Ktoryze to sef v F1 ma na konte viac vitaztiev ako Horner? A ktory vydrzal na poste tak dlho ako Horner?
Asi ho tam museli mat vo fabrike pekne v zuboch ked tam s nim vydrzali 20 rokov
Ze radsej nejdete kdesi do putiky oslavovat
Ktoryze to sef v F1 ma na konte viac vitaztiev ako Horner? A ktory vydrzal na poste tak dlho ako Horner?
Asi ho tam museli mat vo fabrike pekne v zuboch ked tam s nim vydrzali 20 rokov
Ze radsej nejdete kdesi do putiky oslavovat
Ron Dennis má více vítězství.
Wolffík má jen o 4 výhry méně, ale zase tam je o 1/3 méně než Horny.
williams ich ma 113 ale za sezony kde bolo 15-16 pretekov
horner ich vyhral v sezonach s 19-24 pretekmi a samozrejme neni sef, ako sef, niekto uz nad sebou ziadneho sefa nemal a niektoremu sefovi jeho pan kryl chrbat a dotoval ho vzdy ked bolo treba
Ten pocit, keď je celý svet prekvapený z toho, že vyhodili niekoho kto mal dostať padáka už dávno.
Teraz im uz aj Wolff motory podaruje ked to RBPT nepojde pretoze vie, ze RBR ako konkurent skoncil.
Akurát včera večer sme si pustili konečne Drive to survive s epickým vyvrcholením súboja o titul Max vs Lewis v 2021 roku. Ako sa Horner radoval, ako sa objímali a oslavovali znovuzrodenie po Sebastianovi a deň na to takúto popravu spravia. Nedáva to zmysel ale časom sa dozvieme vo co tady gou
Bola to podpásovka voči Lewisovi, ale mega reklama pre F1
Tak vidis, mal pred sebou uz len jednu metu. A vyhodili ho ako upratovacku… Pocitam, ze teraz padnu pekne na hubu
Presne, Williams si tam mohol robit co chcel. Horner ocividne nie. Pocitam, ze sa chcel zbavit Marka a tvedo sa mu to vypomstilo
tiez sa obavam, ze tam nezostane kamen na kameni
kazdopadne ta reakcia zamestnancov hovori sama za seba
To je ta vzpoura, co o ni psal ferda.
ten toho uz popisal …
Riciarda nevykopli bez rozlucky… on sam odišiel do Renaultu …
už tu toho eiseleho neposielajte lebo sa mi aj v sne objaví
Tak 19:30 YTB McLarenu.
Cirkusák dostal do svýho auta Brada?
| Red Bull’s development for this year is essentially over. There will only be minor upgrades to the RB21 moving forward. The 2026 regulations are now priority.
Takže si to shrňme:
Max - nikam nejde. A už vůbec ne do Mercedesu.
Newey - nikam nejde. (Aston možná nemá ty astronomické prachy).
Helmut Marko - nikam nejde. (Kam by taky měl jít, kromě důchodu?)
Christian Horner - nikam nejde, svou pozici dokonce posílil.Tolik k rozpadu Red Bullu, který tu zaměstnával tolik naivních uživatelů a haterů… V troskách je jedině jedna nejmenovaná asistentka, pokud tedy máme věřit srdceryvné zprávě, možné vypočítané na efekt (zoufalý se i stébla chytá).
Pozdravuji v AMuSu a těším se na závod.
![]()
![]()
… myslíte že už je teda konec nebo ten klid bude v RedBullu ještě pokračovat?
Bude pozdrav posílán do AMuS znovu?