Herbert vystríha Norrisa: Nechoď do Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Renault loni na tom byl mnohem lépe než Aston a přesto od nich odešel.
Už letos když Aston poklesl, tak Ala byla cítit nervozita.

Tohle je všechno možná. RB je teď a tady.
Třeba Leclerc jede na “možná zítra” už 6 let.

Again, McL má stejnou možnost na titul, jako Mercedes, tak proč tam necpat Hama?

To je pravda, ale zatím má celkem ještě čas, teprve teď v listopadu mu bylo 24 let. Řekněme 3-4 roky ještě může být celkem v klidu, a to už může být situace úplně jiná. Teď by taky mohl na přestup hodně doplatit, ztratit zatím silnou pozici v McLarenu a v RB si jenom pokazit jméno.

Aston se příští sezonu propadne a nejpozději další sezónu prodá nejspíš Saudům…

Ulož si to Hogříku, ať mě s tim můžeš v budoucnu prudit :wink:.

Nebo Hondě pokud se rozhodne v F1 více angažovat.

S těma Saudama jsi posedlej, jak s vodikem, nezájem

To by bylo to nejlepší rozhodnutí :+1:

hoši, vaše obchodní myšlení ukazuje, proč ho píšete max na online foru a nemáte vlastní business v miliardách :slight_smile:

Pokud Lawrence Aston prodá, nemusí to souviset s formou auta, ale třeba s ukončením kariéry Lance. Já ho za letošek nesoudím nijak přísně už kvůli zranění, které nebylo nijak lehké, ale jestli se nechytí příští rok, může ho to klidně přestat bavit. Koneckonců nikdy nevypadal, že by se bůhvíjak bavil…

ja si zas myslim, ze aston stary nepreda ani ked lance ukonci karieru … hodnota stajni bude este nejaky ten rok stupat

1 Like

Alebo starý Stroll Aston nepredá a Lance neukončí kariéru.

1 Like

Na beduíny bacha. Koupili McLaren, chtějí koupit Liberty a Aston taky skončí v jejích rukách. Momentálně teď je pro beduíny F1 velkou módou.

jj a taky si koupí tebe a Tripera a pak budete zpívat jejich písně

Už jsem to tu psal, starý Stroll jede hlavně business, to že pomohl i synovi je bonus, ale pro miliardáře je důležitý business a ne jestli se dětičky povozí

Já s beduíny nepeču.

ale pečeš, pečeš s Japoncema skrz Hondu, budeš péct i s nima, to vidím :stuck_out_tongue:

Už jsme měli možnost vidět u Hesketha.

Konečně post, co má hloubku a má smysl se nad tím zamyslet :+1:.
Máš u mě novoroční like, jen tak dál.

Ještě pár takových a založím #hogříkrolls

1 Like

Za 10.000 € by si nejaké vianočné medovníky napiekol :slightly_smiling_face:

1 Like