Tak když tu máš indvidua, co mají 4 až 8 účtů, tak co by si chtěl jejich smysle života je jen zapšklost, toxicita a tohle forum
Já nevím, proč tu Jos má x účtů, to se ho zeptej, ale nemusíš u toho neustále překrucovat to co napíšu. S tou demokracií jsem psal o diskutování mezi uživateli, ne o tom, že si tu s Josem děláte farmu účtů a jen tu spamujete, protože nemáte život
Napíše ten, čo má suverénne najviac komentárov na celom fóre. A zároveň ten, čo keď je tu kľud, tak začne komentovať rok staré články a vyvolávať tam hádky.
sainz? by k nim zapasoval uplne
dokaz ze ma viac uctov? ziadny
len tvoje d3mentne kecy dnes a denne
Však, když dostal ban, tak si založil Papa_Jos.
Pak začal posílat osobní informace, fotky, urážky…
Jo to byly časy.
To si nemyslím. Když ne Max, tak třeba Lando/Oscar, nebo nějaká další hvězda. Podmínkou ale je, aby šli opravdu systematicky nahoru.
Papa Jos bylo co ty klaune
Nikdy neboli pouzivane naraz ty klaune.
A ten treti a stvrty nick ty chudacik?
Takhle potopit Ježka, co tu bojoval, že víc účtů si neměl, ach ta vaše klauniada
Kde? Daj citaciu.
A napisal som niekde, ze to bol moj ucet? Napisal som len, ze nikdy nebol naraz aktivny s mojim uctom.
@Jos_Verstappen nechcete mít ofiko vystoupení? Dva klauni bez života
Tady je další z tvých účtů, takže tu moc nelži, jak si měl jeden účet klaune
- Dokaz to co si pisal - moje 4 ucty. (nepovedal som, ze Papa Jos je moj)
- Dokaz, ze @FW-26 je moj multinick.
Ani jedno z toho nie je pravda andilku.
Je, Papa Jos, Bad, Jos, FW - 4 účty, screen tu máš, nemáš nic, čím bys to vyvratil klaune.
Občas mě příjde, že žijeme v jiné dimenzi.
A nebo to jen trolíte, no
Co teď přesně myslíš?
Já jsem nezačal tlačit Maxe nejdřív do Mercedesu a teď do Astonu.
Nebo, že se neflusalo na Aston? To se flusalo horem dolem.
Ach jaj títo toxickí Maxíkovi fanúšikovia…Najskôr sa smejú Astonu, potom ho tam silou mocou tlačia. Hádžu špinu všade okolo seba a pod každým článkom o Fernandovi majú potrebu hejtovať. Ja viem, že sa už prestalo vyhrávať ale správať sa takto? To je trošku veľa aj na vás.
Myslím to cpaní Maxe do Astonu od fanoušku Maxe, to doslova nikdo nedělá.
Viděl jsem tu akorát zamyšlení a pousmání se na tím, že kdyby se už teda Max rozhodl jít do Astonu, tak to bude na místo Alonsa. Šance že by se ty dva potkali v jednom týmu je mikroskopická. Vtipné to je, protože tu myšlenku Maxe v Astonu tu drží při životě fanoušci Alonsa
Opravdu nikdo?
Tak jsem asi špatně četl.
Sefe, ty si zjavne paranoidny a toto tvoje vyplakavanie nic nezmeni. Nezmeni ani to, ze Alonso je pomaly a tiez to nezmeni to, ze kazdy si moze vyjadrit svoj nazor. To ze ty s niekym nesuhlasis nikoho nezaujima. Tak si nedomyslaj a uzivaj lebo Alonsa v Astone radi vymenia ak sa uvolni niekto z top jazdcov.