Honda ukazuje prstom aj na Aston Martin: Na dynamometri nie sú vibrácie také silné | Magazín F1 - F1online.sk

Jako jestli umím otevřít chatgpt a položit jí otázku? Jestli to neumíte, tak Vám připravím printscreen krátký návod.

2 lajkov

Správně zda umíte zadat prompt. Jaké má mít náležitosti, aby odpověď nebyla pouze výsledkem automatu AI, ale AI “se více zapojila”. A pak doufám, že používáte aspoň GPT 5.x.
A nakonec, GPT není zdaleka jedinou použitelnou AI.

1 lajk

LOL.        

2 lajkov

Vyvolej už toho Formana, tohle není možný

2 lajkov

JirikH pobavil, na tohle by možna nestačil ani Forman na to co se tu děje. :grinning_face:

2 lajkov

Určitě umí, ale nehodí se jim to do krámu.

Takže Wolff neřekl v 2024, že je Alonso odmítl? Ok :smiling_face_with_sunglasses:

2 lajkov

Já Wolffa vůbec neřeším. Loni dokonce jednal s Emilem a taky se nedohodli.

Jj, ty řešíš jen svoje vymyšlené články aby si tu psal jen o Alonsovi a nás třech, posedlost se tomu říká

2 lajkov

Nevím proč se s Maxem nakonec nedohodli, ale ohledně Alonsa řekl Wolff že je odmítl. To je doložitelný fakt o tom tvrzení, nikoliv spekulace.

2 lajkov

Myslíš, že jsem to zadal správně? :smiling_face_with_sunglasses:

1 lajk

Vše v pořádku, vydrž co nejdéle s druhou variantou :slightly_smiling_face:

2 lajkov

Proč i to pořád vnucuješ? Copak já jsem se k Totovi a jeho touhám po Alonsovi nějak vyjádřil?

No ty jsi reagoval na to zda umíme s AI tím že se nám to nehodí do krámu, teď ukazuješ co se komu nehodí :sweat_smile:

2 lajkov

Tvoj level retar.dacie ma dokaze vzdy este prekvapit. Unika ti vsak, ze tam bola nejaka casova postupnost.

Alonso sa nukal Mercedesu, Mercedes ho povazoval za jednu z alternativ po odchode Hamiltona, avsak len ako druhu alebo este nizsiu moznost. Musel by dlho cakat ako to dopadne s Maxom a to nechcel (keby nahodou nakoniec podpisu Maxa), tak sa rozhodol ostat v Astone a potom struhal frajera, ze Aston je aj tak pred Mercedesom a to uz bol ten nedostatocny zaujem.

Wolff sam povedal, ze ked sa piloti dozvedeli o Hamiltonovom prestupe, tak Sainz s Alonsom mu hned volali. :joy:

Vidis sam ako vedia. Pre nich je AI skor na skodu a este ich aj popletie.

Nie. Povedal toto:

„Samozrejme, že sme uvažovali o Fernandovi ako o jednej z možností. V tom čase však nemal záujem o miesto v Mercedese,“ vyhlásil Wolff pre Mundo Deportivo.

Takze Alonso nikoho neodmietol, lebo Mercedes o neho nikdy ani nemal realny zaujem. Len o nom uvazoval ako o jednej z moznosti, no prednost mali ini. Par mesiacov predtym sa vsak Alonso prezentoval ako jediny dostupny majster sveta a bol to prave Mercedes, kto tohto majstra sveta ignoroval.

A dokonca Alonso Wolffovi vyvolaval, ked sa dozvedel, ze Hamilton odchadza. :joy:

to už si tu prokázal, když dáváš screenshot s potvrzením, kde Toto řekl, že je Alo odmítl a pak píšeš ve stejným příspěvku, že se jim Alo vnucoval, spláchni se do hajzlu, jsi naprosto zbytečný a úplně vypatlaná existence

2 lajkov

… už jsem to pochopil, Alonso je neodmítl, jen Wolffovi řekl že nemá zájem :joy:

2 lajkov

Takže nějaké vlastní vidiny?