Honda pred domácimi pretekmi: Chceme, aby fanúšikovia videli naše pokroky | Magazín F1 - F1online.sk

Ferdo zase ty tvoje vymyšlený příběhy

2 lajkov

ake pokroky? Ze Alfonzo bude mat roztrasene ruky po 30 kolach a nie 20? No to je o 50% lepsie! Slaaaava Honde!

To je strašný. Jako chápu, že něco říct musí, novináři se ptají, jsou doma… Ale nějak pořád nedokážu strávit, že v nějakém týmu vytvoří a nasadí do závodů něco, co není schopné dojet do cíle, i když to nemá žádnou poruchu. To snad není závodní auto, to je jenom nevydařená napodobenina závodního auta (a je úplně jedno co, proč a nač). Tak uvidíme, co se jim letos podaří. Třeba to po určité době a změnách nějak zaklapne, kdo ví.

2 lajkov

Není to úplně jedno co proč a nač, možná tobě, ale Honda musí odhalit příčiny a přijít s řešením svého nespolehlivého a slabého motoru co nejrychleji a nebo se z F1 vypařit, stejně to tak původně chtěli.

Opět si jen utrhla ostudu s novými pravidly.

3 lajkov

2 lajkov

Už jsou alespon všichni zpět ze solárů? :smiley:

2 lajkov

Ještě dělají na posledních objednávkach pro jaro a pak prý od června teda budou makat na motoru, aby se neřeklo

2 lajkov

Já se nedivím, když loni všichni tři měsíce seděli někde v koutě a čekali na Adriana s přesvědčením, že všechno zvládne sám.
Kde netáhne tým za jeden provaz, tak těžko očekávat výsledky.
Nad bránou Astonu by měl být velký nápis.
“Za všechno můžou oni.”

Jojo, to je tvoje motto, ty nikdy za nic nemůžeš, za všechno můžou ostatní a Alonso :joy:

3 lajkov

proto si v Hondě odskočili na soláry.

3 lajkov

Víš co, já snad ani nepřemýšlím o tom, kdo tam co dělal nebo nedělal. Ať si to klidně všechno montuje dohromady Lawrence, jejich věc. Ale ať to funguje aspoň jako Cadillac. Škoda, že neexistuje přestupek proti pravidlům “pohrdání F-jedničkou”, tady by se to zrovna hodilo :smile: . Ale je to asi jedno, neměla jsem se k tématu vůbec vyjadřovat. Nemám ráda negativismus a tady jsem ho plná, radši toho nechám :slightly_smiling_face: .

1 lajk

Koji Watanabe: „Jakmile bude schválen ADUO, začneme pracovat na výkonu, což by mělo přinést výrazné zlepšení.“ „I když se nám podaří odstranit vibrace a budeme moci jet na plný výkon, nebude to stačit, musíme se zlepšovat.“ zdroj: Shiga-Sports

2 lajkov

Mercedes získal první titul až v pátém roce. A to odkoupil mistrovský tým.
A to ještě měl dva TOP jezdce v nejlepší kondici.
Stroll sice má novou továrnu, ale k čemu mu je, když tam není nic vyladěné?
Pro porovnání má Red Bull aero tunel ze druhé světové, ale inženýři ví přesně o všech výhodách i nedostatcích a proto dokázali stavět vozy s nejlepším aerem.
Astonu bude trvat roky, než ten nový tunel vyladí na podobnou úroveň.
A s ostatními výrobními to může být hodně podobné.

Osobně v tomto desetiletí bych si na titul Astonu nevsadil ani jeden Krejcar.

Boj o titul je už zase jiná věc, ten může přijít a nemusí i u předních týmů. Vidíme u Ferrari, a zase musím připomenout i McLaren - přes odvedenou práci se bez zakolísání Red Bullu dočkat nemuseli a pokud vydrží dominance Mercedesu, tak by si jezdecký titul od r. 2010 střídaly dva týmy. Což je teda šílené… Ale každý tým by snad měl být povinen předat k homologaci vůz způsobilý absolvovat závod. Nicméně všechno už asi řečeno bylo, situace je jaká je a třeba se vylepší dřív než bychom čekali.

Aston homologaci asi splňuje. Splňují homologaci i jezdci, když nezvládnou odjet celý závod i když je vůz pojízdný?
Asi by se hodilo obnovit pravidlo, že tým dostane provizi za závod pouze když projede cílem. Samozřejmě by se muselo stanovit počet kol, aby jezdec neodstavil vůz hned po startu a na trať se vrátil v posledním kole.

Získat titul je krásná věc, ale někdy může získat ocenění i poražený. Massa a jeho příznivci by mohli vyprávět.
A letos se mi opět Ferrari zamlouvá více i když Mercedes vypadá rychlejší.