Jedna desatina ozaj naložil
A nič cez víkend nenasvedčovalo tomu, že tento víkend je RB tretie auto.
Jedna desatina ozaj naložil
A nič cez víkend nenasvedčovalo tomu, že tento víkend je RB tretie auto.
vies citat moja? ano nalozil ostatným v pomalsom aute… bohuzial treba dychat
pravdaze, nikto o tom nehovori iba vsetci odbornici atd, len ty a dalsi na tomto fore viete viac a mate pravdu
Ktorí odborníci ?
1 desatina na 3 miesto nie je naložiť. To si predstavujem ozaj inak.
Ako niekto povedal v top 4 sa zložili top piloti na gride a sám Rišo povedal, že následne je to vždy aj otázka toho ako to dané kolo sadne, ako zahrajú okolnosti na takejto trati.
Max zajazdil skvelé kolo, ale umožnilo mu to,že to auto na to tento víkend malo, na rozdiel od tyzdna predtým
Ja jeho výkon neznevazujem, len hovorím,že mal auto na ten boj čo sa vy zase tvárite že nie. A že mu sadli aj okolností. Tak ako mnoho krát inokedy iným. Deje sa to v F1 bežne.
Mne vadí len to,že keď to robia iný nikto sa tu z toho urobiť nejde. Lebo u nich to vždy vtedy je auto čo na to má a oni len zajazdili čo museli.
Chápeš ten rozdiel ?
Ide o to že sneaknut to na PP dokáže aj pár iných. Nie len Max
Max mal tentoraz výhodu,že išiel z kola čo by mu na top 3 aj tak stačilo, a tak mohol ísť do rizika. Russell, Leclerc a dokonca ani Piastri nie.
Russell musel zajazdiť kolo, a bez chyby. Išiel konzervatívnejšie ako 1 kolo, lebo je to lepšie ako nwzajazdit nič. To isté Charles.
To je aj prípad Kimi…on môže ísť rýchlejšie a mohol na každom okruhu, len to nemuselo byť rozumné v danom momente.
To je presne o Tom vedieť vyhodnotiť aký je risk a aká potential reward
Na to, že má George až 3. nejrychlejší vůz, tak zajel parádní výsledek s minimální ztrátou.
Prečo se tu objvevili fans Verstappena, kteří cíleně lžou a kopou?
Suzuka PP, včera PP. Pritom v oboch prípadoch tam bolo viac áut, ktoré na to mali, akurát ich piloti nemaximalizovali svoje kolá tak ako Max. Tým netvrdím, že išli zle. Ale je rozdiel ísť dobre (Oscar), výborne (George) a perfektne (Max).
Nehádaj sa tu, keď sám Russell priznal, že v treťom sektore to nebolo úplne super.
Russell Q nepokazil vôbec, išiel veľmi dobre, len Max išiel ešte lepšie.
Som alergický na jednoduchých klamárov a tupých ľudí a nechcem ťa zaradiť do zlej skupiny, tak mi pomôž.
Koho tu klameš? Alebo patríš do tej druhej skupiny? Či si včera pila a máš ešte vysoký zostatkový?
Tak mal ísť na 2 kolá alebo viac zariskovať, presne ako Max.
Neposlal, sám to priznal. Bože ty si tak zakomplexovaná z toho Maxa. Keď sám Russell to priznal, že sa dalo ísť ešte lepšie.
Nalozil, pretoze ten rozdiel urobil jazdec v 3tom najrychlejsom aute. Thats it. Vraj cely vikend nato auto malo, aj si pozerala tie tréningy atd?
Pozerala a bol v nich rýchlejší a psobil lepšie ako Mercedes ktorý na neho v konečnom dôsledku stratil 1 desatinu, aj to vplyvom okolností.
Naložiť by im musel výrazne viac.
V klidu, Pinďa sleduje tréninky, ale ne sezóny F1, tak tu zase plácá lži
Okej… Vyhrala si… treba sa utesit
Si sám posíláš obrázky? Nějak jsem nezaznamenal argumenty a data, o který se opíráš s 3 nejrychlejším monopostem
Ty sa douc anglicky čo Russell povedal a prečo išiel ako išiel !
A ostávala minúta lenže to na outlap nestačí. A to kde máš garáž ovplyvňuje 1 kolo ktoré potom ovplyvní či stihneš 2. Navyše musíš mať na to gumy, čo Russell nie svojim pričinením nemal. Q mu pokazil Norris to je fakt.
Lebo na rozdiel od zvyšku mal novú gumu, čo je vec ktorú proste nevymyslíš, to sa udeje.
A ešte raz, Russell už nemohol ísť 2x push, lebo mal ako jeden z mála na gride nové gumy keď to rupol Norris !
