Dobře tady trolíte Jos_Is_Back
On nad těmi komentáři musí trávit tolik času a k tomu ještě dohledávat info na netu. Stejně jako včera s Hamiltonem, kdy jsem napsal přestřelenou hodnotu jeho majetku, jen aby to vyhledával.
Dobře tady trolíte Jos_Is_Back
On nad těmi komentáři musí trávit tolik času a k tomu ještě dohledávat info na netu. Stejně jako včera s Hamiltonem, kdy jsem napsal přestřelenou hodnotu jeho majetku, jen aby to vyhledával.
BANG my head (nebo car, chcete-li) against the wall.
Jos je data analytik ze sklepa. Nějak se zabavit musí.
On to de facto nepřímo prozrazuje sám Piastri. McLaren je rychlý a univerzální, ale není snadné konzistentně z něj vydolovat maximum. Zatímco Piastri to prezentuje jako vlastnost vozu, lze doplnit či namítnout, že Red Bull je z tohoto hlediska daleko komplikovanější vůz než McLaren, ale když se ho podaří dostat do provozního okna, tam právě Verstappen umí konzistentně extrahovat reálné maximum a vyseknout rozhodující setinu nebo desetinu. Jednoznačně je tu tím klíčovým faktorem pilot.
Piastrimu bych tady příliš nevyčítal, jede teprve svou třetí sezónu a s tlakem se srovnává dobře, jezdecky roste, to, že ještě není váha jako Verstappen, je konstatování, nikoli kritika. Ale v součtu svého talentu, mentální síly a zkušenosti má Verstappen “edge” vůči kterémukoli pilotovi v současném poli. To platí i s tím, že Verstappen měl v úvodu rozhodujícího kola v Q3 malou dopomoc Yukiho, protože odjel své kolo fakticky na limitu možného, Piastri se - rozumně - držel trochu zkrátka. (Rozumně, protože Lando to zkusil na Verstappena a dopadlo to tak, jak to dopadlo - zkusil hranu a nezvládl ji.) Jinými slovy, Q by byla Verstappenovým jezdeckým triumfem i v případě, že by byl těsně druhý.
To neznamená, že je neporazitelný, to neznamená, že ostatní piloti nemají co nabídnout a čím kousnout, ani že se nemohou zlepšovat, ale pokud jde o jezdecký gamut, tam je Verstappen v pozici vrcholového predátora.
A učí se i on. Celkově náročný loňský rok určitě někam posunul i jeho. Zatímco u Landa se zdůrazňovalo, že získává zkušenosti v pro něj nových situacích (a asi ten proces učení zatím nedospěl k optimálním výsledkům), svízelné podmínky vykovávaly i Verstappena.
U Russella teprve uvidíme, jak zvládne případný boj na ostří nože. Letos je bez debat velmi konzistentní, ctí ho i to, že obstál vedle (ne zase tak impozantního) Hamiltona, ale enormní tlak je u něj, pochopitelně, s otazníkem.
To patri tebe uz dlho… A ty o argumentoch nic nevrav prosim ta. Tvoje argumenty su p13 a ze to nando vytiahol na p13. Ale ze max dwl v pomalejsom aute pp tak to uz su lži panacik
To je uz nonsense co ty davas dievca…
Taky @Kiks opravdu zaperlila. Kromě Piastriho, který stihl dokončit své kolo, Norris připravil o první pokusy všechny ostatní.
Já vím, že nejsi nejchtřejší, ale mohl sis všimnout, že jsem reagoval na tvrzení o 3 nejrychlejším monopostě. Jako vždy žádné argumenty ani data nemáš, tak tu zase kopeš, jak malej harant a asi si u toho dostal i mrtvici dle projevu
Veď áno…a kto je pred Russellom?
Okrem toho Russell jediný bol na novej gume tak hľadaj rozdiel
S taksm tulpasom ako ty sa na argumenty nehrá. Sam si si to naucil. Ty len trepes a nikdy nic nedas akorat vyplakavas ze vsetci tu utocia a kopu male decko frustrovane. Uz ta necham si uzivat utesovanie sa aky je aston martin slaby, s druhými… Dekuju za potvrzeni
Ale aké nastavenie, veď on zajazdil aj na 3 kolesách rychlejsie ako všetci
Vyhľadať hodnotu majetku Hamiltona zaberie tak 5-10 sekúnd, stačí vedieť používať internet, ale to že ťa tu každý ignoruje už trvá týždne.
A to ty ako vieš aký má majetok? Poznáš všetky neho príjmy ?
Dane, odvody ?
Len tak ďalej Už sa spamätaj kamarát.
Ty mě neignoruješ, that´s the point.
Tak zrovna čerstvá by měla být výhoda.
Ale je primárně plus dvojice Verstappen Lambiase, že šli do dvou pokusů místo do jednoho. A oba Verstappen odjel maximalisticky.
Já Russella za Q určitě nekritizuji, spíše vyzdvihuji MV. Což není nijak skandální postoj.
Vzhledem k tomu, jak rozkolísaný je Red Bull a naopak daleko klidnější a konzistentnější Mercedes, bych čekal, že by to měl být Mercedes, kdo vyfoukne McLarenu nějakou tu PP nebo výhru. Ale není. Tady trochu chybí Maxfaktor.
Hele, alzák inkognito. Honzíkův pokus o upgrade.
Vždyť to jen potvrzuje slova Norrise s Piastrim, že jejich auto není tak rychlé, jak si ostatní myslí.
Presneeeeee