Aka rocna pauza neviem co hovoríš ak to takto ide dalej max skonci naozaj po sezone 25…
Ved si precitaj co napisal Honzik.
Mne to nejde škoda
mas jeho citaciu, alebo tabloidne spekulacie?
Místní jejich fanbanda to nechápe, ale tam se to rozštěpilo a je třeba je hodit do latě nebo udělat pořádek. Je to logický když jdou po sobě, jen jim to trvá hodně dlouho a páchá to škody.
Jediná fanbanda ste vy, ale alonsova, ktorá rieši konkurenčný tím cele dni ako male deti nas to nijak nevzrusuje, my sme spokojní a uzivame si to (zajtra zase) a vy budete zase prskat a nariekat. Uz ma nebavis, stary chlap a takyto trapko papa
Promiň že jsou tu o tom články Zlob se na autory ošklivý, zlob
v RR a RT nieje ziadny mensinovy/vacsinovy vlastnik, kedze 100% vlastnikom je tam matersky RB
a ty mas pocit, ze vacsinovy vlastnik rakuskeho RB zacal riadit samotnu firmu? ak sa tam vedie zakopova vojna medzi rakuskym mensinovym a thajskym vacsinovym vlastnikom tak preco jednoducho ten vacsinovy vlastnik to nejde riadit sam(ak na to ma, co asi nie, kedze je to tiez povolanim syn) alebo tam nedosadi svojho cloveka?
nebude to tym, ze to kvoli zmluvam nemoze, alebo minimalne to nieje take jednoduche vysachvat z vedenia rakuskeho mensinoveho majitela?
To je jasný, že to nevíš a nevíš ani o týmu Maxe pro GT, to si říkáš fanoušek, když víš úplný kulový?
Taková podpora má být, ale pro Hornera
dutch media… ale vsak uvidime.
Nevím no, podle mě je to trapnost a ubohost v jednom řešit, že si někdo dovoluje psát o tom, komu nefandí. Ještě horší je, že už řeší jen to, že ty něco napíšeš, prostě mentální dno. I houpací kůň ma vyšší IQ v tomhle ohledu.
Jinak je to, jak jsem psal, RB se vydal cestou mlčení a ta se v F1 neodpouští, takže si media rozjeli svoje, což je pochopitelný. Jako nemůžu očekávat, že by tu někdo z tyhle partičky si to pamatoval, ale to co se jelo mediálně okolo Majklova konce ve Ferrari, spygate a Singapur 08, to byla mašinerie a nikdo nefňukal, jak jsou media zlý
Hele Max preferuje holandský media, to já si nevybírám
Nezvládaj to a berou si to strašně osobně. Navíc hrozně hloupě reagují.
Ano, hlavně, že pak píšou, jak je někdo frustrovany
To píšou o sobě no