Ale aké nastavenie, veď on zajazdil aj na 3 kolesách rychlejsie ako všetci
Vyhľadať hodnotu majetku Hamiltona zaberie tak 5-10 sekúnd, stačí vedieť používať internet, ale to že ťa tu každý ignoruje už trvá týždne.
A to ty ako vieš aký má majetok? Poznáš všetky neho príjmy ?
Dane, odvody ?
Len tak ďalej Už sa spamätaj kamarát.
Ty mě neignoruješ, that´s the point.
Tak zrovna čerstvá by měla být výhoda.
Ale je primárně plus dvojice Verstappen Lambiase, že šli do dvou pokusů místo do jednoho. A oba Verstappen odjel maximalisticky.
Já Russella za Q určitě nekritizuji, spíše vyzdvihuji MV. Což není nijak skandální postoj.
Vzhledem k tomu, jak rozkolísaný je Red Bull a naopak daleko klidnější a konzistentnější Mercedes, bych čekal, že by to měl být Mercedes, kdo vyfoukne McLarenu nějakou tu PP nebo výhru. Ale není. Tady trochu chybí Maxfaktor.
Hele, alzák inkognito. Honzíkův pokus o upgrade.
Vždyť to jen potvrzuje slova Norrise s Piastrim, že jejich auto není tak rychlé, jak si ostatní myslí.
Presneeeeee
A ty jsi pokus o upgrade “rozvázaných bot”?
No já tě ještě nakonec začnu mít rád, Hogre. Hlavně zůstaň u tohoto nicku. K tomu předchozímu se už nevracej, to je prakticky synonymum debility.
To nejspíš neví ani sám Hamilton.
Ale určitě bych mu to pořádně zdanil.
Koukám, že si to rozložil mistní toxickou úderku do takové stavu, že už jsou i paranoidní
Cením si tvý snahy o psychologický rozbor. Jen příště zkus aspoň jeden semestr.
Já, že jsem nedokádal věci na svoje tvrzení? Ty jsi hrozně hloupej, ale co čekat od temnenýho sýra, že jo Pinďo
Hezký pokus, dítě. A teď šup k obědu, máma tě už bude volat.
Je to tak no
Bretnix je předmětem psychologického rozboru, takhle nudnýho, ale zároveň toxickýho jedince jen tak nenajdeš
A přesto sis našel čas mi odepsat. Zajímavý, jak tě ty „dětský“ věci pořád tak berou.
Ještě si dej like, alzíku.