Horner nepochybuje o svojom zotrvaní na čele Red Bullu: Keď ma neodvolali doteraz… | Magazín F1 - F1online.sk

Já mám stroj času, ale občas to vyhodí o jedno století výš, než zadáš

1 Like

Aha :slightly_smiling_face:. Až teraz teraz som na to klikol a zistil, že je to video.

1 Like

Video s vybitím frustrácie je funny, ale zase na Ježka mi to nesedí.

3 Likes

Jen vtípek :wink: Vybití frustrace se tady nehodí na nikoho :smiley:

2 Likes

Skvělý, dík, ušetřil ji mě spoustu času a nervů :+1:.

1 Like

Stačilo přepnout na tvuj 5 účet

Ako to vyzerá za sto rokov? Vyhralo NATO, alebo sa potkan zatlačený do kúta uchýlil k odpáleniu jadrových hlavíc? Je ešte Česko a Slovensko na mape, či už patríme pod územie niekoho iného? Je lepšie sa odsťahovať teraz, alebo bude stačiť až za dva roky? :slightly_smiling_face:

Na ježka to ani sedieť nemôže, keďže je to Hogrova detská izba a video z minulého roka, keď dostal ban. :smiley:

3 Likes

Technická - podle čeho víš, že je to dětský pokoj (jsi to snad ty?). Jinak já si po banu na měsíc nezakladal hned další tři účty, abych tu blil žluč, jako ty :slightly_smiling_face:

1 Like

Vyhrálo NATO, ale některé státy se předtím rozhodly podpořit Rusko (Bělorusko, Moldávie, Slovensko). Nejvíce zdevastovana je část pobaltských států. Takže doporučuji se přesunout někam buďto na Západ nebo v Oceánie blízko Austrálie :grinning:

Válka nemá vítězů, pouze poražených.

3 Likes

Já válku neschvaluji, ani nepodporuji. Bohužel lidstvo má sebedestruktivní chování a takhle to vypadá od počátku lidstva, války, zabíjení, krádeže…

Az budes odveden stejne ti to bude jedno, budto padnes nebo prezijes 🫣

Jen mrtví se dočkali konce války - Platón

4 Likes

Nebývale dlouho jsme se měli dobře, proto si naší mocní vymýšlejí jak vlastním lidem ubližovat. Přitom sami mají zajištěné teplé místečko někde v exilu, kdyby se jim to zlo skutečně povedlo.

nejaky kontext starouši? :smiley:

1 Like

Vždycky mě zajímá, který exil mají všichni co podobné věci říkají na mysli…
Upozornuju, že jestli na to někdo konkrétně odpoví asi toho bude litovat :grinning:.

Edit: smysluplně, zapomněl jsem na slovo smysluplně…

Exil Argentina? :slightly_smiling_face:

Pouze si měl zapnutou kameru no :slightly_smiling_face:

To je téma komplexní a na dlouho. V historii lidstva nebylo století, kdy by neprobíhála alespoň jedna válka a to si myslím, že je nejhorší a právě odrazem toho, jak se lidstvo v něčem vůbec nezměnilo