Tak to je myšlení z 90 v ČR a SK, samozřejmě, že se dneska dívá na skill a zkušenosti, ne jestli je to mgr, ing, Ph.D. nebo docent. Ale je fakt, že titulem MBA se pohřbíš, protože to realnej titul ani není
Nechlubí, ja si na tituloch tak “potrpím”, že som si ich ani do OP nedal zapísať. V odvetví, v ktorom pracujem, tituly nikoho nezaujímajú.
To len Honzíka zvyknem škádliť, keď chce veľmi rýpať ohľadom školy (ako to bolo aj teraz), lebo on sa toho vždy chytí a z nejakého dôvodu ho škrie fakt, že mám na czsk pomery pomerne kvalitné univerzity, zatiaľ čo on má len nejakú non-university vysokú školu, čo mu ocko zaplatil školné.
Súhlasím. V mojom odvetví je to často prípad tých Honzíkom spomínaných PhD absolventov.
Ty máš hrozný komplexy
Ja som ten, co tu je 24/7 a stale hlada niekoho s kym sa bude hadat? Ja som ten, co reaguje do par minut na kazdy komentar?
Na tebe sa musia aj admini krasne uyebavat aku super robotu tu odvadzas.
Někdo ti ublížil, že vytahuješ, že (i) máš vystudovanou VŠ, resp. dvě, je-li to pravda, a že (ii) jsou, dle tebe, kvalitní?
Proč má někdo potřebu to vytahovat?
To bola len odpoveď na túto narážku:
Táto téma tu má dlhú históriu, bez toho to nepochopíš. Len Honzík si tu raz vymyslel, že má Ing. vyštudované na ČVUT a bolo dokázané, že klamal, preto tu dostáva biedu za to. Nikto iný tu nemá potrebu riešiť vzdelanie ani si nič vymýšľať o sebe (a ešte Situs, že je bývalý profi fighter, ale to je na inú diskusiu. Ale vrana k vrane sadá.)
On ma hrozný komplexy. Vyhledává moje profily na sociálních sítích, stahuje moje fotky a pak se to snaží urážet, to si uděláš obrázek, co je to za individuum
Jos, veľmi si plakal, keď Red Bull jednoducho stúpil vývojovo vedľa? Stačí to akceptovať a dúfať, že si vyriešia problémy, nie hneď musí lepšia konkurencia robiť veci nelegálne.
Vobec nie, mne sa ten suboj paci. Rovnako sa mi pacila prva polovica 2022, kedy islo Ferrari bomby spolu s RB.
Doteraz som proti McLarenu nic nemal (hoci odobrenie tych flexi prednych kridel je facka fairplay od FIA po tom, co predviedla v 2021 proti kridlam RB - lebo Mercedes). Ale toto “mini DRS” je oyeb a je to jasne kazdemu, kto nie je zaslepeny fanusik McLarenu. Ak to odstrania, nech kludne vyhravaju dalej ak na to budu mat a budu najlepsi.
Len je to ako keby v hokeji nastavis pravidla, ze hokejky nemozu byt ohybne (ako v F1, kde sa klapka samotna ohybat nemoze), ale jeden tim by mohol mat flexibilne a tym padom tvrdsiu strelu.
Pokládal jsem si otázky, kam týmy směřují, jejich směr a vyhlídky do budoucna.
Bylo to velmi zajímavé.
Co bys řekl ty, kdybych se tě zeptal na další směřování a budoucnost RedBullu?.
Pak třeba Ferrari či Astonu?
Myslíš celkově týmu nebo jen jezdecky?
Celkově jako tým.
Zamyslím se nad tím a zitra ti napíšu směřování RBR
Hlavně nepřemýšlej moc dlouho, aby tě to nebolelo.
Chtěl bych mít možnost vypnout mozek a nepřemýšlet, alespoň chvíli, bohužel, neustale mi v hlavě něco šrotuje
Copak? Nemůžeš najít vypínač?
ty ho zas nevies zapnut ze
Já ho vůbec nevypínám a hlavně k němu nepouštím žádné ajťáky.
Nemôže nájsť zapínač.
Kdo ví jestli ho má?