Nemam, to jsem ani nezaznamenal Ja uz komentare tech zoufalcu moc nectu, protoze vetsina z toho jsou ■■■■■■ a vzajemnej blowjob.
To tvrdil tusim aj ked media pisali, ze prekrocili strop a nic sa nedialo
A aku? Ze podporuju nepodlozene a nepotvrdene spravy a tym vystavuju Hornera a jeho rodinu verejnemu lyncovaniu? Ci pod*ebaval alebo nie, jeho zena sa musi citit paradne, ked s nim chodi po paddocku a vsetci sa na nu pozeraju ako na tu sliepku ktoru manzel podvadza s asistentkou.
Fakt super praca podla teba?
Nehovoriac o tom, ze nemate najmensie pravo ziadat vediet co sa deje. Momentom ako doniesla staznost na personalne, stala sa z toho interna zalezitost a nikoho do toho nic nie je. Ak sa jej vysledok nepaci, moze ho dat na sud, ani tam nemas zarucene, ze nejake info dostanes
Jednoznacne ale ja by som dal Hornerovi nejake ocenenie za financny prinos pre F1 odhliadnuc od predmetu kauzy cela tato vec musela F1 ako takej pekne zarobit, aj ked tu aj v paddocku niektori stale tvrdia, ze Horner takto poskodzuje F1
Přesně tak, je to jen jeho věc koho prcá Nechápu co se tam děje Ty řečí od Verstappenovců, a Helmuta, to je komedie co?!
Uz si videl nejake media sa ospravedlnit, ked niekomu na zaklade “zarucenych” informacii pokazia cely zivot? Nech tahaju kade lahsie.
ake najvyssie vedenie? za riadenie firmy je zodpovedny jej sef/ceo/konatel a nie majitel
formalne tu osobu majitel vyhodit nemoze, musi to spravit sef tej firmy a tym je horner, on je pravne zodpovedny za chod firmy
skor to moze byt len vitazstvo v bitke a nie definitivne vitazstvo vo vojne. pisalo sa, ze ta zena podala trestne oznamenie
Na internete sa pise, ze ide o nejaku stareho Verstappena milenku… takze taky maly bait, ktory nevysiel.
na autofore cosi o tom popisali
Ale nevidim do toho nejak vela, tak neviem posudit co je z toho vlastne pravda
Este som cital, ze Yoovidha planuje RR a RT vynat z imperia Red Bull Gmbh. To by znamenalo priamu vacsinovu kontrolu nezavislu na rozhodnutiach spravenych v rakusku.
Tak si tam dopis:
- Newey do Ferrari alebo Astonu
- Max do Mercedesu a zaroven Alonso do RB. Do toho RB, ktoremu sefuje ten sexualny deviant Horner a cely tim sa rozpada. (to by bol asi prvy tim, ktory by sa zacal rozpadat este pred prichodom Alonsa a nie az po jeho prichode)
Super praca novinarov, ze klamu a pisu ako maju nezvratne dokazy o tom, ze Horner niekoho sexualne obtazoval, hoci ich nemaju.
Uz som ti to raz pisal - raz k0k0t, navzdy k0k0t. Zbytocne si s nim budes pisat o tom.
toto som cital aj ja. Asi by to bolo pre vsetkych najlepsie.
Pre toto musi mat clovek vasen, ako mal stary Mateschitz. A mlady ju ocividne nema a udajne ma este aj problem s Hornerom. Ak to chcu zachranit, idealne riesenie je to poriesit tak, ze mlady Mateschitz sa bude moct starat akurat tak do plechoviek a futbalu a motorsportove aktivity zostanu inym.
Mlady je stale minoritny akcionar a kedze sa jedna o eserocku tak boss je ten kto ma 51%. Teoreticky moze skoncit tak, ze sa nebude starat do nicoho prakticky len do toho co bude robit so svojou porciou zisku.
Ono se toho napsalo… Akorát že se z toho zatím nepotvrdilo skoro nic. A k předchozímu - technicky jí dali padáka spíš na personálním, ale fakticky si myslím, že to bylo zkonzultováno (v tomto konkrétním případě) na nejvyšších místech. Právě proto, aby to nemohlo být interpretováno jak jsi to napsal ty.
Snad se nekdy dozvime suspendacni sumu ktera se neda odmitnout, kterou nakonec ta zena prijala.
Horner je sexualny predator, vraj to skusal aj na Marka ale ten uz je po memopauze
Ale tak kluci už se domluvte, jestli médiím věříte nebo ne a jestli tam mocenský boje v RB jsou nebo ne. Jste horší, než ženská s bipolární poruchou
Jinak kdo si chce pocist neco o konspiracich, staci si vyjet clanky 2021 a starsi, objevi se pred vami obri digitalni zed narku clenu modre ( cervene ) sekty, seznam konspiraci proti Hamiltonovi a Mercedesu nebere konce.