A Max išiel ešte lepšie najmä vďaka okolnostiam, ktoré mu kompletné zahrali do karat. Nabudúce keď to tak nebude ja neprídem vrieskať ako sprostá . Tak ako som neprišla v Bahraine. Lebo na rozdiel od teba, sa pozerám na sirsi obraz ako 1 kolo.
Okrem toho už je trápne ako sa všetci tvárite, že ten RB bol pomaly tragicky a Max to celé zmenil. Nebolo to tak.
Nič intergalakticke to nebolo. Bolo to veľmi dobre kolo, aké čakám od top pilota v top aute ( ktorým RB tentoraz bol) ktory využije okolnosti v svoj prospech a tesne urve tu PP.
O týždeň to rovnako môže dokázať, Oscar, George alebo Charles. Nič čo by niekto z nich nedokázal tam nebolo.
Navyše ty stále omielas že a čo že Russell dominoval v Las Vegas, mal na to podmienky ! Presne tak ako teraz Max mal najlepšie na PP.
Ide o to, že akonáhle získaš drobnú výhodu využijes ju. A to presne Max urobil.
A jediny kto to nevidí je jeho fandom.
A typy ako Brundle, čo sa aj Tota Wolfa co 2x povedal, že line up menit nebude v rozhovore opýta, čo s Maxom. Lebo ignoruje čo mu ten človek hovorí a ide si svoje.
Ja nemám z Maxa nič.
Ja mám šefa tímu čo sa vyjadril dosť jasne na adresu Russella a jeho schopnosti, a ver či nie prirovnal ho k Maxovi, že dokáže jazdiť to čo on. Teda z Maxa nemám čo mať žiaden komplex
A Russell má od Tota jasné pokyny a ten ich jasné popísal včera už pred Q. Momentálne maximalizovať výsledky a po upgrade sa uvidí. A to sa robí tým,že radšej štartujem P3 ako P10 v múre lebo si honim ego.
Tak ako má jasné pokyny Kimi. Ísť stabilne a múdro, nie najrýchlejšie ako dokáže. Ísť každý víkend P4-5 je lepšie ako raz na pódiu a potom v múre. Najmä na takých tratiach, o ktorých nevie nič.
Ani titul ti v takej situácii ako teraz nevyhrá hrdinstvo, ako nám predviedol Norris.
Fandit Verstappenovi je proste rewarding. Ten chalan vie fanusikovi F1 vycarit usmev na tvari. Je to ako ked v 90’ rokoch bojoval Schumacher s rychlejsimi McLarenmi ci Williamsami.
I felt there was a bit more on the table, because there was my only lap.
Sector one was great, sector two was great, sector three I’ve just lost like a tenth and a half on myself
Mas v hlave povysavane alebo ta zo skoly vyhodili, lebo si ucila anglictinu a neovladas ju? Jasne hovori, ze ta desatina sa tam dala najst. Dalej v rozhovore vysvetlil, ze isiel trochu na istotu.
Ja ho nekritizujem, bol to super vykon, len dodavam, ze Max z toho vyzmykal este o nieco viac. Ten to trafil uplne perfektne, cele kolo, nielen dva sektory.
Ty si uplna guma, nerob si tu hanbu prosim ta a zabal to.
Takze este raz sa ta opytam, mala si vcera nejaku oslavu a stale si opita alebo skratka ti len nedopina alebo ti komplex z Maxa totalne zatmel zdravy usudok?
S tymi gumami mohol mat smolu, ale v Q3 nikto nechodi oba pokusy na novych pneu. Konzervativny pristup ho ale stal PP (ale P3 stale super vysledok).
Maxovi nejak casto hraju okolnosti do karat.
Nikto tu netvrdi, ze bol vcera RB pomaly. Teda RB v rukach Maxa.
Moze. Uz to mohli dokazat aj v Suzuke a nedokazali a bol to opat Max, ktory to dokazal. to je nahodicka co?
Max z Maxa komplex a bobky, ze by mohol nahradit Russella a kym to nebude potvrdene, ze Russell ma zmluvu, tak tu budes besnit.
problém toho tretieho miesta sa nazýva stratégia mercedesu…mohli georga poslať na trať,rovnako ako rb maxa a mal by viac ako jedno merané kolo…je jasné,že v tom jedinom,nepôjde na 110% lebo by sa to mohlo škaredo vypomstiť…pri dvoch meraných kolách je to iné…kvali som pozorne pozeral a george tam nechal min. 1,5 desatiny,pretože nemohol riskovať viac ako je zdravé…je to smola,dnes mal na viac,len okolnosti tomu nijak nenahrali…
Dobře tady trolíte Jos_Is_Back
On nad těmi komentáři musí trávit tolik času a k tomu ještě dohledávat info na netu. Stejně jako včera s Hamiltonem, kdy jsem napsal přestřelenou hodnotu jeho majetku, jen aby to vyhledával.
BANG my head (nebo car, chcete-li) against the wall.
Jos je data analytik ze sklepa. Nějak se zabavit musí.