No pozor, právě Lewis se snažil podobně zpomalovat Rosberka v Abu 2016, kde mu nestačilo jen skončit před ním.
Ale to dělal pro sebe, ne ? Určitě ne pro tým nebo pro kolegu… Naopak na požadavek, aby Rosberga nebrzdil, logicky vzkázal “Ale já taky bojuju o titul…”.
Jo takhle je to myšleno. No to potom ano, málo kdo je tak oddaný týmu jako právě Leclerc
V tomhle mám asi moc vyhraněné názory, ale podle mě péče o tým není vůbec věcí jezdce, naopak je to cesta do pekel. Viděli jsme například, jak se mj. přehnaná zodpovědnost za týmové výsledky podepsala na Vettelovi. Naopak, úspěch má ten, kdo jede tvrdě a sobecky na sebe a tým maká pro něj. Pak má takový tým ještě druhého jezdce, no a tomu musí stačit "že se taky zasloužil o společný úspěch a musí z toho mít radost ". Je to drsné, ale osvědčené. Doufám, že se Fred v tomhle směru o Charlese postará.
Tak to co dělal Lulda v roce 2016 je zcela pochopitelný a udělal by to asi každý, ale lidi naráží na to, že má furt řeči o tom jak je týmový hráč , kdyby tyhle řeči neměl tak nikdo nic neříká
sanca ze by to nacasoval presne bola mala a kludne sa mohlo stat, zeby ho russell predbehol a potom by bol este aj za idiota
Zase souhlasím no Dvě věci, které mě na Leclercovi nesedí je jeho přehnaná sebekritika a právě jeho přehnaná loajalita Ferrari. Někdy mě totiž příjde, že on je až fanboy Ferrari.
Ja som teda čakal že Carlos skúsi na červených aspoň najrýchlejšie kolo a prípadne pribrzdí Russela, aj keď si nemyslím že by mal žalúdok na ignorovanie modrej.
Přitom právě ve Ferrari je tenhle sentimentálně všezodpovědný přístup nebezpečný, stejně se na konci jezdec nezavděčí. Ne nadarmo tam uspěli lidi jako Lauda nebo Schumacher (s obrovskou podporou vlastního týmu), kdy to jelo podle hesla “buď to bude šlapat podle mě nebo si trhněte” .
Keby islo o titul tak dajme tomu, ale robit taketo spinave hry kvoli druhemu miestu, to by vyzeralo trapne.
Tak Ferrari sa mení. Je tam Elkann a Fred. A Ferrari zistili že hentak to už dnes nejde
Problém není, že by nevěděli, jak na to. Problém je, aby pro skutečné vybudování a vyladění týmu dostal Vasseur dostatek času. To jsou ty věčné vnitřní boje, tam silnější než kde jinde. Uvidíme, jak moc to Elkann drží v rukou a jak velkou bude mít trpělivost. Samozřejmě, kdyby se zadařilo hned příští rok, tak je to ok . Ale pokud by netrefili auto s novými pravidly, tak je malér.
Až zajímavá vyrovnanost hlasování. Ale ty jsi nehlasoval! Požadujeme učinit volbu!
Alebo spomaľovanie Hamiltona Perezom pred 2 rokmi…
Asi do toho měl jít full, přeci jen není to sport pro hodný hochy, v přilbě neznáš bratra! Někoho účelově brzdit je jistým způsobem vždy “nesportovní”, ale v rámci taktiky se skřípěním zubů je to asi přijatelný. Pokud už nebyla jiná šance … Kdyby to Leclerc udělal a vyšlo mu to, myslím že by byl oslavován a ne kárán, byť někdo by to na něj občas vytáhl.
už se proberte trošku, blokování Luldy Perezem bylo naprosto v pořádku jen Lulu brečel do vysílačky že je to nebezpečná jízda, jinak Bottaska několikrát brzdil RB aby se po výjezdu z boxu nedostali před hvězdičku
Prislo ti to moc ako spinavost? Mne uz to pride ako sucast zavodenia. Nebolo by to prvy raz.
Neviem, ale mne to take hrozne neprislo. A povedal by som, ze to bolo skoro ako bitka o titul Verstappen bol tuto sezonu neprekonatelny a titul “Najlepsi ked sa RB nerata” ma tiez malu prestiz. Druhy si moze povedat, ze je najlepsi zo zvysku sveta, treti uz ozaj je len treti.
Nehovoriac o tom, ze Mercedes si to nezasluzil. Minimalne Leclerc dlhodobo ukazuje, ze sa snazi. Wolff sa len Hamiltonovi ospravedlnuje, ze mu dali do ruky trabant a nadava, Hamilton fnuka ake je to s tym autom hrozne a Russell fnuka na vsetko ostatne. Ozaj len cakali na koniec sezony. Neviem vsak, co cakaju, ze sa tak zazracne zmeni. Nerozumeju, preco im toto auto nejde, tak na zaklade coho su presvedceni, ze nove je krok spravnym smerom, ked poriadne nevedia, co treba napravit?
Proč by si to Mercedes nezasloužil a Ferrari jo?
Neviem, lebo mi prisli, ze sa len vozia a cakaju, co sezona skonci. Ferrari sa podla mna snazilo viac niekam posunut, aj jazdci vyzerali byt motivovanejsi(lennu Sainza to nie vzdy pomohlo). Je to len moj pocit