Horner sa na rozdiel od Marka nevzdáva Pohára konštruktérov: Ešte nie je zďaleka koniec | Magazín F1 - F1online.sk

Tak to je myšlení z 90 v ČR a SK, samozřejmě, že se dneska dívá na skill a zkušenosti, ne jestli je to mgr, ing, Ph.D. nebo docent. Ale je fakt, že titulem MBA se pohřbíš, protože to realnej titul ani není

1 Like

Nechlubí, ja si na tituloch tak “potrpím”, že som si ich ani do OP nedal zapísať. V odvetví, v ktorom pracujem, tituly nikoho nezaujímajú. :slight_smile:

To len Honzíka zvyknem škádliť, keď chce veľmi rýpať ohľadom školy (ako to bolo aj teraz), lebo on sa toho vždy chytí a z nejakého dôvodu ho škrie fakt, že mám na czsk pomery pomerne kvalitné univerzity, zatiaľ čo on má len nejakú non-university vysokú školu, čo mu ocko zaplatil školné. :slight_smile:

Súhlasím. V mojom odvetví je to často prípad tých Honzíkom spomínaných PhD absolventov.

Ty máš hrozný komplexy :grinning:

1 Like

Ja som ten, co tu je 24/7 a stale hlada niekoho s kym sa bude hadat? Ja som ten, co reaguje do par minut na kazdy komentar? :clown_face:

Na tebe sa musia aj admini krasne uyebavat aku super robotu tu odvadzas. :joy:

Někdo ti ublížil, že vytahuješ, že (i) máš vystudovanou VŠ, resp. dvě, je-li to pravda, a že (ii) jsou, dle tebe, kvalitní?

Proč má někdo potřebu to vytahovat?

2 Likes

To bola len odpoveď na túto narážku:

Táto téma tu má dlhú históriu, bez toho to nepochopíš. Len Honzík si tu raz vymyslel, že má Ing. vyštudované na ČVUT a bolo dokázané, že klamal, preto tu dostáva biedu za to. Nikto iný tu nemá potrebu riešiť vzdelanie ani si nič vymýšľať o sebe (a ešte Situs, že je bývalý profi fighter, ale to je na inú diskusiu. Ale vrana k vrane sadá.) :slight_smile:

On ma hrozný komplexy. Vyhledává moje profily na sociálních sítích, stahuje moje fotky a pak se to snaží urážet, to si uděláš obrázek, co je to za individuum :slightly_smiling_face:

1 Like

Jos, veľmi si plakal, keď Red Bull jednoducho stúpil vývojovo vedľa? Stačí to akceptovať a dúfať, že si vyriešia problémy, nie hneď musí lepšia konkurencia robiť veci nelegálne.

1 Like

Vobec nie, mne sa ten suboj paci. Rovnako sa mi pacila prva polovica 2022, kedy islo Ferrari bomby spolu s RB.

Doteraz som proti McLarenu nic nemal (hoci odobrenie tych flexi prednych kridel je facka fairplay od FIA po tom, co predviedla v 2021 proti kridlam RB - lebo Mercedes). Ale toto “mini DRS” je oyeb a je to jasne kazdemu, kto nie je zaslepeny fanusik McLarenu. Ak to odstrania, nech kludne vyhravaju dalej ak na to budu mat a budu najlepsi. :slight_smile:

Len je to ako keby v hokeji nastavis pravidla, ze hokejky nemozu byt ohybne (ako v F1, kde sa klapka samotna ohybat nemoze), ale jeden tim by mohol mat flexibilne a tym padom tvrdsiu strelu. :slight_smile:

Pokládal jsem si otázky, kam týmy směřují, jejich směr a vyhlídky do budoucna.
Bylo to velmi zajímavé.

Co bys řekl ty, kdybych se tě zeptal na další směřování a budoucnost RedBullu?.
Pak třeba Ferrari či Astonu?

Myslíš celkově týmu nebo jen jezdecky?

Celkově jako tým.

Zamyslím se nad tím a zitra ti napíšu směřování RBR

Hlavně nepřemýšlej moc dlouho, aby tě to nebolelo. :stuck_out_tongue: :smiley:

Chtěl bych mít možnost vypnout mozek a nepřemýšlet, alespoň chvíli, bohužel, neustale mi v hlavě něco šrotuje

1 Like

Copak? Nemůžeš najít vypínač?

1 Like

ty ho zas nevies zapnut ze :wink:

Já ho vůbec nevypínám a hlavně k němu nepouštím žádné ajťáky. :grin:

Nemôže nájsť zapínač.

Kdo ví jestli ho má?