Helmut Marko: Aston Martin má všetko potrebné, aby Maxa zlákal | Magazín F1 - F1online.sk

Tak když tu máš indvidua, co mají 4 až 8 účtů, tak co by si chtěl :smiley: jejich smysle života je jen zapšklost, toxicita a tohle forum :smiley:

2 Likes

Já nevím, proč tu Jos má x účtů, to se ho zeptej, ale nemusíš u toho neustále překrucovat to co napíšu. S tou demokracií jsem psal o diskutování mezi uživateli, ne o tom, že si tu s Josem děláte farmu účtů a jen tu spamujete, protože nemáte život

2 Likes

Napíše ten, čo má suverénne najviac komentárov na celom fóre. A zároveň ten, čo keď je tu kľud, tak začne komentovať rok staré články a vyvolávať tam hádky. :clown_face:

3 Likes

sainz? by k nim zapasoval uplne

dokaz ze ma viac uctov? ziadny

len tvoje d3mentne kecy dnes a denne

3 Likes

Však, když dostal ban, tak si založil Papa_Jos.
Pak začal posílat osobní informace, fotky, urážky… :slight_smile:

Jo to byly časy. :slight_smile:

4 Likes

To si nemyslím. Když ne Max, tak třeba Lando/Oscar, nebo nějaká další hvězda. Podmínkou ale je, aby šli opravdu systematicky nahoru.

Papa Jos bylo co ty klaune

1 Like

Nikdy neboli pouzivane naraz ty klaune. :clown_face:

A ten treti a stvrty nick ty chudacik? :sweat_smile:

1 Like

Takhle potopit Ježka, co tu bojoval, že víc účtů si neměl, ach ta vaše klauniada

1 Like

Kde? Daj citaciu.

A napisal som niekde, ze to bol moj ucet? Napisal som len, ze nikdy nebol naraz aktivny s mojim uctom. :joy:

@Jos_Verstappen nechcete mít ofiko vystoupení? Dva klauni bez života :grinning:

Tady je další z tvých účtů, takže tu moc nelži, jak si měl jeden účet klaune :grinning:

1 Like
  1. Dokaz to co si pisal - moje 4 ucty. (nepovedal som, ze Papa Jos je moj) :joy:
  2. Dokaz, ze @FW-26 je moj multinick.

Ani jedno z toho nie je pravda andilku. :clown_face:

Je, Papa Jos, Bad, Jos, FW - 4 účty, screen tu máš, nemáš nic, čím bys to vyvratil klaune.

1 Like

Občas mě příjde, že žijeme v jiné dimenzi.

A nebo to jen trolíte, no :smile:

Co teď přesně myslíš?
Já jsem nezačal tlačit Maxe nejdřív do Mercedesu a teď do Astonu.
Nebo, že se neflusalo na Aston? :smiley: To se flusalo horem dolem.

2 Likes

Ach jaj títo toxickí Maxíkovi fanúšikovia…Najskôr sa smejú Astonu, potom ho tam silou mocou tlačia. Hádžu špinu všade okolo seba a pod každým článkom o Fernandovi majú potrebu hejtovať. Ja viem, že sa už prestalo vyhrávať ale správať sa takto? To je trošku veľa aj na vás.

2 Likes

Myslím to cpaní Maxe do Astonu od fanoušku Maxe, to doslova nikdo nedělá. :slightly_smiling_face:
Viděl jsem tu akorát zamyšlení a pousmání se na tím, že kdyby se už teda Max rozhodl jít do Astonu, tak to bude na místo Alonsa. Šance že by se ty dva potkali v jednom týmu je mikroskopická. Vtipné to je, protože tu myšlenku Maxe v Astonu tu drží při životě fanoušci Alonsa :slightly_smiling_face:

5 Likes

Opravdu nikdo?
Tak jsem asi špatně četl. :slight_smile: :smiley:

3 Likes

Sefe, ty si zjavne paranoidny a toto tvoje vyplakavanie nic nezmeni. Nezmeni ani to, ze Alonso je pomaly a tiez to nezmeni to, ze kazdy si moze vyjadrit svoj nazor. To ze ty s niekym nesuhlasis nikoho nezaujima. Tak si nedomyslaj a uzivaj lebo Alonsa v Astone radi vymenia ak sa uvolni niekto z top jazdcov.

1 Like