho silného k Maxovi neberie ? Ty Svedok Verstappenov

Ciste teoreticky je jasne ze z clashe v Red Bullu HAM vs VER by vysel vitezne HAM, prisel by vyprask a ponizene kviceni v cele krase, tak jak to VER umi, viz vyjadreni pred LV, chtel bych to videt.

jasne, ze stajna sa oklepe ale u toho spojenia je to na zamyslenie, ja by som mozno povedal, ze to je velmi podobne ako priklad tebou uvedeny

minule som o tom cosi pisal v suvislosti s Russelom, a to je podobna situacia, aj ked vzdialene, aku riesi (?) momentalne RB vo vztahu Ricciardo vs Redbull Driver Academy … ty mas pilota, ktory ma byt Lewisov nastupca, tak sa logicky ponuka ho rovno dosadit do role jednotky po Lewisovom odchode, a hrat to vsetko nanho … potom mi tam potencialny sampionsky matros typu Leclerc/Norris znova nezapada

je to zaujimave ked sa to rozmeni na drobne popravde, obe situacie

1 Like

Max je od začátku projekt “nejmladší a dokonalý” mistr světa made by RB, z logiky věci by se jim tohle nehodilo, když už tak prohrál dvě sezony s Riccim

2 Likes

Aj s tým Ricciardom nejako vyčkávajú aj ked asi zďaleka nie je v top forme. Veď Perez kto iný okrem vedenia RB tam chce Pereza, to sa ťažko aj sleduje to jeho pocinanie

1 Like

Tam nejde o latinsko americký trh, či peniaze, tých ma RB na rozdávanie, Perez im vyhovuje, lebo tak sa budú Lewisove rekordy lachsie prekonávať :slightly_smiling_face: kým je dominantne auto druheho jazdca nepotrebujú a za ďalšie dve sezóny už môže byt Max takmer na 100 výhrach to ich určite láka :slightly_smiling_face: na tom v konečnom dôsledku nie je nič zle, ale trpí tým cela f1, ak už majú dominovať nech to je aspoň s poriadnou jazdeckom dvojicou :pray:

Ne neprohral dve sezony s Danielem.

Max nastoupil do RB 2016 po VC Ruska. To znamena ze nejel kompletni sezonu za RB. Takze o prohre memuze byt ani reci.

Rok 2017 Rici porazi Maxe.

Rok 2018 Max porazi Riciho. Rici pochopil kdo je lepsi a odchazi.

Pokracovani pribehu uvidime. Nebo mozna taky ne.

Priste prosim presneji. Tady nejsi na seznam.cz

3 Likes

Ale jinak mas pravdu. Max je dokonaly. :grin::wink:

1 Like

Jj, fans Maxe si vždycky najdou výmluvu :smiley:

1 Like

Ja to vnimam inak. Mozno aj preto, ze som fandil Schumimu, ale aj preto, ze Schumi prisiel do Ferrari a vybudoval cely tim od nuly (zjednodusene povedane). Lewis tam prisiel na hotove a dost fanusikov mal aj Rosberg pred nim a vela fanusikov Mercedesu fandia skratka znacke Mercedes ako takej a nie Lewisovi. :slight_smile: Ale to je mozno len moje vnimanie.

A k tomu Russellovi. No tazko ho uz teraz niekto bude vnimat ako vyslovenu jednotku, ked pri Lewisovi hra druhe husle a este Toto mu dava take bomby cez media ako dostaval Bottas. Skratka Russell je tam aktualne do poctu a neverim tomu, ze by ho kazdy zacal vnimat ako lidra len preto, ze Lewis skonci. Skor si myslim, ze Mercedes bude k nemu hladat Leclerca a pod. Ak nebudu dominantni ako je teraz RB, tak si nebudu moct dovolit z Russella spravit lidra a posadit k nemu Latifiho, pri ktorom bol jednotka.

Fakta nejsou vymluva. Mas to popletene. A ano jsem Max fans. To uz tak se mnou je. Fandim nejlepsimu. :grin:

1 Like

Perez je hlavne testovaci pilot, nikdo jiny karieru neobetuje jako on. Predstava ze HAM oslovuje Red Bull je srandovni, i kdyz me by se to libilo, zasadnich velkych prestupu je v F1 nula.

Píšu rb fanda? píšu fanda Maxe, máš to popletené. Fakta jsou ty, že i kdyby si nepočítal první 4 závody, tak body byly 219 pro Ricciho a 191 pro Maxe :shushing_face:

Konecne racionalny nazor. :slight_smile:

Toto je zelanie vsetkych fanusikov, ale historia ukazala, ze zelanie timu je presne opacne. Hamilton-Rosberg, Hamilton-Alonso, Senna-Prost, vzdy nastal rozvrat timu. :slight_smile: Asi jedina silna dvojica, ktora dokazala spolu fungovat je Raikkonen-Massa, ale Kimiho charakter a mamp1cizmus tazko najst u ineho pilota.

3 Likes

Massa a Raikkonen byla silná jezdecká dvojice?

No počkej, i když počítáme jen ty body ve stejném týmu tak Ricci ho snad porazil ne? Samo porovnávat ho v AT oproti Riccimu v RedBullu nikdo nechce.

07 a 08 jo, tam jim to sedlo

počkejm nusí přispěchat s jinou výmluvou :smiley: