Ty sa douc anglicky čo Russell povedal a prečo išiel ako išiel !
A ostávala minúta lenže to na outlap nestačí. A to kde máš garáž ovplyvňuje 1 kolo ktoré potom ovplyvní či stihneš 2. Navyše musíš mať na to gumy, čo Russell nie svojim pričinením nemal. Q mu pokazil Norris to je fakt.
Lebo na rozdiel od zvyšku mal novú gumu, čo je vec ktorú proste nevymyslíš, to sa udeje.
A ešte raz, Russell už nemohol ísť 2x push, lebo mal ako jeden z mála na gride nové gumy keď to rupol Norris !
A Max išiel ešte lepšie najmä vďaka okolnostiam, ktoré mu kompletné zahrali do karat. Nabudúce keď to tak nebude ja neprídem vrieskať ako sprostá . Tak ako som neprišla v Bahraine. Lebo na rozdiel od teba, sa pozerám na sirsi obraz ako 1 kolo.
Okrem toho už je trápne ako sa všetci tvárite, že ten RB bol pomaly tragicky a Max to celé zmenil. Nebolo to tak.
Nič intergalakticke to nebolo. Bolo to veľmi dobre kolo, aké čakám od top pilota v top aute ( ktorým RB tentoraz bol) ktory využije okolnosti v svoj prospech a tesne urve tu PP.
O týždeň to rovnako môže dokázať, Oscar, George alebo Charles. Nič čo by niekto z nich nedokázal tam nebolo.
Navyše ty stále omielas že a čo že Russell dominoval v Las Vegas, mal na to podmienky ! Presne tak ako teraz Max mal najlepšie na PP.
Ide o to, že akonáhle získaš drobnú výhodu využijes ju. A to presne Max urobil.
A jediny kto to nevidí je jeho fandom.
A typy ako Brundle, čo sa aj Tota Wolfa co 2x povedal, že line up menit nebude v rozhovore opýta, čo s Maxom. Lebo ignoruje čo mu ten človek hovorí a ide si svoje.
Ja nemám z Maxa nič.
Ja mám šefa tímu čo sa vyjadril dosť jasne na adresu Russella a jeho schopnosti, a ver či nie prirovnal ho k Maxovi, že dokáže jazdiť to čo on. Teda z Maxa nemám čo mať žiaden komplex
A Russell má od Tota jasné pokyny a ten ich jasné popísal včera už pred Q. Momentálne maximalizovať výsledky a po upgrade sa uvidí. A to sa robí tým,že radšej štartujem P3 ako P10 v múre lebo si honim ego.
Tak ako má jasné pokyny Kimi. Ísť stabilne a múdro, nie najrýchlejšie ako dokáže. Ísť každý víkend P4-5 je lepšie ako raz na pódiu a potom v múre. Najmä na takých tratiach, o ktorých nevie nič.
Ani titul ti v takej situácii ako teraz nevyhrá hrdinstvo, ako nám predviedol Norris.