Já mám stroj času, ale občas to vyhodí o jedno století výš, než zadáš
Aha . Až teraz teraz som na to klikol a zistil, že je to video.
Video s vybitím frustrácie je funny, ale zase na Ježka mi to nesedí.
Jen vtípek Vybití frustrace se tady nehodí na nikoho
Skvělý, dík, ušetřil ji mě spoustu času a nervů .
Stačilo přepnout na tvuj 5 účet
Ako to vyzerá za sto rokov? Vyhralo NATO, alebo sa potkan zatlačený do kúta uchýlil k odpáleniu jadrových hlavíc? Je ešte Česko a Slovensko na mape, či už patríme pod územie niekoho iného? Je lepšie sa odsťahovať teraz, alebo bude stačiť až za dva roky?
Na ježka to ani sedieť nemôže, keďže je to Hogrova detská izba a video z minulého roka, keď dostal ban.
Technická - podle čeho víš, že je to dětský pokoj (jsi to snad ty?). Jinak já si po banu na měsíc nezakladal hned další tři účty, abych tu blil žluč, jako ty
Vyhrálo NATO, ale některé státy se předtím rozhodly podpořit Rusko (Bělorusko, Moldávie, Slovensko). Nejvíce zdevastovana je část pobaltských států. Takže doporučuji se přesunout někam buďto na Západ nebo v Oceánie blízko Austrálie
Válka nemá vítězů, pouze poražených.
Já válku neschvaluji, ani nepodporuji. Bohužel lidstvo má sebedestruktivní chování a takhle to vypadá od počátku lidstva, války, zabíjení, krádeže…
Az budes odveden stejne ti to bude jedno, budto padnes nebo prezijes 🫣
Jen mrtví se dočkali konce války - Platón
Nebývale dlouho jsme se měli dobře, proto si naší mocní vymýšlejí jak vlastním lidem ubližovat. Přitom sami mají zajištěné teplé místečko někde v exilu, kdyby se jim to zlo skutečně povedlo.
nejaky kontext starouši?
Vždycky mě zajímá, který exil mají všichni co podobné věci říkají na mysli…
Upozornuju, že jestli na to někdo konkrétně odpoví asi toho bude litovat .
Edit: smysluplně, zapomněl jsem na slovo smysluplně…
Exil Argentina?
Pouze si měl zapnutou kameru no
To je téma komplexní a na dlouho. V historii lidstva nebylo století, kdy by neprobíhála alespoň jedna válka a to si myslím, že je nejhorší a právě odrazem toho, jak se lidstvo v něčem vůbec nezměnilo