Herbert o Verstappenovom manévri na Piastriho: Chcel zastrašiť McLaren | Magazín F1 - F1online.sk

Vidím, že si koleduješ o další BAN.

1 Like

Ferdo neber si to osobne, nenapísal som to tebe, ale všeobecne, no vidím, že si sa v tom sám našiel. Tvoja zaujatosť voči Verstappenovi je na úrovni boba a podobných trollov.

Nemôžeš tvrdiť, že za Silverstone mohol Verstappen a za Abu Dhabi s Piastrim tiež Verstappen. V jednom tvrdíš, že Verstappen niekoho zavrel a mal na vonkajšku kopu miesta a v druhom tvrdíš presný opak, že pilot na vnútrajšku sa pilot pchal kam nemal

Dospělý člověk by měl umět zachovat jistou dávku kultury ať už se baví s kýmkoliv.
Obzvláště člověk který obhajuje Emila a přitom ani neví, že Emil je jeho vlastní jméno jsou takové urážky dost nemístné.

Herbert ma dost maxa v zuboch. Hlada konpiracie za vsetkym. Mal by si trochu oddychnut od f1, lebo mu to uz leze na mozog.

Jsi chytrej chlap Josi.

A vzdycky si rikej, kdyz se hadas s blbcem, tak za chvili se uz hadaji blbci dva. Mej to na pameti.

Co chces Ferdovi vysvetlovat. Vzdyt vycital Maxovi, ze v pravotocive zatacce Max zatacel doprava a tudiz je vinen, protoze Lewis jel rovne. To nevymyslis.

Myslel jsem ze rozumi aspon tem baterkam, nez se ukazalo ze nechape rozdil mezi elektrolytem a kyselinou.

Inu kde panbuh nenadelil, v apatice nekoupis.

4 Likes

To vôbec nie je o kultúre. Tak isto keď niekto tvrdí, že zem je plochá, tak mu poviem, že je hlupák. No tu je to skôr o mindráku z Maxa, lebo ti zničil Gaslyho. A nepísal som to osobne tebe, písal som to všeobecne a ty si sa v tom sám našiel. Asi sám vieš, že je to blbosť čo tvrdíš, ale komplex nepustí.

Už si ako Hogr a hráš to na hlupáka. Viem, že Emil je jeho meno, ale zároveň každý vie, že to myslíš negatívne. Nikto iný ho tak nevolá. Rovnaký prípad je keď niekto Lewisa nazýva len “sir”, tiež to myslí sarkasticky.

1 Like

Jen s tím rozdílem, že já se vůbec nehádal.
Tuhle výsadu nechávám na Vás dvou.

Ferdo tebe to ještě baví diskutovat s těmi zaslepenci?
Vždyť oni nejenom že jsou zaseklí v situacích řekněme né úplně jednoznačných (jako Silverstone 21),
ale oni neuznají chybu ani v úplně jasných situacích jako Brazílie+Monza 21, Rakousko+Austin+Mexico+AD24 apd … prostě úplně marné se s nimi hádat.
Každopádně aspoň je vidět že někteří ty situace vidí reálně. :+1:

1 Like

S nimi se člověk hádat nemusí. Stačí vyslovit svůj názor nahlas a pak z povzdáli sledovat jak jejích pískoviště ožije. Hotový dětský ráj. :slightly_smiling_face: