Jako jestli umím otevřít chatgpt a položit jí otázku? Jestli to neumíte, tak Vám připravím printscreen krátký návod.
Správně zda umíte zadat prompt. Jaké má mít náležitosti, aby odpověď nebyla pouze výsledkem automatu AI, ale AI “se více zapojila”. A pak doufám, že používáte aspoň GPT 5.x.
A nakonec, GPT není zdaleka jedinou použitelnou AI.
LOL.
Vyvolej už toho Formana, tohle není možný
Určitě umí, ale nehodí se jim to do krámu.
Takže Wolff neřekl v 2024, že je Alonso odmítl? Ok ![]()
Já Wolffa vůbec neřeším. Loni dokonce jednal s Emilem a taky se nedohodli.
Jj, ty řešíš jen svoje vymyšlené články aby si tu psal jen o Alonsovi a nás třech, posedlost se tomu říká
Nevím proč se s Maxem nakonec nedohodli, ale ohledně Alonsa řekl Wolff že je odmítl. To je doložitelný fakt o tom tvrzení, nikoliv spekulace.
Vše v pořádku, vydrž co nejdéle s druhou variantou ![]()
Proč i to pořád vnucuješ? Copak já jsem se k Totovi a jeho touhám po Alonsovi nějak vyjádřil?
No ty jsi reagoval na to zda umíme s AI tím že se nám to nehodí do krámu, teď ukazuješ co se komu nehodí ![]()
Tvoj level retar.dacie ma dokaze vzdy este prekvapit. Unika ti vsak, ze tam bola nejaka casova postupnost.
Alonso sa nukal Mercedesu, Mercedes ho povazoval za jednu z alternativ po odchode Hamiltona, avsak len ako druhu alebo este nizsiu moznost. Musel by dlho cakat ako to dopadne s Maxom a to nechcel (keby nahodou nakoniec podpisu Maxa), tak sa rozhodol ostat v Astone a potom struhal frajera, ze Aston je aj tak pred Mercedesom a to uz bol ten nedostatocny zaujem.
Wolff sam povedal, ze ked sa piloti dozvedeli o Hamiltonovom prestupe, tak Sainz s Alonsom mu hned volali. ![]()
Vidis sam ako vedia. Pre nich je AI skor na skodu a este ich aj popletie.
Nie. Povedal toto:
„Samozrejme, že sme uvažovali o Fernandovi ako o jednej z možností. V tom čase však nemal záujem o miesto v Mercedese,“ vyhlásil Wolff pre Mundo Deportivo.
Takze Alonso nikoho neodmietol, lebo Mercedes o neho nikdy ani nemal realny zaujem. Len o nom uvazoval ako o jednej z moznosti, no prednost mali ini. Par mesiacov predtym sa vsak Alonso prezentoval ako jediny dostupny majster sveta a bol to prave Mercedes, kto tohto majstra sveta ignoroval.
A dokonca Alonso Wolffovi vyvolaval, ked sa dozvedel, ze Hamilton odchadza. ![]()
to už si tu prokázal, když dáváš screenshot s potvrzením, kde Toto řekl, že je Alo odmítl a pak píšeš ve stejným příspěvku, že se jim Alo vnucoval, spláchni se do hajzlu, jsi naprosto zbytečný a úplně vypatlaná existence
… už jsem to pochopil, Alonso je neodmítl, jen Wolffovi řekl že nemá zájem ![]()
Takže nějaké vlastní vidiny?