Však i dnes ho někteří nemůžou ani cejtit, nese si to sebou, ne že ne.
Videla si nekdy jine Maxovi zavody nez F1? … Max je jezdec s osobitym stylem , on nepremysli jako ALO ci Vet … on jedna pudove … on to tam posle a bud vyhraje ci ne . Takovy byl a lide mu nadavali do Crashtappena , takovy byl a lide o vychvalovali jako mistra sveta . a takovy je a (nekteri ti sami lide jako drive) ho ted kritizuji ,ze v F1 nema co delat at se vrati do motokar …
Muzes ho milovat , muzes ho nenavidet … on proste je jaky je . Ale uzivejme si ho , protoze si myslim, ze se klidne muze stat , ze to jiz 25 zapichne a rekne : papa , ted si hejtujte treba Lec vs Ham ja jdu od valu delat neco jineho .
To rozhodne , ti co z neho profitovali mu tleskaji a jini krouti hlavou jak je mozne, ze se vratil po DOZIVOTNIM zakaze .
To jen vsuvka jakym organem FIA je …
Doživotní zákaz je příliš dlouhý, ale to když už FIA uznala tento podvod Flávia, tak ta diskvalifikace Renaultu z onoho závodu měla prostě přijít.
I když to co vidím za podvody poslední dobou, a nic se neděje, respektive řeší se to jen pod pokličkou, nelíbí se mi to. I tajnou jezdeckou směrnici tam maj.
Briatore je docela neviditelný. Téměř nic neříká, ani není vidět.
Ani se o něho nikdo moc nezajímá.
Myslím, že v Mexiku byl záběr na Oakese a vedle něho Briatore…
A titulek jen Oliver Oakes.
To ano, ale jak uz bylo nekolikrate napsano … posledni dobou se resi vicemene " domnele / neprokazane" podvody , zatimco u Flavia tam se to prokazalo . Za me se to podelalo jiz ve velkem pri Ferrari , kdyz jim za prutok paliva nedali trest ofiko , ale sli na tajnou dohodu… od toho to byl jen krok k pandorine skrince co zazivame ted …
Porad si rikam , nadavate na komisare … ? . dejte tam AI … napiste jasna pravidla a papa …
Neni to , ze by delal neco jineho nez ostatni … spis se mu zamerne ( mozna na prikaz FIA ? . moje spekulace) nedava tolik mediani pozornosti jako ostatnim .
Však já ho právě beru takového, jaký je, bez nenávisti a bez zbožňování. Je skvělý jezdec, hlava se mi z něj netočí, když skončí, tak naskočí jiní . Mám ho spíš ráda, stejně, jako ostatní z téhle pomalu už střední (!) generace, trochu si myslím, že se na něm pořád podepisuje výchova psychopatického otce, kterého, jak je tady myslím známo , upřímně nesnáším. Že jezdí jak jezdí je taky dané tím, co se mu promíjí nebo nepromíjí, pokud mu budou permanentně hrozit tresty, tak chování určitě změní - tak pudově myslím zase nejedná.
Diky za stredni generaci … to musim rict doma az dorazi vnoucata a budou do me zas rejpat
Jinak k Maxovi … ja si prave myslim,ze je ve stadiu ,kdy ma vsechno "v péči. "… bohuzel Jak klesala forma RBR tak klesala i jeho snaha jezdit “slusne” … uz ho vsechno vytaci … FIA … RB atmosfera , Per… atd … a kdyz nekdy koukam na jeho online zavody tak si rikam , proc vlastne v F1 zustava …
co se tyka jeho otce … tak to mi hlava nikdy nebrala , jak uz jsem psal v jinem prispevku, at byl Ham jakej byl , dokazal se odstrihnout od sveho tatky ( i kdyz to vetsina nechapala ) a za to palec nahoru
Ono to utíká, jak už tady dnes psal @PUFF , Sainzovi je 30, pak jsou Gasly a Ocon (28), Verstappen a Leclerc (27), Russell (26), to jsou už normální zkušení sportovci, žádní zajíci. Trochu na pomezí je Lando (zatím 24 do listopadu). Málo platné, už se hlásí další “opravdoví” mladíci. U “normálních” lidí se ten věk samozřejmě bere trochu jinak . U Maxe podle mě záleží na tom, jestli letošní titul dotáhne. Pokud ne, může to mít další vliv na celý RB a oslabit pozici jeho a Helmuta Marka, což by klidně mohlo přispět k odchodu jinam nebo ukončení kariéry. Ale počkejme si .
Psychickú odolnosť ukázal kedy ? Keď mal prvú polovičku sezóny rýchlejší monopost a niekoľko krát bez trestu vytláčal ? Či potom druhú polovičku, keď mal náskok a neustále vyhľadával kolízie, lebo si to bodovo mohol dovoliť ?
To mi pripomína tento rok. Zase náskok bodový a pokaždé keď ho chce Lando predbehnúť ide za hranu a ohrozuje ho aj za cenu kolízie.
No to je teda psychická odolnosť. Tú sme videli keď mal prvú poruchu po 2rokoch, ako to s pokojom ľadového fína zvládal
Súhlasím so všetkým, čo ti napísala @Evap , vystihla to presne a podpisujem sa pod jej príspevky.
Tak len dodám pár vecí:
Ak pilot na vonkajšku vyletí z trate, tak sa často dokáže relatívne v pohode dostať späť na trať bez výraznej straty, zatiaľ čo ak si pilot poškodí krídlo, tak stratí veľa času jeho výmenou.
Max by Landa na vnútrajšku bez problémov zavrel. Aj keby vypadli obaja, tak by to pre Maxa bola výhoda.
Niekde som čítal názor, že Lando jazdí schválne po vonkajšku, lebo tak sa môže Maxovi celkom dobre vyhnúť, zatiaľ čo ak by ho Max zavrel na vnútrajšku, tak by s tým nemohol spraviť nič, a podľa mňa znie táto teória celkom rozumne.
Ak by Lando ťukancom do kolesa Maxa vyradil a dostal 10 s, tak by to preňho bol len zisk, ako sme videli u Lewisa.
Proč Emilovi cokoliv vysvětlovat? Sám musí vidět, že je FIA pod takovým tlakem ostatních účastníků F1 i veřejnosti, že éra beztrestnosti skončila.
Nejsem si tim tak jisty, neumim si predstavit VER se sklopenyma usima a bezchybne komisare, ten zvyk je silny, brzy uvidime.
Sám se musí rozhodnout jestli pravidla příjme, nebo si v hlavě ponechá ty své a raději bude přijímat tresty.
Uplne suhlasim …15 znakov
Sice mu fandim ale na druhej strane ak znova nieco prepiskne aspon spravi show a ked dostane penalizaciu tak sa o trochu ten Norris priblizi…aj tak si myslim ze Norris to neda…kwby miesto Norrisa sedel v tom aute Russell co Leclerk som presvedceny ze by boli viac nadostrel
Tak Leclerc se muze do konce roku predvezt, jeste muze vyhrat zavody, sedi ve win aute, v Mexiku zase s chybou.