To víš, jsou na nás závislí
Urcite ma Verstapen pomalejsie auto, ked ma PP a nie prvu To su zase take dristy HomoBullakov, ze sa im az z huby prasi…
Verstapen vyrhava s tretim najrychlejsim monopostom a poslednu VC mal koli ? Piaty najrychlejsi monopost ked skoncil mimo podia ?
Ved tie rozpravky sa uz nedaju citat.
Alonso strci kedykolvek Vettela do vrecka… Vettel premrhal tituly pre ferrari 2roky po sebe… Keby tam bol Leclerc, alebo spominanny Alonso, ferrari ma titul… Ale bohuzial Vettela si tam nechavali ako ikonu byvalych uspechov v dominantnom monoposte RB…
Potom sa tu pisalo, aky prinos bude mat z neho AM a velke NIC
Ahoj.
… . … . …
Sú to odhady. Ale keď sú odhady 300-400 miliónov, tak to na 100% nie je miliarda. Až tak nepresné tie odhady nie sú.
Ale možno nám to ty povieš, cez svoje priame zdroje v garáži Mercedesu by si to mohla zistiť.
A to je ten problém. Max sa tu nevyzdvihuje. Nemôžeš tu Maxa pochváliť, lebo predsa to isté by dokázal aj George, len mu to opäť nezahralo do karát tak ako Maxovi.
George vyťažil z auta maximum, hoci sám povedal, že nejaký čas stratil (nechal na trati) a Alonso miluje pretáčavé autá, hoci sám povedal, že preferuje nedotáčavé.
A tak si tu žijeme.
Nie je väčšie sklamanie v F1 ako keď prišiel čerstvý dvojnásobný do McLarenu, že bude líder a potiahne tím na titul a on ho vypráskal úplný nováčik, ktorý sa mal od neho učiť a dvojnásobný rozhádal celý tím a utiekol naspäť odkiaľ prišiel.
Vy tu sedite vkuse ked je vonku tak pekne???
Diagnoza
Honza tu je za každého počasí. To je veterán.
A Jos asi zase cestuje.
A čo majú robiť, keď žijú internetom a toto fórum je ich hlavná časová náplň? Veď nemajú ani s kým ísť von.
Myslel som to ku kazdemu
vypráskal? koukám tobě ty čísla opravdu nikdy nešla, vid?
chapu že ne každej muže mít na matematiku talent, ale ty neumíš porovnat ani čísla, to je tak první druhá třída na prvním stupni ZŠ.
A ako môže byť čerstvá výhoda keď to kolo nemohol pre RF dokončiť prosím ťa ?
Toto mi ozaj skús vysvetliť.
Myslel si to k tým, čo sú tu celý deň, nie? Ku každému to nemá zmysel ten komentár. Veď keď tu človek nie je alebo je tu občasne, tak asi má čo robiť iné.
Keď úplný nováčik v prvej sezóne v F1 porazí úradujúceho dvojnásobného, tak je to výprask.
Tak tím pádem vypráskal všechny, skončil bod od titulu jako nováček, super pro něj. Ale možná by taky nebylo špatný si o tom roce zjistit víc…
Myslíš si, že fejkovej data analytik, co tu lže o počtu účtu si bude něco zjišťovat? Vždyť funguje jen na lžích a urážkách, prostě zbytečná existence
nejspíš je na nějakým fake tripu zrovna.
Všichni nemali rovnaké auto ako on. Objektívne ho môžme zrovnávať len s rodákom z Ovieda.
Ferrari mělo skvělé auto. Byly tratě kde se McLaren nechytal, například poslední závod v Brazilii.
Ale klidně tu dál předváděj, jak je Alonso tvuj oblíbený pilot.