Horner: Nikdy som nepočul, že by Lewis uznal Maxove kvality | Magazín F1 - F1online.sk

Rivalita medzi Maxom Verstappenom a Lewisom Hamiltonom po búrlivej minuloročnej sezóne trochu ochabla. Mercedes sa v tomto roku nedokázal zapojiť do boja o titul, takže sme (na rozdiel od roku 2021) neboli svedkami mnohých ich vzájomných súbojov. Miesto mierovej dohody by sme to však mali brať iba ako dočasné prímerie. Keď Red Bull a Mercedes postavia kvalitatívne podobné monoposty, môžeme očakávať, že bitka sa opäť rozhorí.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77072/horner-nikdy-som-nepocul-ze-by-lewis-uznal-maxove-kvality

S Charlesom by bol kamarat kazdy. Ked sa bojuje o titul tak sa vyrube do bariery, zhori mu motor alebo strategia nic moc. Proste idealany partak do boja o titul.

A co Sachír 2020 ?
Lewis ani len nezakopol o Russella, NIKDY nepovedal ze v jeho aute jazdil rovnako skvele ako on sám, najvacsi sedemnasobny …
A este chory sa rychlo trepal do svojho auta, aby nahodou George v nom nevyhral.
Mercedes by ho uz druhy krat nezarezal - zbytocna zastavka, chybne radio a defekt.
To im mam verit … ?
Lewis chvali len tych, ktory maju slabe auto a neohrozuju ho.

Jen tohle trvalo asi 15 vteřin.
Nevadí… Snad to vyjde příště.
Foukejte dal.

2 Likes

Ten Horner je ale tlč huba

Boze ten Horner je neskutocny táraj…skor mam pocit, ze v jeho hlave je zabudovany mercedes a lewis

1 Like

Ked mu nestacila Lewisova gratulacia Maxovi v Abu Dhabi po najvacsom podraze v dejinach, kde urcite uznal jeho kvality tak potom neviem…

2 Likes

Sa len potvrdzuje že Horner je krivák od kosti. On aj jeho Maxik sa urazili, že v mercedese oslavovali v Silverstone. Pritom všetci vedeli, že Maxovi nič nie je. Ale museli zahrať, že bol v poriadku, ale hrali sa, že je v ohrození života.

Taký Schumi by si na nejakeho Maxa ani nespomenul na pódiu :smile:

Uci sa od najlepsieho klamara Wolffa, nemaju si co vycitat.

A spomenies aj to, ako sa HAM tvaril urazene, ked mu MAX pristal na hlave v Monze? Tiez mu nic nebolo a iba to nafukoval :smiley:

1 Like

Tak nemam rad tieto zavádzania… uz len to ze mu na konci minulej sezony verejne podal ruku je uznanie kvalit… ale tak je logicke ze najvacsieho supera nebude kazdy tyzden vychvalovat a naozaj neviem, ktory blazon by to robil…

1 Like

Bože Horner ty smiešny, nepodstatný yorkshire, očividne ťa média až tak nežerú tak sa snažíš do svojich vyjadrení vkladať kúsok kontroverznosti. Aj tak nikoho nezaujímaš.

Schumacher sa ale netváril ako morálny zen guru.

1 Like

Prečo sa učí od niekoho, koho nemá rád ? čo to tu táraš ? :smiley:

Na to aby si sa niečo učil od niekoho nemusíš ho mať rád. Na to nemusíš byť génius aby ti toto došlo. Wolff je král klamstiev a bullshitov tak Horner si berie príklad.

3 Likes

zaujímavý životný postoj - stať sa niečím na čo nadávaš a nemáš to rád :thinking:

(…a možno ho len tajne obdivuje)

Nikto nevraví že to nemá rád. Že sa učí od najlepšieho čo sa týka vyprávaní bullshitov s tým nemá nič spoločné.

1 Like

JJ, nemajú ale musíš uznať, že Horner je dlhodobý komediant zatiaľ čo Wolf má o polovicu kratšiu kariéru.

Osobne si myslím, že HAM aj VER sú perfektní jazdci. Akurát VER má v sebe niečo temné čo sa volá crashstappen.

Najlepšie je preložiť článok a podstatné veci odtiaľ vynechať aby sa miestna lúza mohla do sýtosti vyšantiť.

In comparison to his wheel-to-wheel combat against Charles Leclerc this season, Horner believes there is a different style of racing between the two given how long they have competed against each other, compared to the champion-challenger dynamic with Hamilton.

Tu jaksi vypadla časť, že dôvodom prečo je rešpekt medzi Maxom a Charlesom iný je aj práve kvôli jazdeckému štýlu ktorý má Charles vs Lewis.

Horner said that Verstappen was not “in awe” of Hamilton or “afraid” to race him at close quarters last year, and the Red Bull team boss added that Hamilton deserves full respect for the career he has forged for himself.

Táto časť je tiež evidentne zázračná, kedže vypadlo že Horner uznal plný rešpekt Hamiltonovi za to akú ma kariéru a čo dosiahol

1 Like

Myslím, že by ho potom niekedy zavrel…No to je tragédia. Že sa pán Horner nevyjadril o tom, koľko krát Max zavrel Lewisa, alebo niekoho iného. Zase som zabudol, on je vyvolený, on môže, pre neho platia iné podmienky. Aj Masi bol toho názoru.

Tak treba navštíviť ušného lekára, keď nepočuje :woman_facepalming::woman_facepalming:

Ten už ozaj tliacha 5 cez 9!