Hocikde, kde by prisiel, by mu velmi radi vytvorili minimalne rovnake podmienky a urcite by spolu s nim brali aj GPho.
Já myslím, že ani v jednom. Na absolutní podporu musí mít tým oproti konkurenci absolutní náskok, aby si mohl dovolit vše vsázet pouze na jednu kartu.
Těch 380 jsou volty, né ampery.
Pozri sa na Mercedes 2017 a 2018. V prvej polovici tych sezon nemali naskok, boli s Ferrari velmi blizko, ale Hamilton mal absolutnu podporu timu a svojej dvojky, zatial co Vettel s Raikkonenom boli rovnocenni. A ako to dopadlo. Vettel tahal Raikkonena v Monze na pole position, hoci bol davno z boja o titul von.
Jenže tehdy byly jiné podmínky. Mercedes měl gigantický náskok nejen v motorech. A body musel nosit i Bottas, jinak by Mergl titul-y neurval.
Nerozeznáš už ani letadlo? To je s tebou hodně špatný
Já do letadel motory na 380 voltů nestrkám.
Neumíš číst celý příspěvek?
Jó aha, já si neuvědomil, že rovnou přepočítáváš výkon dieselovým motorů na volty.
Nic hloupějšiho už nevyplodíš?
Když se vžiju do tvé taktiky, tak dokážu vyplodit hloupostí tisíce.
Takže to skončilo, to ja ne, to ty? Ferdo, měl jsem tě za schopnějšího🙂
Vždyť já Tě šetřím a Ty na mě takhle?
Ty si nedáš pokoj. Copak už jsi někdy viděl Airbus na 380 voltů? A ještě k tomu bez motorů?
Já nevím, proč tam taháš volty, já jsem ti napsal označení modelu airbusu. Ale letadlo bez motorů jsi montoval ty
To byl ten na pohyblivém pásu, ne?
Ty bys používal motory v aerotunelu?
Tak to jsi jediný.
Nikdo letadlo do aerotunelu necpal. Bral se pás z aerotunelu, to je celkem rozdíl
uz dlho ma nic nepobavilo jak toto kriste pane, nech nasadnu na kone a daju si rytiersky suboj s kopijami