Horner nepochybuje o svojom zotrvaní na čele Red Bullu: Keď ma neodvolali doteraz… | Magazín F1 - F1online.sk

Hocikde, kde by prisiel, by mu velmi radi vytvorili minimalne rovnake podmienky a urcite by spolu s nim brali aj GPho. :slight_smile:

Já myslím, že ani v jednom. Na absolutní podporu musí mít tým oproti konkurenci absolutní náskok, aby si mohl dovolit vše vsázet pouze na jednu kartu.

Těch 380 jsou volty, né ampery. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Pozri sa na Mercedes 2017 a 2018. V prvej polovici tych sezon nemali naskok, boli s Ferrari velmi blizko, ale Hamilton mal absolutnu podporu timu a svojej dvojky, zatial co Vettel s Raikkonenom boli rovnocenni. A ako to dopadlo. Vettel tahal Raikkonena v Monze na pole position, hoci bol davno z boja o titul von. :smiley:

1 Like

Jenže tehdy byly jiné podmínky. Mercedes měl gigantický náskok nejen v motorech. A body musel nosit i Bottas, jinak by Mergl titul-y neurval.

Nerozeznáš už ani letadlo? To je s tebou hodně špatný

Já do letadel motory na 380 voltů nestrkám. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Neumíš číst celý příspěvek?

Jó aha, já si neuvědomil, že rovnou přepočítáváš výkon dieselovým motorů na volty. :wink:

1 Like

Nic hloupějšiho už nevyplodíš?

Když se vžiju do tvé taktiky, tak dokážu vyplodit hloupostí tisíce. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Takže to skončilo, to ja ne, to ty? Ferdo, měl jsem tě za schopnějšího🙂

Vždyť já Tě šetřím a Ty na mě takhle? :wink:

@Ferda stačí číst a nekroutit se :slightly_smiling_face:

Ty si nedáš pokoj. Copak už jsi někdy viděl Airbus na 380 voltů? :slightly_smiling_face: A ještě k tomu bez motorů?

1 Like

Já nevím, proč tam taháš volty, já jsem ti napsal označení modelu airbusu. Ale letadlo bez motorů jsi montoval ty :slightly_smiling_face:

To byl ten na pohyblivém pásu, ne? :smile:

1 Like

Ty bys používal motory v aerotunelu?
Tak to jsi jediný.

Nikdo letadlo do aerotunelu necpal. Bral se pás z aerotunelu, to je celkem rozdíl :slightly_smiling_face:

image

uz dlho ma nic nepobavilo jak toto :smiley: :smiley: :smiley: kriste pane, nech nasadnu na kone a daju si rytiersky suboj s kopijami

4 Likes