Servus chlape. Čo si bol vo výkone
Vitaj späť. Hneď takýto trefný príspevok.
Vás antiRB už komplet zdravý rozum opustil.
Čo s tým má riadiaci orgán F1? Keby sa tam aj 5 rokov vkuse sekali a obviňovali cez médiá Jos s Hornerom, tak všetko je to záležitosť RB. Nič tým neporušujú.
Bože môj to už sa fakt dostávame na úroveň 5G čipov, ktoré nám dali cez covid vakcíny a ovládajú nás.
Solidní příspěvek do diskuze
Jakožto fanoušek Hamiltona, tak ho interní záležitost v rámci organizace Red Bullu velice znepokojuje
Vsade citam ako su miestny fanusikovia RB zufali z tejto situacie a nevedia co so sebou, ale vsade kde pridem pod clanok o krize v RB, tak je to sami Alonsak a Hamiltonak (a.k.a hejteri RB).
Jakože všichni co nefandí RB, tak jsou hejtři? Není to spíš naopak?
Jakože by se k situaci o RB měli vyjadřovat fans jen RB nebo jak?
Už i Mark je hater?
To v každém případě. Hele, ať se perou ať se žerou. Nějak se dostali do bodu že nechtěj být spolu a zdá se že každý činí kroky jak se zbavit toho druhého. Nejsou jednotní jak je nám servírováno, to je jisté a opak je pravdou.
Je rozdiel komentovať a komentovať s krvou v ociach ako niekto
To som nenapisal. Ale som rad, ze si sa v tom nasiel.
Jestli máš krev v očích, tak by si měl navštívit lékaře
Třeba chtějí ten klub piraň rovnou adaptovat do vnitřního prostředí týmu
Hele četl jsem i že Horner se pokusil pomocí finančníků celé Rakouské centrály zbavit (mi trochu připomnělo Rona před pádem). No atak na Hornera v podání Jose je zoufalou labilitou. Nejlepší bude nechat je se požírat a sledovat jaký postupný dopad to nakonec bude pro ně na trati mít.
Nevím. Je mi jedno jak. Je to prostě unavující.
Za všechno můžou vždycky média. Třeba chudáci politici, jak by se jim bez nich v klidu kradlo.
Tohle taky přišlo z Holanska?
Spolehlive povesti to je co?