V tom případě pozdravuj Situse, alzíku.
Jako kdyby to nebylo jedno, vy tři jste tři v jednom.
V tom případě pozdravuj Situse, alzíku.
Jako kdyby to nebylo jedno, vy tři jste tři v jednom.
Takže tu prvně obviníš mě, že mám další účet a teď Situse? Možná bys měl začít používat mozek. Cukruješ si tu s Josem, co tu má 6 účet nebo s Piňdou, co tu má 3 účet. Ale budeš tu kopat do těch, co tu mají jediný účet celou dobu? Co čekat od paranoidního Hi*lera z Gazy
A zase se ten náš Honzík vzteká.
Jen ať žlučí, tyhle jeho pohádky už dávno převyšují nad fakty
Když už vidíš Alzíky všude, možná je čas si odpočinout od internetu. Nebo aspoň od zrcadla.
Podle mě Bretnixe dohání fakt, že Verstappen je daleko daleko lepší než kdy byl Vettel.
He is even better. A to je co říct.
Vettel zklamal už v roce 2014 ještě ve svém mateřském týmu a dál to známe…
To je dobrý, Alonso zklamává od roku 2007.
Já se nevztekám. Já jen ukazuju na to, že jsi ubožák, co tu chodí psát výmysly, pohádky a urážky. Prostě životní troska
Hele, už má zase záchvat. Měl by mu někdo připomenout, že Vettela nevzali do WEC, když se o to snažil
Jj Vettel testoval s Porsche a pak to najednou zahadně vyšumělo…někde prý proběhlo, že měl lepší časy než jeho kolega, ale ten pak napsal na twitter, že to byly jeho instalační kola.
Jmeno bych musel dohledat, ale docela jsme se u toho zasmál.
Sakra, tenhle Honzikovo ucet jsem jeste neblokoval. Jsi dostal ban a nebo tak moc zadonis o pozornost? Vicemene to je jedno, ahoj.
To víš, jsou na nás závislí
Urcite ma Verstapen pomalejsie auto, ked ma PP a nie prvu To su zase take dristy HomoBullakov, ze sa im az z huby prasi…
Verstapen vyrhava s tretim najrychlejsim monopostom a poslednu VC mal koli ? Piaty najrychlejsi monopost ked skoncil mimo podia ?
Ved tie rozpravky sa uz nedaju citat.
Alonso strci kedykolvek Vettela do vrecka… Vettel premrhal tituly pre ferrari 2roky po sebe… Keby tam bol Leclerc, alebo spominanny Alonso, ferrari ma titul… Ale bohuzial Vettela si tam nechavali ako ikonu byvalych uspechov v dominantnom monoposte RB…
Potom sa tu pisalo, aky prinos bude mat z neho AM a velke NIC
Ahoj.
… . … . …
Sú to odhady. Ale keď sú odhady 300-400 miliónov, tak to na 100% nie je miliarda. Až tak nepresné tie odhady nie sú.
Ale možno nám to ty povieš, cez svoje priame zdroje v garáži Mercedesu by si to mohla zistiť.
A to je ten problém. Max sa tu nevyzdvihuje. Nemôžeš tu Maxa pochváliť, lebo predsa to isté by dokázal aj George, len mu to opäť nezahralo do karát tak ako Maxovi.
George vyťažil z auta maximum, hoci sám povedal, že nejaký čas stratil (nechal na trati) a Alonso miluje pretáčavé autá, hoci sám povedal, že preferuje nedotáčavé.
A tak si tu žijeme.