Já, že jsem nedokádal věci na svoje tvrzení? Ty jsi hrozně hloupej, ale co čekat od temnenýho sýra, že jo Pinďo
Hezký pokus, dítě. A teď šup k obědu, máma tě už bude volat.
Je to tak no
Bretnix je předmětem psychologického rozboru, takhle nudnýho, ale zároveň toxickýho jedince jen tak nenajdeš
A přesto sis našel čas mi odepsat. Zajímavý, jak tě ty „dětský“ věci pořád tak berou.
Ještě si dej like, alzíku.
Ty opravdu moc intelektu nemáš, když neokážeš ani rozeznat dva uživatele fóra
V tom případě pozdravuj Situse, alzíku.
Jako kdyby to nebylo jedno, vy tři jste tři v jednom.
Takže tu prvně obviníš mě, že mám další účet a teď Situse? Možná bys měl začít používat mozek. Cukruješ si tu s Josem, co tu má 6 účet nebo s Piňdou, co tu má 3 účet. Ale budeš tu kopat do těch, co tu mají jediný účet celou dobu? Co čekat od paranoidního Hi*lera z Gazy
A zase se ten náš Honzík vzteká.
Jen ať žlučí, tyhle jeho pohádky už dávno převyšují nad fakty
Když už vidíš Alzíky všude, možná je čas si odpočinout od internetu. Nebo aspoň od zrcadla.
Podle mě Bretnixe dohání fakt, že Verstappen je daleko daleko lepší než kdy byl Vettel.
He is even better. A to je co říct.
Vettel zklamal už v roce 2014 ještě ve svém mateřském týmu a dál to známe…
To je dobrý, Alonso zklamává od roku 2007.
Já se nevztekám. Já jen ukazuju na to, že jsi ubožák, co tu chodí psát výmysly, pohádky a urážky. Prostě životní troska
Hele, už má zase záchvat. Měl by mu někdo připomenout, že Vettela nevzali do WEC, když se o to snažil
Jj Vettel testoval s Porsche a pak to najednou zahadně vyšumělo…někde prý proběhlo, že měl lepší časy než jeho kolega, ale ten pak napsal na twitter, že to byly jeho instalační kola.
Jmeno bych musel dohledat, ale docela jsme se u toho zasmál.
Sakra, tenhle Honzikovo ucet jsem jeste neblokoval. Jsi dostal ban a nebo tak moc zadonis o pozornost? Vicemene to je jedno, ahoj.