Hop, alebo trop, hovorí Verstappen o nastavení svojho Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Len tak ďalej :+1: Už sa spamätaj kamarát.

3 Likes

Ty mě neignoruješ, that´s the point. :smirk:

1 Like

Tak zrovna čerstvá by měla být výhoda.

Ale je primárně plus dvojice Verstappen Lambiase, že šli do dvou pokusů místo do jednoho. A oba Verstappen odjel maximalisticky.

Já Russella za Q určitě nekritizuji, spíše vyzdvihuji MV. Což není nijak skandální postoj.

Vzhledem k tomu, jak rozkolísaný je Red Bull a naopak daleko klidnější a konzistentnější Mercedes, bych čekal, že by to měl být Mercedes, kdo vyfoukne McLarenu nějakou tu PP nebo výhru. Ale není. Tady trochu chybí Maxfaktor.

Hele, alzák inkognito. :grin: Honzíkův pokus o upgrade.

2 Likes

Vždyť to jen potvrzuje slova Norrise s Piastrim, že jejich auto není tak rychlé, jak si ostatní myslí.

Presneeeeee :joy::joy::joy:

2 Likes

A ty jsi pokus o upgrade “rozvázaných bot”?

No já tě ještě nakonec začnu mít rád, Hogre. :grin: Hlavně zůstaň u tohoto nicku. K tomu předchozímu se už nevracej, to je prakticky synonymum debility.

5 Likes

To nejspíš neví ani sám Hamilton.

Ale určitě bych mu to pořádně zdanil.

Koukám, že si to rozložil mistní toxickou úderku do takové stavu, že už jsou i paranoidní :smiley:

4 Likes

Cením si tvý snahy o psychologický rozbor. Jen příště zkus aspoň jeden semestr. :relieved:

3 Likes

Já, že jsem nedokádal věci na svoje tvrzení? Ty jsi hrozně hloupej, ale co čekat od temnenýho sýra, že jo Pinďo

1 Like

Hezký pokus, dítě. :grin: A teď šup k obědu, máma tě už bude volat.

Je to tak no :smiley:

1 Like

Bretnix je předmětem psychologického rozboru, takhle nudnýho, ale zároveň toxickýho jedince jen tak nenajdeš :smiley:

1 Like

A přesto sis našel čas mi odepsat. Zajímavý, jak tě ty „dětský“ věci pořád tak berou. :relieved:

3 Likes

Ještě si dej like, alzíku. :wink:

Ty opravdu moc intelektu nemáš, když neokážeš ani rozeznat dva uživatele fóra :smiley:

V tom případě pozdravuj Situse, alzíku.

Jako kdyby to nebylo jedno, vy tři jste tři v jednom. :grin:

1 Like

Takže tu prvně obviníš mě, že mám další účet a teď Situse? Možná bys měl začít používat mozek. Cukruješ si tu s Josem, co tu má 6 účet nebo s Piňdou, co tu má 3 účet. Ale budeš tu kopat do těch, co tu mají jediný účet celou dobu? Co čekat od paranoidního Hi*lera z Gazy

2 Likes