Tak to je jasný, že Horner ani Helmut nechtějí někoho silného k Maxovi, to by Max nevypadal tak skvěle, jako vedle Peréze
Ano Hamilton je isto pokrytec, otázkou skor je, kto tým pokrytcom v f1 nie je? Ved aj tvoj milovaný Verstappen sa teraz vyfarbil, netreba pripomínať jeho vyjadrenia na adresu podujatia v Las Vegas a následne Viva Las Vegas v kombinéze Elvisa a špeciálnou prilbou na hlave za mna sympatické, že sa nebojí ísť do timu vyladeného na mieru Verstappenovi, veď Norris už mal dve ponuky a dako sa tam nehrnie, prečo asi?
A prečo teda RedBull nikoho silného k Maxovi neberie ? Ty Svedok Verstappenov
Ciste teoreticky je jasne ze z clashe v Red Bullu HAM vs VER by vysel vitezne HAM, prisel by vyprask a ponizene kviceni v cele krase, tak jak to VER umi, viz vyjadreni pred LV, chtel bych to videt.
jasne, ze stajna sa oklepe ale u toho spojenia je to na zamyslenie, ja by som mozno povedal, ze to je velmi podobne ako priklad tebou uvedeny
minule som o tom cosi pisal v suvislosti s Russelom, a to je podobna situacia, aj ked vzdialene, aku riesi (?) momentalne RB vo vztahu Ricciardo vs Redbull Driver Academy … ty mas pilota, ktory ma byt Lewisov nastupca, tak sa logicky ponuka ho rovno dosadit do role jednotky po Lewisovom odchode, a hrat to vsetko nanho … potom mi tam potencialny sampionsky matros typu Leclerc/Norris znova nezapada
je to zaujimave ked sa to rozmeni na drobne popravde, obe situacie
Max je od začátku projekt “nejmladší a dokonalý” mistr světa made by RB, z logiky věci by se jim tohle nehodilo, když už tak prohrál dvě sezony s Riccim
Aj s tým Ricciardom nejako vyčkávajú aj ked asi zďaleka nie je v top forme. Veď Perez kto iný okrem vedenia RB tam chce Pereza, to sa ťažko aj sleduje to jeho pocinanie
Tam nejde o latinsko americký trh, či peniaze, tých ma RB na rozdávanie, Perez im vyhovuje, lebo tak sa budú Lewisove rekordy lachsie prekonávať kým je dominantne auto druheho jazdca nepotrebujú a za ďalšie dve sezóny už môže byt Max takmer na 100 výhrach to ich určite láka
na tom v konečnom dôsledku nie je nič zle, ale trpí tým cela f1, ak už majú dominovať nech to je aspoň s poriadnou jazdeckom dvojicou
Ne neprohral dve sezony s Danielem.
Max nastoupil do RB 2016 po VC Ruska. To znamena ze nejel kompletni sezonu za RB. Takze o prohre memuze byt ani reci.
Rok 2017 Rici porazi Maxe.
Rok 2018 Max porazi Riciho. Rici pochopil kdo je lepsi a odchazi.
Pokracovani pribehu uvidime. Nebo mozna taky ne.
Priste prosim presneji. Tady nejsi na seznam.cz
Ale jinak mas pravdu. Max je dokonaly.
Jj, fans Maxe si vždycky najdou výmluvu
Ja to vnimam inak. Mozno aj preto, ze som fandil Schumimu, ale aj preto, ze Schumi prisiel do Ferrari a vybudoval cely tim od nuly (zjednodusene povedane). Lewis tam prisiel na hotove a dost fanusikov mal aj Rosberg pred nim a vela fanusikov Mercedesu fandia skratka znacke Mercedes ako takej a nie Lewisovi. Ale to je mozno len moje vnimanie.
A k tomu Russellovi. No tazko ho uz teraz niekto bude vnimat ako vyslovenu jednotku, ked pri Lewisovi hra druhe husle a este Toto mu dava take bomby cez media ako dostaval Bottas. Skratka Russell je tam aktualne do poctu a neverim tomu, ze by ho kazdy zacal vnimat ako lidra len preto, ze Lewis skonci. Skor si myslim, ze Mercedes bude k nemu hladat Leclerca a pod. Ak nebudu dominantni ako je teraz RB, tak si nebudu moct dovolit z Russella spravit lidra a posadit k nemu Latifiho, pri ktorom bol jednotka.
Fakta nejsou vymluva. Mas to popletene. A ano jsem Max fans. To uz tak se mnou je. Fandim nejlepsimu.
Perez je hlavne testovaci pilot, nikdo jiny karieru neobetuje jako on. Predstava ze HAM oslovuje Red Bull je srandovni, i kdyz me by se to libilo, zasadnich velkych prestupu je v F1 nula.
Píšu rb fanda? píšu fanda Maxe, máš to popletené. Fakta jsou ty, že i kdyby si nepočítal první 4 závody, tak body byly 219 pro Ricciho a 191 pro Maxe
Konecne racionalny nazor.
Toto je zelanie vsetkych fanusikov, ale historia ukazala, ze zelanie timu je presne opacne. Hamilton-Rosberg, Hamilton-Alonso, Senna-Prost, vzdy nastal rozvrat timu. Asi jedina silna dvojica, ktora dokazala spolu fungovat je Raikkonen-Massa, ale Kimiho charakter a mamp1cizmus tazko najst u ineho pilota.
Massa a Raikkonen byla silná jezdecká dvojice?
No počkej, i když počítáme jen ty body ve stejném týmu tak Ricci ho snad porazil ne? Samo porovnávat ho v AT oproti Riccimu v RedBullu nikdo nechce.
07 a 08 jo, tam jim to sedlo
počkejm nusí přispěchat s jinou výmluvou